Bir merdiven meselesi

kucucuk bebegin var, sen kendi evini anca cevirebiliyorsundur vakit bulup bir de ortak alan merdiveni mi sileceksin.
sakin sakin silme. isterlerse ortak lad8n tutup sildirin yada 4 daire varsa toplam her hafta birisi silsin sira size geldiniginde de siz bi kadin tutup ona sildirirsiniz.
hem gorgusuz hem terbiyesizlermis komsulariniz. hic bulasmayin bunlara elinizi verseniz kolunuzu da ister bunlar

Ben sadece kendi olduğum kati süpürür silerim üst komsumda aynısını yapar. Gerisine karışmam. Çocuk uyuyunca silerim genelde. Hamileyken banada cikismistilar temizle diye kendi katım için. Hatta sen yapamıyosan eşin yapsin demişti. İyi değildim ama yaptım mecbur. O da kendi kapımin onu yani. Sizinkiler bayağı seni apartman temizlikçisi ilan etmiş. Kendi kapını supur dese neyse. Bizim komşulardan sürekli sorar nereye gidiyon nerden geliyon. Kendi aralarında alışmıştır banada aynısını yapıyorlar. Gezmeye yada alışverişe der geçerim. Fazla içlerine girmiyorum yoksa çok müdahale ederler. Dışarı çıkınca zaten hemen bi fıs fıs başlıyor . Nedir bu merak anlamadım. Bu sebepten asosyal oldum çıktım valla.

ben kirsal bi mahalledeyim bizde aynisi.
Konu sa hibi kocanda sil diyenlerle birlikte oluyorsa kendi silsin.sen çocuğum var de.baski yapanlara evimin önünü silerim o sa çocuk uyursa de bu apartmana temizlikçi olmaya gelmedim de ayipi filan sizden başka takan yok gibi büyük olunca terbiyesizlik yapma hakkı doğmuyor apartmanda

Eşimin huyudur aman olsun aman bişey olmaz sen adama ne dedin diyorum tamam olur söylerim demiş .. Kendin sil ozaman dedim ..
kesinlikle silmeyin, bir kez yaparsanız göreviniz olacak, hep yapmanızı bekleyecekler.
bana gelene kadar herkes sirayla silsin ozaman deyin. onlar yaparsa silin.
dişinizi göstermezseniz tepenize çıkarlar

Sözüm size değil komşunuza. Bu kadınlarda ego savaşını anlamıyorum. Bizim yan komşu var benle eşimi kıskandı manyak. Kendileri çok mutsuz. Kocası hiç eve gelmez geldiği zamanda sürekli kavga ederler. Adam geçen yıl kadına şiddet bile uyguladı. Neyse bizde şükür mutluyuz bu kadın kıskandı galiba. Tüm komşular beni çok sever şakalaşırız falan ama bu kadın bana kafayı takmış. Geçen tesadüf beni yöneticiye şikayet ederken duydum. Merdivenin altına saklandım dinlemek için. Güya ben çöpü evlerinin önüne koyuyomuşum biz çok gürültü yapıyomuşuz bizi kaç kere uyarmışmış. Bir kere bile bize gelmedi ayrıca dedikleri herşey yalan. O günden beri inadına çöpü o tarafa koyuyorum inadına kapılarının önünde bağırıyorum. Ama hala kadından ses yok. İyiki o gün iftiralarını kendi kulaklarımla duydum yönetici gelipte bize söylemedi bile. Yani tatlım sakın alttan alma. Gerekirse temizlikçisi olan yeni bir apartmana çık

Bn hayatımda merdiven silmedim bu saatten sonrada sizin durumunuzda olsam silmem banane cnm birini tutup parasını versinler böyle saçma iş mi olur kocanızda bi garip eşim olsa bn karıma merdiven sildirtmem der o evi de tutmaz

Bende silmedim hiç müsait olsam silerim gocunmam . eve taşınırken hamileydim merdivenleri her hafta biri siliyor dedi ev sahibi bende anlaşıp temizlikci alırız dedim olumlu konuştu taşınırken ben silememe getirdim zaten lafı

Gocunmak değil mesele bn kendimi bunun için yormam bi merdiven silen bayanın günlüğü ne kadar fazla değildir kendime sıra gelince çağırıp ona temizletirim aidat veriyormuşum sayarım kendimi apartmanda aidat Yok mu sahi? Varsa o paradan yapmaları lazım

Böylesi de görülmemiş. Pes!!! Kardeşine de sildirme lütfen. Enayi hibi hissetmek istemiyorsan sakın geri adım atma.
Ya parayla birini tutun ya da sırayla silin. Ya da herkes haftalık kendi katını ve aşağıya giden merdiveni silsin.
Hem para vermeyecek hem elini birşeye sürmeyecek hem de 2 aylık bebesi olan bir kadını sömürecek.
Bebek görmeye gelirken de az görgüsüz değillermiş. Her biri bir çeşit yapıp haber verseydi de sana sadece çay demlemesi kalsaydı.

Yanlış anlamayın ama alttaki 70 yaşında da olsa orda kimsenin anası babası değil , kimse hayrına onun silmediği para vermediği merdiveni silmek zorunda değil bunu bile kabul etmeniz hata kaldı ki 47 yaşında kadın gaayeet merdiven silebilir abartmasın Allah aşkına.
kızkardeşinize eziyet etmeyin. Geri adım atmış oluyorsunuz böyle, ki atmayın haklısınız bence. Herkesi toplayın “sen yaşlıysan benim de çocuğum var belim ağrıyor silemem kusura bakmasın kimse 5 dk uyusam kar sayıyoum siz merdiven diyorsunuz. Silemem hiç bişey para toplayalım dedim buna da yanaşmıyorsanız kim rahatsızsa o silsin merdiveni benim yapabileceğim bişey yok” diyin. Onlar komşu değil ENAYİ arıyor herhalde

Yok illa silinecek derlerse tamam benim kapımın önünü silmeyin kardeşim istemiyorum katılmıyorum ben bu işe de. Çocuk da bu devirde kimseye emanet edilmez deli mi ne insanlar, sabah sabah sinirlendim elin adamının evine bırakıcakmışım öyle mi daha 2 kere görüştüğüm adama? Amcasına dayısına bile şüpheyle bakılması gereken bi devirde.. tövbe est

Ayrıca üst kattaki genç fesat sildi mi hiç merdivenleri? Siz gelmeden napılıyormuş?

Eşinize de sağlam bi ayar gerekiyo sanırım bence geciktirmeyin. Hayır 1 kerelik iş olsa neyse her hafta her hafta canınızı çıkarır o merdivenler sizin. Bide elin kadınına su vermek falan ne oluyor ben onların kocasıyla muhattap oluyor muyum? su istiyor muyum milletin kocasından? sen hayırdır diye gir sağlam bi kavgayla bitir o konuyu bidaha konuşmasın.
Hayır bi bana mı garip geliyor milletin kocasına “aaa su mu aldın bana da versene” demek? Bu ne samimiyet komşusun sen sadece nesin yani

Resmen duygularımı yazmışsınız bravo! Hepsine katılıyorum sinir oldum bende millet enayi arıyor resmen

herkes siliyor olsa belki silinebilir ama gerek yok. parası neyse verilir, biri tutulur. ev sahibi ile görüşün. gerekirse toplantı yapılsın.

komşu görgüsüz, ona bişey demiyorum. çekersiniz daha.

Resmen duygularımı yazmışsınız bravo! Hepsine katılıyorum sinir oldum bende millet enayi arıyor resmen
Ayy daha yazıcaktım da baktım uzadı gitti yazmayayım dedim. Yazıcak çok şey var Allah böylelerini çıkarmasın karşımıza. Ev alma komşu al lafı çok doğru. Allahtan kiracılarmış bide ev sahibi olsan..

dert edecek bir durum yok bence. Ev sahibine üst komşu nasıl ulaştıysa siz de ulaşın. Ayrıca eşinizle konuşmak nedir şikayet eder gibi. Şu şu katlar hiç silmiyor ben de kendi haftamı şu şekilde çözücem deyin. Ben olsam bir çare bulunmasını beklemezdim. Siz kendi haftanızı birini tutup halledin. Gerisi onların sorunu. Komşular ve ev sahibinin de her hareketi falso yani. Boş masraf, eşe şikayet etmeler, bebeği bırak demeler. Kim oluyorsunuz yahu siz?

Eşiniz kendi silsin madem siz abartıyorsunuz küçücük çocukla bi de apartman merdiveniyle mi uğraşacaksınız onlar yaşlıyız diyorsa benimde bebeğim var evimle uğraşamıyorken burayla hiç uğraşamam De eşinde çok isterse kendi silsin. Komşularında fenaymış ben olsam muhattap olmam ki şı devirde tanımadığın insana bebek mi bırakılırmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…