Bir melek daha kaydi gitti bu dünyadan...

Bende sut ilacini kullandim canim oyuzden hic kaya gibi olmadi bide sıkı bandaj yaptilar

Allah sabır versin en kisa zamanda inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim

Bugün sabah bebeğim gittiğinden beri ilk defa uyanınca ağlamadım... İyileşiyor mu içimdeki yara diye düşündüm. Yoksa hep bahsettikleri sabır, güç bu muymuş? dedim. Sonra saatler geçti, taa ki az önce facebookta hamile olduğunu bildiğim bir arkadaşımın yeni doğan bebeğinin resmini görene kadar. Bir anda doldu gözlerim, akmaya başladı yaşlar benim hiç ağlayamayacak bebeğim için... İnanın çok sevindim arkadaşım bebeğini sağ salim kucağına aldı diye ama ya benim oğlum? Benim oğlumun artık hiç büyümeyecek bedeni? Peki ya bu içimdeki kocaman boşluk?
Sabır ver Allah'ım. Dayanma gücü ver.

Ayni olayi bende yaşadım. facete bi arkadaşımın dogum yaptigini görünce mahvoldum.bebegi saglikli dogdugu icin cok sevindim.ama kendime engel olamadim.ayni donemlerde hamileydik.facemi kapattım. Disari cikmayi biraktim.bebekleri olan arkadaslarla akrabalarla gorusmeyi biraktim. Hic hazır hissedemiyorum. Ama suna emin ol büyük Allahim bizi bizden daha çok düşünür. Insallah Rabbim bizlerede saglikli ömürlü evlatlar versin.

Tam 2 ay oldu bugün , 22 haftalıktı kızım , 2 ay sonra Ocak'ta kucağıma alacaktım seni o kadar iyi anlıyorumki arkadaşım çok üzüldüm , ağlayarak okudum yazdıklarını. Bu kış nasıl geçecek bilmiyorum , benimle yakın zamanlarda hamile kalmış arkadaşlarım şimdi birer birer doğum yapmaya başladılar . Allah herkese sağ salim yavrusuna kavuşmayı nasip etsin , ama elinde deil üzülmemek insanın , keşke dememek elinde deil . Allah sabrımızıda duamızıda arttırsın bizede nasip etsin bu mutluluğu , sağlıklı hayırlı ömürlü evlat nasip etsin ...

Allah sana da sabir versin arkadasim. Bundan sonra her bebek, hamile kadin gordugumuzde icimiz ciz edecek belki kim bilir? Bu da bizim sinavimiz iste.
Gunler geciyor, acimin ustu kapanir gibi olsa da en ufak bir seyde yeni gibi sizliyor. Bundan sonra boyle herhalde.
Bu arada hala bebegimin bedenini alamadim patolojiden onu bekliyorum gommek icin.

Ben de benzer durumdayim arkadasim. Bir cok arayan kisinin telefonunu acmadim. Her seferinde ayni laflar, insani teselli etmekten cok sinirini bozuyorlar. Evden pek cikmiyorum, gecen gun kendimi zorladim, esimle sinemaya gittik bir AVM ye, surekli aglayip durdum. Bebek magazasi goruyorum agliyorum, yeni yurumeye baslamis bir cocuk goruyorum agliyorum, hic bir sey gormuyorum yine aklima oglum geliyor, agliyorum. Esim de halime cok uzuluyor ama yapacak bir sey yok.

Eşin icin kendini toparlmak zorundasin.dusunsene yavrularimiz butun insanlarin gitmek istedigi yerde CENNETTE. Biz kendimiz icin uzuluyoruz agliyoruz aslinda.yavrularimizi goremiycegimiz için. Ama onlar cok mutlu orda emin ol. Rabbim saglikli ve ömürlü lerini versin insallah

Büyük Allahım sabır dayanma gücü versin hepimize , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Bana her geçen gün acı veriyor , içimi kanatıyor , boğazım düğümleniyor ,bu kış bi geçse diyorum hayırlısıyla , o zaman ne zamansa bi gelse yaralarımın sarılacağı o zaman...Rabbim yar ve yardımcımız olsun ...

Toparlanmaya calisiyorum zaten, ama acım daha cok yeni. Dun daha bır hafta oldu.
Bir daha hamileliğe cesaret edebilirsem de hep aklımda korkular, sorular olacak biliyorum arkadaşım ama inşallah isteyen herkesin sağlıklı yavruları olur.

Benim de arkadaşım, tek bir günüm geçmiyor ağlamadan. Ağlayalım ama, tutmayalım içimizde. Tuttukça daha da büyür çünkü acılar. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil, bir parçamızı kaybettik.

Bende görünmez anneyim.. aynı senın gibi 18 haftalık oğlumu suyu bittiği için suni sancıyla doğurdum şu anlattıkların varya ahh ahh.. işte olmasam bigüzel ağlar şimdiki bebğim için dualar ederdim şuan.
ben mart ayında kaybettim oğlumu. suyu azalıyor dendi azaldıkça azaldı çözüm çare bulamadık. benımkının böbreklerı normaldi aptal bir enfeksyondan oldu herşey.
kaybettikten sonra 2 -3 ay boyunca çok ağladım. çok dua ettim. kimseyi görmek istemedim, iş yerinde neredeyse saat başı lavaboya gidip ağlayıp yerime dönüyordum yoksa rahatlayamıyordum. oğluma çok acıyordum ona ağlıyordum, kendime acıyordum bazen.
eşim saolsun çok destek oldu şimdik yine hamileyim allah uzun ömür verir inşallah..
sende rahatlıcaksan ağla cnm içine atma ama inan ben kendime hep şunu sordum ben böyle yaşayamam bu acıyı hep hissetceksem yaşayamam dedim ama öyle olmuyor acı hafifliyor. yerine hayırlısı böyleymiş demeye başlıyorsun. meleğim cennette bekliyor diye kendini avutmaya başlıcaksın inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın cnm öpüyorum

Öncelikle Allah yeni bebişine sizlerle birlikte, uzun, sağlıklı bir ömür verir inşallah.
Benzer şeyler yaşamışız, beni anlayabildiğinizi biliyorum. Neyse ki sizin ki enfeksiyondan dolayıymış, bir daha tekrarlamayacağını biliyorsunuz en azından.
Zaman her seyin ilacı diyor herkes, bekliyorum ben de.

Gözyaşları içinde okudum. Allahım yaşatmasın bir daha ne sana ne başkasına. Sen görünmez bi annesin. Evet öylesin. Bu kadar kalbime dokunduysan sen bir annesin. Allah'ım bundan sonra sana ferahlık mutluluk kapıları açsın. 10 tanede olsa onun acısı hep kalacak çünkü sen annesin. Dilerim onun ömrünü diğer yavrularına versin Allahım

canım senınkı de tekrarlayan bir durum dııl ki..
emınım bir sonraki çok sağlıklı olacak.. bu münferit bir durum tatlım gönlünü ferh tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…