İş ilanlarına baktınız mı ?
2. liseyi okuyabilirsiniz açıktan , güzellik uzmanı, aşçılık, çocuk gelişimi vb. bölümler var...düz lisedeki derslere girmeyip sadece meslek derslerini okuyup 2. lise diploması alabilrsiniz...Üniversite okusanız? Kurs işlerinden hiç anlamam kurs bittikten sonra meslek sahibi olabilecek misin bilmem
2. liseyi okuyabilirsiniz açıktan , güzellik uzmanı, aşçılık, çocuk gelişimi vb. bölümler var...düz lisedeki derslere girmeyip sadece meslek derslerini okuyup 2. lise diploması alabilrsiniz...
İstanbuldaysan ismek kurslarını öneririm
Yada halk egitim kurslarını
Şimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
Yazın kayıtlar acılıyor eylülde dersler baslıyor. Şimdiden bir branş belirle kendineŞimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
Kurs kaç ay sürüyor?
emek olmadan yemek olmaz.İstediginiz kurs hangi gun acilacaksa o gunu takip edip tam 00.00 da kaydi bitirmeniz lazim.İsmek is arayan kursiyerlerine is imkani da sagliyor.Kyrsa duzenli decam edip meslek sahibi olabilirsiniz.Şimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
2. Lise olmaz yaş kaç açıktan önlisans bitirin bence uygun gördüğünüz bir yer. Yada halk eğitim muhasebe kurslarına gidin. Herkes estetisyen oluyor bence daha çok araştırın
30..önlisans nedir hiç Bi fikrim yok
halk eğitime sorabilirsin...İlk defa duydum çok enteresan.... Araştırıcam tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?