Bir merdiven meselesi

Kaçıncı katta oturuyorsunuz. Giriş katsa direk kendi kartınızı süpürüp silin. Olmadı kendi haftanızda para vereceğinizi yıkayamayacağınızı söyleyin. Anlaşılan kimse çıkıp temizlemiyor ama sürekli konusu geçiyor

3.kattayım çarşamba kardeşim gelip silecek bidahaki haftada bir bayan bulmaya çalışıcam silmek
malesefki eşim çok yumuşak yüzlü ayıp boşver nolucak diyip duruyor evet torbaya bakmayı gectim Eşimi gecen bardak sulardan almaya yolladım koliyle alıyor dolaba koyuyorum kolay oluyor diye gecen koliyi açtım yerleştirilen kolinin bir sırası yok bakmışlar eşimden istemişler kolinin üst sıırasını almışlar bu nedir ya damacana olsa yarısını alalım der gibi eşim aman abarttığın şeye bak su diyor ..

Ne uyanık komşuymuş onlar öyle! Para yok, silmek de yok, siz yapacaksınız hep yani? Ölsem silmem herhalde. Eşiniz de pısırık kalmış onlara karşı.

Ayni şeyi ben yaşadım bi gün apartmandan çıkarken baktım haftanın bir gününün karşısında benim adim yaziyo sok olduk eşimle girişteki kapıyı çaldım kim yazdı bunu dedim pişkin pişkin ben yazdım diyo sen bana sordun mu adımı buraya yazarken dedim kem kum etti ben aparan falan silemem tutun birini parasını vereyim dedim ve ben de hamile ve kiraciydim o gunden sonra temizlikçi tutuldu yani demem o ki net olun kırıcı olmadan önce güzellikle anlatın baktin olmuyo anladıkları tarzdan konus

Bence herkes kendi kapısını silsin geçsin kimse hiç birşeye yanasmamis bir de üstüne surat beş karis bence mesafeli davran.

Komşunuz bence haset ediyor. Bence komşuya sana para verelim sen sil deyin. Kadını alt katta yaşlıyım diye hem silmeye hem de para ile sildirmeye yanaşmayan komşuların üstüne salın. Ben sen kazan istiyorum falan diyin.

Sen her hafta apartman mi sildireceksin. Apartman evet haftada bir silinir ama herkes ortak para verir. Apartmanın temizlik işi sana mı kaldı şimdi?

Esin de biraz pısırık galiba. Karşısındakiler iyi niyetli insan değilki beleşçi ve haset tipler. Niye durup dururken evine aldığı suyu veriyor.

Niye kardeşinize sildiriyorsunuz ki? Kendi kapınızın önünü silin yeter o zaman. Ben rahatsız değilim merdivenlerin pisliğinden, kim rahatsızsa o silsin deyin gitsin. İyi valla, eşiniz de onlar da bedava hizmetçi arıyormuş.

Benim burnuma acayip kıskançlık kokuları geldi, muhtemelen hatun seni kendine rakip bellemiş, bence kendini kolla böylesinden her pislik beklenir ama önce el iyisi kocana bir ayar çekmen gerek , ağız yaya yaya “ne olacak yeaaa silinir” deyip elindeki bardak suyun yarısını kaptıran kocayla anca sinir harbi yaşarsın.

Eşinize bile yapılıyor yani. İnsan bari erkekten çekinir. Onlar biraz da yüz buluyor belli ki. Bana çok terbiyesizce geldi poşete bakmak. Ben de çocukken yapmıştım bunu. Bir gün annem çarşıdan geliyor ben kapıdayım. Bana tişört almış gösterdi. Ben de diğer poşeti açtım merak ettim. Komşu dedi ki belki annen iç çamaşırı aldı dışarıda poşet açılmaz. Bir daha asla yapmadım. Bugün su olur, yarın iç çamaşırı, ped olur vs. İzin vermeyin.

Okudukça deli oldum. Allah yardımcınız olsun. Başa çıkamazsınız o tiplerle. Komşu hakkı 40 kapıda sorulacak derdi annem ne doğruymuş meğer

Herkesin silmemek icin bir nedeni varsa sizin herkesten daha geçerli bir nedeniniz var 2 aylık bebeğiniz.Yaslı olduğu için silemiyorsa para verir bu isi yapan insanları tutar sildirirsiniz.Kimse bana zorla merdiven sildiremez.Beni buna mecbur bırakamaz..Sizin komşular ne akıllı öyle ben yapmam,parada vermem ama sen yap sil temizle..Kocanızada bizden slm söyleyin kardeşiniz yerine bi zahmet siliversin merdivenleri

Okurken içim şişti ay kaç o evden kaç. Taşının ayol bu ne. Merdiven temizletmeye tutacağın kadın masrafın kapıcısı olan bir apartmanın aidatıyla eşdeğer. Merdivenleri de çayları da onların olsun. Bırak, işin mi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…