Bir mr Boyu Hatrlayalm...

harikaaaaaaaaaaaa bir fikirrrrrrrrrrrr

güle güle kullansın bebiklerimiz:) hepsi çok güzel. meltem ve emel siz kaldınız dimi son. bitti yani:) bardak benim de hoşuma gitti. ama saat gerçekten aklıma takıltı şöyle kaliteli bi saat bulmak lazım.

ezgi hala almadın mı? bugün mevlüt volume2 yaptık defneme o nedenle korgoyu takip edemedim ama dün bugün için eline ulaşır demişlerdi merak ediyorum 30.da ayrılacaksın umarım zamanında yetiştirirler....

Son düzenleme:
kargoyu aradım teslim aldığını söylediler...:lepi:
umarım beğenmişsindir....

selamlar herkese ben döndüm sahalara :teytey: kız esnmaaa nereye gittin adresin yok bende hala aloo kime diyorum ben kaydirigubbakcemile3 özelime msj at bekliyorum bacıııı

selamlar herkese ben döndüm sahalara :teytey: kız esnmaaa nereye gittin adresin yok bende hala aloo kime diyorum ben kaydirigubbakcemile3 özelime msj at bekliyorum bacıııı
esma tatilde canım antalya semalarında geziyordur şimdi :)

Herkese merhaba döndük biz yne...
Emelcim güle güle güzel günlerde kullanın inşallah,çok zaman ayıramadım tatile çıkacağm için aceleye geldi...
I]

Son düzenleme:
kargocu amca uyandırdı beni..çok ağladım :gitme: ama bak bana neler getirmiş....

rüüyaaa bak bantlarıma laelaelaelaelae

bu da vaarrr..

siyahı takmadın ağlıycam ama uykum varr...

ayna ayna söyle bana benden güzel varmı bu dünyada..

demek var ...:1shok: ... ısırayımda gör şimdi hıırrrr..:mymeka:

ezgi tiyze teşekkürler çok beğendik...a.s. sen hala bizimkileri almadın mı?

ahuu cok güzeller güle güle giysin defnos hepsini bu arada su yesil bantli fotoda cok ama cok tatli cikmis yaaaaaaaaaa masalllhh

Maşallah bu Defne çok cici kız olucak...
Çok şirin hepside güle güle kullansın defnemiz...

Ahuu bu kiz cok güzel...
Kizlar birsey diycem
Ardi-Rüya ve Defne sanki birbirlerine birazcikkk benziyolarrr ....
Gülmeyin sakin düverimm , bana öyle geliyooo

sibel yeminle bende öyle düsünüyorum biliyonmu ama cok degilde azcik animsatma var sanki hatta sana cok cok öncedn demisdim ardiyle rüya benziyo azcik diye puhaa ama ardin sacli halii

Ahuu bu kiz cok güzel...
Kizlar birsey diycem
Ardi-Rüya ve Defne sanki birbirlerine birazcikkk benziyolarrr ....
Gülmeyin sakin düverimm , bana öyle geliyooo

rüya defne tamam kız kıza benzerler.. bide ayn ı bantları taktıkmı..opuyorumnanaktan
arda??? kız o koca adam olmuş.:1shok:. bıyıkları çıkıcak yakındakaydirigubbakcemile3

ne var rüyada da var biyik anasi gibi killi olcekk :roflol: delikafadulden

maşallah çok yakışmış kuzuma güle güle giysin cicilerini ezgininde ellerine sağlıkkkk
kız süheyla sende inci kızıma giydrip çeksene fotolarını bakalım nasıl olmuş cicileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…