Bir melek daha kaydi gitti bu dünyadan...

Evet o mavi bilekliği ben de unutamicam hiç... Cehalet, Allah o hemşirenin kalbine biraz merhamet, anlayis koysun...
Guzel dileklerin icin cok tesekkurler. Su an her sey o kadar taze ki, zamana ihtiyacim var.
Allah sabır versin, hepimizin bu hayattaki imtihanı farklı farklı...
Çok üzüldüm gerçekten
Amin...
Allah kizina uzun omurler versin... Guzel dilegin icin cok tesekkurler. Evet unutmayacagim oglumu, o benimle yasayacak.

canım Allah sabır versin bbir daha yaşatmasın hiçbir kuluna bu acıyı ..seni çok iyi anlıyorum gerçekten bu acıyı yaşayan anlıyor bu arada hatırlıyorum seni temmuz ayında hamile kalanlar sayfaasından bir zamanlar bedne ordaydım 2 ay önce benimde bebeğimin kalbi durdu ve alındı çok acı çok zor bir durum insanların tesellietmeleri biçimleri bile canını daha çok yakıyor çok acımasızca konuşuyorlar benim düşük riskim vardı bana zaten baştan belliydi böyle olacağı diyen mi ararsın bir daha olur çok gençsin diyenmi aransın daha ne kadarsaçma sapan sözler gerçeketen bazen insanlar hiç konuşmasa daha iyi. ne olursa olsun unutulmuyor ne kadar zaman geçse de farketmiyor ama tabi zamanla biraz daha kabulleniyorsun bu durumu ister istemez ama içinde kanayan bir yara hep oluyor.sana tavsiyem seni üzen üzecek inssanlarla aynı ortamda bulunma bebek ve hamile görüncede hep ağlıyordum uzun süre yeni yeni alışmaya başlıyorum bebek ve hamile görmeye etkileniyor insan .bende o kadar zor günler geçirdim ki sanki hayat durmuştu uzun süre evden dışarı bile çıkmadım sadece hastaneye gidiyordum orda da ağlayarak eve dönüyordum bebekler hamileler ...neyse ben daha fazla yazmayayım bitmezçünkü..biizm içinde hayırlısı buymuş canım her zaman hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.her zaman yanındayım canım anlatmakkonuşmak istediğin her zaman ... çünkü böyle zamanlarda bu durumu yaşayanlarla konuşmak daha iyi geliyor en azından bana öyle olmuştu.

Tüylerim diken diken okudum yasını. Allah'ım sabrını versin inş.....

Cok uzgunum zor bir imtihandan gecmissin arkadasim allah sana dayanma gucu versin ve sabir sabir sabir... Bende zorunlu kurtaj oldum ancak senin durumun bambaska allahim sana saglikli bi gebelik ve hayirli bi evlat nasip etsin

Canım ben de seni hatırlıyorum nisanda anne olacaklar konusundan. Senin de başın sağolsun. Allah sabır versin.
Biliyor musun benim öz annem bile bu gebelik en başından beri sorunluydu böyle olacağı belliydi dedi bana. Onun dışında başkaları da... Benim bebegim sorunlu falan degildi, benim melegim bu dunya icin fazla mukemmeldi ve Allah'im onu yanina aldi, bunu kimsenin anlamasini da beklemiyorum. Sadece bana acimasiz yorumlar yapmasinlar, beni teselli etmek icin daha cok uzmesinler yeter. Cok mu zor ya? Ahkam kesmeden, akil vermeden sadece "Çok uzuldum, yanindayim" demek cok mu zor?
Bizi bir tek bizler anlariz, cok haklisin.

Tüylerim diken diken okudum yasını. Allah'ım sabrını versin inş.....
allah sabır versin ağlayarak okudum resmen
Amin...
Cok uzgunum zor bir imtihandan gecmissin arkadasim allah sana dayanma gucu versin ve sabir sabir sabir... Bende zorunlu kurtaj oldum ancak senin durumun bambaska allahim sana saglikli bi gebelik ve hayirli bi evlat nasip etsin
Hayatımda geçtiğim en zor ve acı verici sınav... Acı azalmıyor, sanki göğsümün üstüne oturdu tüm ağırlığıyla... Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.

Amin...

Hayatımda geçtiğim en zor ve acı verici sınav... Acı azalmıyor, sanki göğsümün üstüne oturdu tüm ağırlığıyla... Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.

Allah sabır versin. ağlayarak okudum. benimde 8 ve 10 haftalık iki kaybım var. uyudum, uyandığımda almışlardı rabbim bir daha yaşatmasın .....

Suan gozyaslarima hakim olamiyorum.o kaar zor ki.bende 12 eylulde dogum yaptim aslinda 24 kasimda olmasi gerekiyordu. Benimde problemim suyunun fazla olmasiydi. Kuzeyim oglum gozumun onunden hic gitmiyor. Aglayisi saclari ayaklari ...bir kez dahi dokunamadim pamuk tenine. Esim elini tutmus yalnizca kuvezdeyken. Hersey bos geliyor artik.bir saniye olsun aklimdan cikmiyor.hastanedebutun odalarin kapilari susluydu.bizim odada ise derinbir aci aglamalar saskinlik bebek hasreti vardi. bebegim melek olmustu ama rizki gogsumden akiyordu.evde ne hayallerle aldigimiz esyalari. Simdi ise hep mezarinin basinda durmak istiyorum. beni duyuyor biliyorum. 2. Evlilik yıldönümümuzde kaybettik oglumuzu.ama guclu durmak zorundayiz.Rabbim herseyin hayirlisini verircnku.dua dua dua yalnızca dua. Rabbim hepimize saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin insallah...

Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bir gün bizlerin de odaları süslü ve mutluluk dolu olur. Allah oğlunuzu ışıklar içinde huzurla uyutsun. Dediğiniz gibi bana da her şey boş geliyor...

Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bir gün bizlerin de odaları süslü ve mutluluk dolu olur. Allah oğlunuzu ışıklar içinde huzurla uyutsun. Dediğiniz gibi bana da her şey boş geliyor...
Simdi hersey o kadar anlamsiz ki. Herseyimi hazirlamistin.odasi kapi susleri dogumda dagitmak icin hosgeldin kuzey yazili sabunlar..simdi hepsi anlamsiz.varsin saglikli ömürlü evladim olsunda kapi süsü olmasin hic alisveris yapmiyim ozenmiyim.yeterki o olsun.hayata kaptiriyoruz kendimizi.kendimi cok sucluyorum bazen fazlami abarttim cok mu ozendim diye bilmiyorum. hersey Allahtan işte..kabus gibi gunler hastanede yatislar doktorlarin hbri vermek icin iceri girişi hep ama hep gözümün önünde. Dilerim Rabbimden insallah saglikla kucagimiza aldigimiz evlatlarimizida buradan hbr veririz birbirimize

dualarım sizinle arkadaşlar. çok zor bi durum. inşallah güzel haberleriniz olacak. burada sevinç çığlıkları atacağız ....

aynı yasadıklarını ıkı kez yasadım 16 ve 23 haftalık ıkı dogumum var adeta kendımı okudum dırayetlı ol yılma haa bı tavsıye sana dostınex dıye bı ılaç var sut ılacı onu ıste yoksa gögsunde sut kırılıyo taş gıbı oluyolar agrısından duramıosuyn

Arkadaşım kendini suçlamak, başından böyle bir kayıp geçen bütün annelerin ortak noktası bence. Ben de sürekli kendimi suçluyorum, elim karnımda özür dilerim oğlum, seni yaşatamadım derken buluyorum kendimi her gün.

Başınız sağolsun. Sizin gebelikleriniz neden sonlandı?
Bu arada doktorum ilaçsız atlatmamı istedi. Göğüslerimi iyice sardım 10 gün böyle kalacakmış. İki küçük kaya gibiler ve ağrıyorlar. Ama psikolojik olarak yaşadıklarımın yanında onlar hiç bir şey.

Allah sabır versin bu tür olayları duyduğum çok oluyor annemde ilk ikiz bebeklerini 7 aylıkken doğum yapıp 1 günlükken kaybetmiş. o da görmüş bebeklerini iyiki görmüşüm diyor. şimdi hepsi cennette. Rabbim hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…