aynen canım bende ELA hanımı düşünmüşüm tek neyse acemılıgımıze denk geldı napakelbisesini büyük bedebn aldım biraz malum cok cabuk buyuyolar şimdiden güle güle gıysın yelegıde ben ördüm niş. begenırsın ayşincim :kedi puyorumnanaktan
canımmmmm, geç oldu ama kusura bakmayın artık.
elbiseyi çok beğendik özellikle büyük alman bizim için süperrrrr oldu:)o kadar giyemediği şey var ki((( ben de elbise alırsan ayıp olacak diye bu gerçeği söyleyemedim ama sen düşünmüşsün fıstıkk:lepi:
ellerine sağlıkk derya teyzesi. bu o kadar önemli bi hediye ki! 2 dakikada alınıp yollanan bişey değil. emek herşeyin ötesinde canım. bu yelek bizi çok mutlu etti ve duygulandırdı.:asigim: ne biliyim. herkes emeğine kıyamıyo. zaten ben de hiç beceremem. anca düz örgüdelikafadulden
Ela ve bendena.s.
sibelcim ben evet diyorum canımMelekcimm sen böyle dedikce ben kahroluyorum(
Agustos sonunda cekilis cekelim demistim kimse evet hayir demedi :)
çok beğendim nesv cim güle güle giysin atacım..seninde kolyen çok şık..aslıcım süpersin..
doğanın elbisesini zaten görmüştüm çok beğenmiştim emelim çok zevklisin hayatım..doğamada pek yakışmış maşallah..
ardanın kıyafetlerine bittim süperler şehnazım ya..sibel sende süpersin..
elanın elbiseside çok şık kırmızı kurdelesi özellikle.yeleğe de bayıldım güle güle giysin elacım.derya emeğine sağlık güzelim..
bana her ay uyar kızlar ama bence ramazanda yapalım çekilişi.bayram hedayesi gibi olur birbirimize..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:çok beğendim nesv cim güle güle giysin atacım..seninde kolyen çok şık..aslıcım süpersin..
doğanın elbisesini zaten görmüştüm çok beğenmiştim emelim çok zevklisin hayatım..doğamada pek yakışmış maşallah..
ardanın kıyafetlerine bittim süperler şehnazım ya..sibel sende süpersin..
elanın elbiseside çok şık kırmızı kurdelesi özellikle.yeleğe de bayıldım güle güle giysin elacım.derya emeğine sağlık güzelim..
bana her ay uyar kızlar ama bence ramazanda yapalım çekilişi.bayram hedayesi gibi olur birbirimize..