• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Allah yardımcın olsun sağsalim atlat inşallah canım ameliyatınıı..
İnşallah beklediğinden de çok güzel bi burunla bitirirsin bu macerayıı bu mübarek günlerde dualarımız seninle.

Kızlar merhaba.Sabah hastaneye gittik.Hastane çalışanları ve Malatya insanları o kadar sıcaktıki anlatamam.Çok güzel yol gösterici ve ilgililerdi.Malatya'nın misafirperver insanlarından bi tanesi,yaşı bi teyze hiçkimsemizin olmadığını öğrenince kalmamız için evine davet etti,gelin bizim evde kalın dedi.Bneimd esenin gibi 2genç kızım var dedi:)Ve çok mazlum görünümlü o teyze çooook içtendi.Cebi ne kadar zenin bilemem ama gönlü çok zengindi.Beni bunun gibi karşıma çıkan çok örnek çok mutlu etti.Doktorum zaten süper biri ya.Telefonda konuşurkende bu kanıya varmıştım;ama yakındanda çok ilgili.15-20dk sohbet ettik.ilgilendi.Nasıl bi burun istediğimi sordu,resimler gösterdi falan.Neyse karar verdik birlikte.Ben işlemleri,kan tahlili,EKG,radyoloji falan yaptırdım.Saat 2buçuk gibi anestezi uzmanıyla görüşecm.Haydi HAYIRLISI:)
Bu arada yatış işlemlerimi sormaya gittiğimde çok şaşırdığım bişe oldu,istesem belki olmazdı,özel odada yatacakmışım:)Odaya gidip eşyaları yerleştirdik.12.kat,havalı falan.Ayyy süperdi ya.Kızlar bu duanın gücü olsa gerek,sağolun yaaa.Hatta ben şaşkınlıktan gidip yanlışlık olup olmadığını,özle oda talebimin olmadığını söyledim,ek ücret olurmu dedim:) Ay bu kadar güzellikler,işlerimin rast gitmesi şaşırtıcı ya.DUA işte.çok ŞÜKÜR RABBİME.
Hadi Güzellerim göreyim sizi,yarında dualarınızı birleştirinde güzel bi şekilde sonuçlanacak şekilde atlatayım şu ameliyatı.
Şuanda resim çektirmemiz gerekti,onun için çarşıya geldik.Resmimi çektirdim,2de çıkacakmış.Onu beklerken nete girelim dedik kardeşle sizlere rapor vermek için:) Burdanda kalkıp markete falan Malatya'nın kapalı çarşısına gideceğiz.
Durum bundan ibaret.Sanırım bundan sonra nete girme imkanım olmaz:(
Bana nolur dua etmeyi ihmal etmeyin.
Kendinize çok iyi bakın.iyi haberlerle dönmek ümidiyle.
HOŞÇA KALIN.
cnmmmmmmmmm hadiiii bakalımmm sen anlatırken direk kendi yaşadıklarım aklıma geldii..inan hiç magdur olmassın herkes çok ilgileniyorrrr.amlyt öncesindede sonrasındada..için rahat olsun demiştim sana zatennnn ama insan gözleiryle görene kadar vesvese ediyor:)kapalı çarşıyıdamı gezcennn kıs daha güzle yerler var oralarıda alçılıyken gez:)

Adacim senin de gordugun gibi dualarin acmiyacagi kapi yok cok sukur, yeterki bizler istemeyi bilelim:)) Bundan sonra da islerin rast gider insallah cnm, dualarimiz seninle bu arada kardesine de helal olsun seni yanliz birakmadigi icin:)) Sen bu aksam ne olursa olsun dinlenmeye bak bu cok onemli, sakinlesme hapi verirseler sana rahat uyursun cnm

ada_86,tahminim o ki sen bu güzel yazıların hepsini ameliyattan sonra ancak okuyabileceksin.o nedenle ilk tebrik eden ben olayım;geçmiş olsun,yeni burnun çok çok güzel olmuş,sağlıkla kokla...

Kızlar doktor Bilge Türk Bilen'e ben de ameliyat olmak istiyorum ama sormak istedğim ameliyatı nerede ve ne kadar yapıyor bir bilgi verebilir misiniz acaba ayrıca benim sosyal güvencem de yok şimdiden herkese çok teşekkürler...:)

ada_86 cnm sana bol şanslar diliyorum.Dualarımız seninle.İnşallah ameliyatın başarılı geçer ve sonuç ise istediğin gibi olur umarım.Şimdiden çok çok geçmiş olsun.En yakın zamanda yeni burnuşunla tekrar seni aramızda görmek dileğiyle... :))

Kızlar doktor Bilge Türk Bilen'e ben de ameliyat olmak istiyorum ama sormak istedğim ameliyatı nerede ve ne kadar yapıyor bir bilgi verebilir misiniz acaba ayrıca benim sosyal güvencem de yok şimdiden herkese çok teşekkürler...:)

sosyal güvencen yoksa cnmmmm 2000-3000 tl arasındaaaa deişiyor amlyt ücreti..sigorta yada bagkur olunca para ödenmiyor:)

Allah yardımcın olsun, umarım burnun istediğin gibi olur ve amelyatın rahat geçer,Sağlıklı ve kolay atlatman dileğiyle geçmiş olsun..

tatlımmm şuanda amlyttan çıkmış hafif sancılarınla vee nsl oolduda oldum diyerek kendine inanmıyarak yatıyorsundur:)en zoru geçtin bundna sonrası keyifli kısmıııı :)hastahanede kantinde inernet cafe var..bunu önceden söyleseydim keşke:)zaten ilk gün yatarsın büyük ihtimalll:)haberlerini beklios cnm allaha emnt ol:)

Canım inşallah istediğin gibi bir buruna sahip olursun dualarım seninle.

canımm benim yaa..ne kadar içten yazmışsın...çok duygulandım valla...Allah'ım yar ve yardımcın olsun..Allah'ın ''ya şafii'' ismi bir an önce şifa olsun sana..inşallah herşey gönlünce olur..dualarımız seninle..A.e.o.

Canım inşallah her şey yolunda gitmiştir ve ameliyat olmuşsundur. Merakla bekliyoruz inşallah sonuç istediğin gibi olur canım.

Back
X