- 30 Ocak 2013
- 29.414
- 43.901
- 798
- Konu Sahibi VuslataDair
-
öyle kurslarda bu kdr ayrıntılı öğrenemezsin yemek pasta vs kurslarına hevesin varsa bak derimMerhaba
Eşim bir kursa katılmama izin verdi
Ben Arapça öğrenmeyi çok istiyorum ama çok ilerleyerek yani en ince detayına kadar öğrenmek sizce bunu ilerde çevirmenlik yapacak hale getirebilir miyim veya siz olsanız ne kursuna giderdiniz?
Not : el becerisi gerektiren hiçbir kurs olmasın maalesef el becerim Yok
Gerçekten İlahiyat mezunu olup da Arapça konuşamayanlar da var malesef ama bu okuldan okula, kurstan kursa da çok değişiyor.Arapça çok zor bir dil.Kuran okumak kadar kolay değil.4 yıllık ilahiyat okuyan arkadaşım bile son senesinde tek zorlandığı dersin Arapça olduğu söylerdi.Ve hala bilmiyordu.Ben olsam ön muhasebe, grafiklerlik, Autocad kursuna giderdim.
Neydi ki bu şimdi eşinden izin alır almaz bu tartışmaya bile açık bı konu değil,nasıl elestirebiliyosunuz hayret! Kendini çok medeni sanan biri daha oy dağlar oy..İşte çevrenizde hiç görmediğiniz için eşlerinden izin almayıp da medenice isteklerini paylaşan insanları tabi şok oluyorsunuz. Şaşırmıyorum :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinBen Arapça'yı Akdemistanbul'da öğrendim, çok çok da güzel öğrendim. Orada aldığım eğitimden sonra bir üniversitede çalıştım güzel bir pozisyonda ve sonra kolejde öğretmenlik yaptım. Üniversiteye girerken İngilizce bilmemin de avantajı oldu fakat kolejin mülakatında önce lise konularından bir ders anlattırdılar sonra o dersi birebir aynı şekilde Arapça anlatmamı istediler. Ne kadar iyi öğrenebileceğinizi anlatmak için söylüyorum bunları, yanlış anlamayın. Bu arada İlahiyat Fakültesi mezunuyum, formasyonum var.
İlk sene 6 kur ders aldım, 3.kurda Araplarla rahat bir şekilde konuşabiliyordum.
Yapılamaz diyenler dinlenmemeli, dil öğrenmek sizin çabanıza bağlı olduğu kadar eğitim aldığınız kuruma da bağlı. Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama tavsiye ederim bu kursu. Bir araştırın.
Bu arada umarım reklam sayılmaz, kendim gittiğim ve memnun kaldığım için anlattım. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Siz istedikten sonra her şeyi başarabilirsiniz.
Estağfurullah, başarı benim değil ki Rabbim çok güzel imkanlar nasip etti çok şükür. Belki arayıp sorsanız Ankara'da da güzel bir kurs tavsiye ederler.Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Ben Ankara da yaşıyorum
Lise mezunuyum
İnşallah sizin kadar başarılı olabilirim
Bana cesaret verdiniz
Yapmayı çok istiyorum
İnşallah
Canım bu kadar parayla gidilen hiçbir kurs güzel degildir (TÖMER hariç)Hakaret etmeden evvel empatiye davet ederim sizi
Ne demek birey olma?
Ev hanımıyım eşim çalışıyor
Kurs yaklaşık 5 bin lira ( 8 kurdan oluşuyor 1 yıl sürüyor) peki ben nasıl ona danışmadan parası da ondan çıkacak olan bu kursa izin almadan gidecektim? Var mı bir fikriniz? Dahası bunun birey olmamakla nE alakası var?
Ama diyorsanız ki ( evli misiniz bilmiyorum) ben kocama sormam haber vermem gider bir yıl sürecek fiyatı 5 bin liralık kursa yazılırım o zaman ben size "nasıl eş olunur" kursu tavsiye ederim
Zira sizin sandığınız gibi olmuyor
Yerinizde olsam öncelikle ücretsiz olarak verilen yerlere giderdim, halk eğitim merkezlerine. Belki de sevmeyeceksiniz arapça öğrenmeyi, o nedenle ilk olarak gidin bence bi halk eğitime. Bir sürü kurs var ücretsiz hem de hepsi
Hakaret etmeden evvel empatiye davet ederim sizi
Ne demek birey olma?
Ev hanımıyım eşim çalışıyor
Kurs yaklaşık 5 bin lira ( 8 kurdan oluşuyor 1 yıl sürüyor) peki ben nasıl ona danışmadan parası da ondan çıkacak olan bu kursa izin almadan gidecektim? Var mı bir fikriniz? Dahası bunun birey olmamakla nE alakası var?
Ama diyorsanız ki ( evli misiniz bilmiyorum) ben kocama sormam haber vermem gider bir yıl sürecek fiyatı 5 bin liralık kursa yazılırım o zaman ben size "nasıl eş olunur" kursu tavsiye ederim
Zira sizin sandığınız gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?