- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Sorun şu kimse para vermek istemiyor benden başka tek benden çıksın istiyorlar para sen istiyorsun tek sen tut ozamana geliyor konu .Ne terbiyesiz görgüsüz insanlarmış! Kesinlikle muhatap olmayın misafir falan da almayın böyle densizleri, iki aylık bebeyle yarı lohusa merdiven falan da silmeyin. Para vermeyi kabul edenlerle ortak kadın tutun sadece sıra sizdeyken sildirin merdiveni, para vermek istemeyenler kendi silsin.
Geç vakit fındık kırma olayına ayrı ayar oldum. Ayrıca eşiniz çok hav veriyorsa çıksın kendi silsin merdivenleri
Var ya inat değil mi hepsi tek ağız olup sen sileceksin dese gene silmem! Üstelik diğerleri ev sahibi sen kiracısın sanırım.Sorun şu kimse para vermek istemiyor benden başka tek benden çıksın istiyorlar para sen istiyorsun tek sen tut ozamana geliyor konu .
Bu neki her bebek arabasını eşime sabah kapıya koydurduğumda nereye gidiceksin diye merdivenin başında sormaları var ben inerken duymamazlığa vuruyorum ama olmuyor marketten gelirken birşeyler konuşmak için durduruyor suratıma değil elimdeki poşetlere bakıp bunumu aldın diyorlar ...
Güleceğim yoktu akşam akşam eşim sakince merdivenleri silsen nolucak derken bebek durmuyordu suyu hazırlıyorum çok gönüllü gördüm seni sen sil ozaman dedim..Eşiniz silsin !
Etkiye tepki ..Güleceğim yoktu akşam akşam eşim sakince merdivenleri silsen nolucak derken bebek durmuyordu suyu hazırlıyorum çok gönüllü gördüm seni sen sil ozaman dedim..
Eşimin huyudur aman olsun aman bişey olmaz sen adama ne dedin diyorum tamam olur söylerim demiş .. Kendin sil ozaman dedim ..Silmeyin tabiki
Afedersiniz apartmanın enayisi siz misiniz
Cagirin hepsini bir gün konuşun.
Merdivenler icin birini tutalim esim izin vermiyor bana zaten diyin.
Esiniz de herseye ,aman ali riza bey tadımiz kaçmasin , minvalinde takılmış
Eşimin huyudur aman olsun aman bişey olmaz sen adama ne dedin diyorum tamam olur söylerim demiş .. Kendin sil ozaman dedim ..
Para versem siler ama şuanda kapıda akşama kadar dedikodu etmekten başka işi olmadığı halde bana sildirmeye çalışıyor istese şuandada siler ev sahibinin kapısını siliyor ama bana gelince böyle yapıyor babamın amcamın bu semmte işleri var çoğu kişide biliyor bana sana dokunmaz 3.5 kuruş diyor laf arasında marketi taşırsın tabi eve gibi cümleler kuruyor sanırım bütcemiz bir olsun istiyor .Para vermeye yanasmiyip illa silmek isteyen komşularından birini seç ve parayı sana veriyim benim yerime sen sil de.Mesala üst komsuna teklif et...
Düşünüyorum ama bebeğim çok küçükkkTaşının bence ,
Tek sorun merdiven silmek değil çünkü.
Bu apartman size huzur vermez.
Meraklı komşular , cimriler aynı zamanda da.
Bu konuda net olun hem eşinize hem komşu olacak görgüsüzlere karşı. Bebem var silemem, benim o kadar vaktim olsa vurur kafayı uyurum, ayrıca bebeğimi elaleme teslim edemem ortam kötü kimin sapık kimin manyak olduğu belli değil kimse kusura bakmasın deyin kestirip atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?