Bir mr Boyu Hatrlayalm...

böcügüm kiyafetlere bittim özelliklede yelege cok hoslar ya gle güle giysin alyamiz kiz dünür aferim sanada cok zevklisin her zamn diyorm ya cok güzel secimler yapmisinn

füsuncugum senin hediyelerinde cok ama cok güzeller ne güzel pembis peri kizi olacak nisanim güle güle giysin cicilerioni seher sende cok zevkliymisin gercekdenn

alyanın hediyyeleri çok güzel. tiril tiril tam yazlık. dilek hanım emeğinize sağlık...

seher hanım çok teşekkürler çok beğendim harika şeyler Kayra ya ve sana çok teşekkür ederiz.

beğenmenize çok sevindim canım. valla eşimle gelinimize alır gibi özenle seçtik. alırken çok ta eğlendik. kaydirigubbakcemile5 güzel günlerde giysin nisan...

füsuncugum senin hediyelerinde cok ama cok güzeller ne güzel pembis peri kizi olacak nisanim güle güle giysin cicilerioni seher sende cok zevkliymisin gercekdenn

teşekkür ederim canım..:kedi: beğenmene çok sevindim...opuyorumnanaktan

hepiniz cok cok zevklisiniz ya bayildim hepsine tr ye geldimmi ilk isim panco ya gitmek ya ne güzel seyler var orda

nisanın cicileri çok güzelmiş seher teyzesininde ellerine sağlık yaaa giydirinde üzerlerinde görelim cicileriiiiii

ay çok güzel yakışmıs ninasıma masalalh pembiş gelin olmuş
seher canım hediyen çok seninde emeğilene sağlık güzel günlerde kullansın inş

yahu bayıldım kızlar, dilek aldıkalrım çok güzelmiş. bu sitedekiler ne zevkli.... güle güle giyinsinler periler...

nisan hanım da pek bi şık olmuş yerim onun cin bakışlarını... güle güle kullanın kızlar hediyelerinizi:)))))))

nisanın cicileri çok güzelmiş seher teyzesininde ellerine sağlık yaaa giydirinde üzerlerinde görelim cicileriiiiii
teşekkür ederim canım. beğenmene çok sevindim.
ay çok güzel yakışmıs ninasıma masalalh pembiş gelin olmuş
seher canım hediyen çok seninde emeğilene sağlık güzel günlerde kullansın inş

beğendiğine sevindim canım. :sm_cool:

biz uyanır uyanmaz giydik

kıyafetimizi çok beğendik bayramda giyicez

piştt o bacaklardan ısırmalık biraz versene bana..bi ısırayımda geleyim ŞenizŞeniz
maşallah sen ne güzel şeysin öyle..çok yakışmış kuzum sana.saf meleğim benim:asigim:

seher seninde ellerine emeğine sağlık çok güzel bende çok beğendim vallahi..

çoookk güzel şeyler bunlar hepsine bayıldım
güle güle giysin bebişleriniz
ama ben yokken yapmışsınız kaçırmışım çok üzüldüm
neyse önümüzdeki aya bi daha yapalım çekiliş
bu sefer bende olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…