- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Ee yurdum insani..Şimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee yurdum insani..Şimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
2 yıllık üniversite örgün ( bire bir) değil. Bahar ve güz dönemlerinde yapılan ara sınavlarla ( açık üretim) okuyabilirsin. Bu sırada farklı işler ile uğraşabilirsin. İmkanın var ise isteğin varsa ben yardımcı olurum sana birlikte araştırır öğreniriz. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN
Evet çok istiyorum estetisyenlik Kursu varmış araştırdım 4,500lira sizce buna değermi estetisyenlik kursunu bitirip bir iş bulabilirmiyim..... Düz lise mezunuyum aklıma başka bir meslek gelmiyor....
Beleş diye değildir o insanlar kendilerini geliştirmek istediklerinden, boş durmak istemediklerindendir.Şimdi baktım ismeke tüm branşlar dolu beleş diye saldırmışlar harbi
Beleş diye değildir o insanlar kendilerini geliştirmek istediklerinden, boş durmak istemediklerindendir.
Nerede yaşıyorsunuz ? bulunduğunuz ilin iş imkanlarına göre hareket etmeniz daha iyi olur gibi !
modelistlik ,grafik tasarım bölümlerini tavsiye edebilirim size , kurs bitirilerek tabi işi iyi şekilde öğrenerek iyi paralar kazanılabiliyor.
Bende gittim ama çok kaliteli bir ortamdı. Üzerinden 2 sene geçmesine rağmen sınıf arkadaşlarımla görüşürüz.O tarz kursa küçükken gştmişliğim var çoğu kayıt yaptırıp üç kere gelir sonra gelmez, gelsede derste sürekli konuşur amaç öğrenmek değil evden kaçmak
Önlisans örgün de olabilir. Yanlışlık olmasın.Yazmışlar gerçi ama aklıma gelen 3 seçeneğiniz var:
-İsmek (bulunduğunuz şehirde ismi değişebilir)
-Halk eğitim kursları(aradaki farkı sormuşsun uz bunda belli bir ücret ödeniyor sanırım)
-Önlisans(Açıköğretim)
3 seçenekte size meslek kazandırır, rahat edersiniz.
O tarz kursa küçükken gştmişliğim var çoğu kayıt yaptırıp üç kere gelir sonra gelmez, gelsede derste sürekli konuşur amaç öğrenmek değil evden kaçmak
Evet doğru ben örgün öğretim kısmını atlamışım, eğer imkanınız varsa üniversite sınavına girip Önlisans veya lisans bir bölüm okuyun konu sahibi, Açıköğretim okumaktan daha olumlu bir sonuç elde edersiniz. Bu üyenin yorumuna katılıyorum, ne okuyacağınıza veya neyi yapabileceğinize iyi karar verin. Okuduktan sonra ömür boyu para kazanmak isteyeceğiniz bir mesleğiniz olacak, iş bulamayacağınız bir bölümü okumayın.Önlisans örgün de olabilir. Yanlışlık olmasın.
Önlisans 2 yıllık yüksek öğretim demektir.
Buna akademi de denilebilir.
Lisans 4 veya daha fazla süre egitim veren fakülteler demektir (tıp, mühendislik,eğitim , fen edebiyat fakulteleri gibi)
Aöf . Açık öğretim fakültesi demektir. Derslere devam zorunluluğu yokken sınavlara girmek demektir. 2 veya 4 yıllık mezun olursunuz. Fakat diplomanizda mezun olduğunuz fakülte ismi fen edebiyat vb şeklinde değil de açık öğretim fakültesi olarak yazılır. Ve bu da işvereni çok olumsuz etkiler.
Ben eğitim fakültesi mezunuyum. Iş bulamadım.
Hayal dünyasından çıkıp gerçeklere yönelin. Neyi yaparsınız ya da yapamazsınız. Iyice tartın. Ona göre kendinize bir yol çizin. Eğer tıp fakültesi okumazsanız hiçkimse size iş garantisi vermez. Ve bir-çok universite mezunu gibi kpss engeli ile karsilasabilirsiniz. Bunları iyi araştırın.
Halk eğitim kursları hakkında yeterli bilgim yok. O yüzden o konuda bi şey diyemiyorum.
İstanbul, modelistlik öldü diyor bir modelist tanıdığımız
Böyle reklam yapamazsınız, durun ben reklamcı ablamızı etiketleyeyim. O öyle bir reklam yapıyor ki, tüm site duyuyor. MuneDoğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*Açıköğretimde nasıl ders çalışılır?....
*Hepinizi bekleriz arkadaşlar.