Bir merdiven meselesi

Ohh ne ala herkesin bir bahanesi var, size gelince de çözüm üretiyorlar, çok akıllılarmış.

Ben olsam silmem kesinlikle. Yaşlılarsa paralarına kıysınlar bir zahmet, ne hakla sizi mecbur tutuyorlar ufacık bebekle.

Hoş bebek olmasa bile mecbur değilsiniz. Ezdirmeyin kendinizi.

Herkes kendi olduğu katı silsin süpürsün sorun kalmaz madem kimse razı değil ne silmeye ne adam tutmaya bir şey derlerse de herkes kendi sırasına razıysa yukardan başlayın ben sıramda silerim apartmanı deyin tabi ki kendi sıranızda birini tutun silsin

Öncelikle anneme anlattım konuyu sakın komşuya bırakma çocuğu olmaz öyle şey annem 50 yasında çok üstüne gelmesinler gerekirse ben gelir silerim kardeşin gelir kadın bulana kadar sen böyle şeyleri dert etmiyorsun diyor çocuk emziriyorum annem bir süre ebelik yaptığı için sinirlilik hali bile sütünün artmasına engel olduğunu söylüyor .. Gerekirse damat silsin şu durum içine seni sokmaması gerekiyor dedi ama eşim silmez üstteki kadın çok garip ve pişkin Bilad söyler diye çekiniyor sanırım yoksa eşim evde her işi yapar eşini merdivenden gördüğümde selam vermiyorım ben o benim Eşimi çevirip su almış 1.2 tane su değil bu arada aldığı su 90 tane var kutuda üst sırayı almış hey allahım Annemde böyle olmaz her dışarı çıktığında hesap ses gürültü bide yetmezmiş gibi çocuğu her gördüklerinde üstlerine atlıyorlar ki çocuğuma ben elimi yıkamadan dokunmuyorum ev bakalım biraz sabrette diyor .

Bugunde özellikle beni gördüler bebeğimi aşıya götürürken bana hiç bişey diyemiyorlar eşime resmen şikayet etmişler beni evet bana deselerya ah ah .. çıkarken nereye gene felan dedi umursamadım dönerkende bebeğim uyumuştu laf söylemeye çalıştı kucağımı göstererek görmüyormusun dedim sustu ..

ay asla annene de sildirme. sen o binanın merdivencisi misin? ayrıca hangi devirdeyiz her binada merdivenci abla olur daire başı ayda 20 lira verilir. o kadar mı açlar.
sende silme annene de sildirme!!!

silsen ne olur ki diyen eşine sildirebilirsin ama. silse ne olur ki. demi

Sildin mı merdiveni
tabiykide silmedim ben merdiveni silmeyi geçin bebeğimi merdiven silerken bırakamam onlara bebeğimide evde tek koyamam annem 50 yasında anlattım gerekirse ben silerim alttaki yaşlıyız silemiyorım diyenlerin gözüne soka soka sen sıkma canını kadın arıcam ben dedi fazla tanıdığımda yok burda .

Ya temizlikçi tutulsun yada çocuğunun bezlerini her basamağa birer tane olmak kaydıyla yerleştir .ben pisim bana bulaşmayın de :) ayrıca hiçbiriyle iletişim kurma .çok cahil insanlarmis

Ne merdivenmis arkadaş en ufak sorun merdiven ama burada. Vıcık, densiz komşular Allah kimseye vermesin. Hiç sevmem laubali insan. Bizim apartman da küçük. Bir yardımcı var her hafta siler biz aidat veririz. Suyu da kapının önüne koyarız halleder. Nöbetlese silme durumu akıl karı değil. Hepsi toplanmış size yığmaya çalışıyorlar. Herkes kendi haftasında siliyor mu? Kimse ellemiyorsa siz de yaptimayin. Eşinizi de sert şekilde uyarın muhatap olmasın duyulmuş şey değil elin torbasına bakıp almak. Su mu içmemiş ömründe de milletten bu şekilde alıyor utanç verici. Bu ufacık şeye tenezzül eden insandan her şeyi beklerim.

Sorun kesinlikle 3 kuruşluk su değil torbalara bakıp yüz versem açıp incelemek istemeleri herkes silse bu kadar dert etmem zaten ama kadında doğumumdan önce apartmanın küçüğüsün artık merdivenler sende diyince şaka yapıyor sandım ( değilmiş)

Tabi ki sorun su değil. Mesele kişisel alana saldırı burada. O torba çöp dolu da olsa size özel bir şey. Çok çok ayıp yani. Hem ne olmuş kucukseniz. Ananiz değil baciniz değil size ne. Büyükse de edebiyle otursun yani. İnsanı büyük eden de yaşı değil edebidir hem.

apartmanda oturuyorlar ortak kurallara uymak zorundalar ,
ben merdiven falan silmem tutun birini parasını veririm ,
yada siz silin size vereyim de çık işin içinden ,
zaten terbiyesizler

Çoçuk görmeye geldiklerinde bana bırak diyen kadın çocuğum gaz sancısı çekerken birden aldı ben oturmaya kalmadan çocuğu yatırıp ayaklarından tutup sallayarak takla attırdı çocuğu nasıl kaptığımı bilmiyorum elinden ne yapıyorsun biz böyle şeyler yapmıyorz kalça çıkığı olur çocuk öyle tutulmaz vs dedim çocuk daha çok ağlamaya başladı suratı düştü baya kadının bide çocuğumu bırakıcakmışım 2 saniye gözümğ ayırdım bunu yaptı hala kucağına verdiğimin bunu yaptırdığımın pişmanlığını yaşıyorum ben
Çoçukmu bırakırım ben anneme zor bırakıyorum hastaneye giderken bıraktımda ne oldu naptılar diye yarım saatte kendimi yedim eve gelene kadar ..

Kendi evine çıkan merdivenleri sil eğer böyle silmeye devam edersen bunun devamı gelir gerekirse kavga et imza mı attın merdiven silcem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…