Bir mr Boyu Hatrlayalm...

ŞEHNAZ en çok senn hediyeni merak ediyordum elinden gelse kız gibi gydirecektin ardayıkaydirigubbakcemile3
Harikasın süper hediyeler almışsın rüyacığa çok yakışacak... Emeğine özenine hayran kaldım...
DıLEK çok ince bi hatunsun ve çok zevklisin aldıklarına bayıldım çok tarz!!!
SEHER elbiseniz ve body çok cici yakışanını bulmuşsunuz Nisan hanıma...Senide tebrik ederim bi erkek annesi olarak çok zevkli..

hediyelerimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyythihoyyyt

bunlar kızımın hediyeleri şortlu takımı , ilk günlüğü :kedi:,saç bandı,emziği opuyorumnanaktan

buda kızımın mayosuu :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bunlarda benim hediyelerimmm :kedi:

çok teşekkür ederiz gülşah teyzesi güzel hediyeler almışsın bize emeğine yüreğine sağlıkzemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için

Ay Alyanın poposu çok tatlı gülşahcım eline sağlık çok güzeller

bunlarda benım yiğidomun cici hedıyelerı ve yiğido
resim2405.jpg

oglumun banyo arkadasları
resim2406.jpg

cok tesekkur ederız ayşin teyzesi hedıyelerımızı cok begendık senınkıde inş. yarın ulasır eline a.s.

Maşallah alyaya çok şirin olmuşş,dilekçim senn tangandan benm kızımında var teyzesii güle güle eskitsin ...kaydirigubbakcemile3
Deryacm oyuncağnız çok güzel tamda dişine göre yiğidonun:))

alyanın mayosuna bayıldım ne cici birşey o öğle...kaydirigubbakcemile3.
yiğido neşeli banyo sefaları yapar artık oyuncağı ile... ama mavi olanı anlamadım tişört mü acaba?

oyuncağa bayıldım güle güle kullansın yiğitcim memnun kalırsa bizede tavsiye etsin emi?
ayşincim ellerine sağlık kesenize bereket

tekrar tşk ederiz böcüğümm
güzel yorumlarınız için tşk ederim kızlar a.s. a.s.
ama kızımın poposunuu ısırtmam sonra kaynaansı beni döver :))))))))
fotoyu ekledıkden sonra esımle dısarı cıktık bı bostancı yaptık geldık eve bı geldıkkı eşimin tlf yok ya dusurduk yada kaybettık tlf arıyorum tlf kapalı zaten az bı sarjı vardı :KK43:(((
eşim üzüldü çunku esnaf oldugu için bi sürü müsterisinin numarası vardır sinirden gitti yattı benımde canım sıkıldı sımdı alyayı uyutmaya calsııyorum herkeze iyi gecelerr

KIlzlarr hediyeleriniz cok güzelll
güle güle kullanin , güzel günleerde giysin bebislerr..
böcügümmm yelegee bittim - dilek cok zevklisin giii...
nisanin elbisesine ve bantna bittim cok güzel özene bezene almis seher teyzesii... kesenize bereket versin
Kizlar Eylül basinda tekrarlayalim diyorum ? Eylülün ilk haftasi herkes isimlerini yazmaya baslasin gineee - ama bu sefer yurt ici disi yokk hep birlikteee... ben türkiyeyede bi arkadasima hatira yollamak isterim cünküüü...

ŞEHNAZ en çok senn hediyeni merak ediyordum elinden gelse kız gibi gydirecektin ardayıkaydirigubbakcemile3
Harikasın süper hediyeler almışsın rüyacığa çok yakışacak... Emeğine özenine hayran kaldım...
DİLEK çok ince bi hatunsun ve çok zevklisin aldıklarına bayıldım çok tarz!!!
SEHER elbiseniz ve body çok cici yakışanını bulmuşsunuz Nisan hanıma...Senide tebrik ederim bi erkek annesi olarak çok zevkli..

cok mersi cnm senin gibi zevkli bi annedn bunlari duymak beni cok mutlu etti

bunlar kızımın hediyeleri şortlu takımı , ilk günlüğü :kedi:,saç bandı,emziği opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz gülşah teyzesi güzel hediyeler almışsın bize emeğine yüreğine sağlıkzemuszemus zemuszemus

hepsi birbirinden güzel cnm gelinim güzel günlerde giysin bu cicileri gülsah teysezi cok zevlisin özelliklede mayo ya bittim

bunlarda benım yiğidomun cici hedıyelerı ve yiğido
resim2405.jpg

oglumun banyo arkadasları
resim2406.jpg

cok tesekkur ederız ayşin teyzesi hedıyelerımızı cok begendık senınkıde inş. yarın ulasır eline a.s.

oo bunlarda cok güzeller yigit güle güle giysin
tekrar tşk ederiz böcüğümm
güzel yorumlarınız için tşk ederim kızlar a.s. a.s.
ama kızımın poposunuu ısırtmam sonra kaynaansı beni döver :))))))))
fotoyu ekledıkden sonra esımle dısarı cıktık bı bostancı yaptık geldık eve bı geldıkkı eşimin tlf yok ya dusurduk yada kaybettık tlf arıyorum tlf kapalı zaten az bı sarjı vardı :KK43:(((
eşim üzüldü çunku esnaf oldugu için bi sürü müsterisinin numarası vardır sinirden gitti yattı benımde canım sıkıldı sımdı alyayı uyutmaya calsııyorum herkeze iyi gecelerr

kiskanirim tabi leynnnn bendn baskasi gelinimi öpemez opuyorumnanaktan

ayy onasıl bir mayodur öle çok tatlı o popoyu ısırmak lazım güle güle kullansın minik kuzucuk

aman yarabbim biz rapunzelin saçları çok güzel diyorduk meğerse onun totişide çok güzelmiş:kedi: yiriim o totişi ben dilek ama ben senin hediyelerini göremedimmmm ellerine sağlık gülşahcığım

yiğidinde oyuncağı çok güzel güle güle kullansın ayşinciğim seninde ellerine sağlıkk

Dilekcim geçmiş olsun insan bir şeyi kaybolunca hele de işe yarar bir şeyi ise çok canı sıkılıyor.Neyse ne diyelim cana geleceğine, mala gelsin

dilek canım umarım bulursunuz canınızı sıkmayın fusunun dediği gibi cana geleceğine mala gelsin

güle güle kullansın canım. sadece yiğit i düşünmüş gibi oldum utandım:KK43:

alya nın popişine ben de bittim:KK70: çok şirin duracak valla. şimdi kimler mayoyla yakalandı::)
rüya
nisan
alya(alyayı da popişinden tanıdık:KK70:DDDD)

biz havuzda hiçbişey giydirmedik gerçi heryeri kremliydi ama olsun aynı ölçüde vitamin alsın dedik. popişi küük olmasın dedik gelişsin dedik....yerimseniben

X