- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Ben evliyim ve kendi evliliğim izin para şu bu yörüngesinde dönmez çünkü bize göre bu ayıp. Bir de para hesabıma yatıyor diyorsunuz (!) aman neyse daha fazla yazamam çünkü benimki ütopya değil sizinki ütopya ve üzücü bir ütopya maalesef.Ah yine yanıldınız
Eşimin maaşı son kuruşuna kadar benim hesabıma yatar kendisi yurtdışında görevli bir evimiz var o da benim üstümedir
Şimdi ben size nasıl anlatayım bilemedim
Bakın uç noktada olan sizsiniz
Ahkam kesmeden evvel düşünün pat diye insanı yargılamayın ülkemizde kaç kadın ( ev hanımı olup ) 1 yıl sürecek fiyatı 5 bin lira olan bir kursa eşinden izin almadan başlar yapmayın Allah aşkına ya!!!
İddia ediyorum çalıştığı halde kendi geliri olduğu halde de eşinden izinsiz gidemeyecek çok kadın vardır ütopya da mı yaşıyorsunuz anlamadım ki
Bu nE muhalefet merakıdır ya rabbi ya!!!
Çok teşekkür ederim yorumunuz içinneden izin alasınız ki?
Eğer maddi durumunuz el veriyorsa , oturup konuşursunuz altından kalkabilecek durumdaysanız gidersiniz.
Ama sanırım izin almaktan kastınız buydu.
Bence arapçaya gitmeyin, çok zor bir dil. Tek seferde kursa gitmeyle size para kazandıracak seviyeye gelmeniz çok çok zor.
3d çizim programlarına yönelin derim ben.
Eğer seviyorsanız moda üzerine çizimde olabilir. Var tanıdığım,kurstan aldığı belgeyle işe girdi. Gayet iyi kazanıyor.
İşte çevrenizde hiç görmediğiniz için eşlerinden izin almayıp da medenice isteklerini paylaşan insanları tabi şok oluyorsunuz. Şaşırmıyorum :)Az daha yorumlae devam etsin Arap ülkesine git diye kendi ülkenden postalamaya da kalkarlar, böyle değişik bir zihniyetama baksan evde hepsi sümüklü pakize kocasının peşinden ayrılmaz burada ona buna hemen ahkam keserler. Peeehhhh pabucumun isyankârları!!!!
Herkesi etrafınızdaki kadınlar gibi zannetmeyinAz daha yorumlae devam etsin Arap ülkesine git diye kendi ülkenden postalamaya da kalkarlar, böyle değişik bir zihniyetama baksan evde hepsi sümüklü pakize kocasının peşinden ayrılmaz burada ona buna hemen ahkam keserler. Peeehhhh pabucumun isyankârları!!!!
Hanımefendi çok rica ediyorumİşte çevrenizde hiç görmediğiniz için eşlerinden izin almayıp da medenice isteklerini paylaşan insanları tabi şok oluyorsunuz. Şaşırmıyorum :)
Hadi öğrendiniz diyelim. Ama dil öyle birşey ki sürekli konuşmadığınız taze tutmadığınız zaman unutuluyor. Bir de Arapçadan bahsediyoruz..Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Çizim yapamam orta okulda resim dersinden kalmıştım düşünün
Aslında para kazanmak ilk planda değil biliyor musunuz nedense merakım da var Arapçaya
Allahım sen büyüksün
Hanımefendi ne biçim üslubunuz var
Bu nasıl bir sataşmadır?
Anneniz izin almamış saygı duyarım
Ama bende izin alırım
Bunun besinden rahatsız oldunuz? Var mı size bir faydası veya zararı?
Bu nE saldırma merakıdır
La havle ya!!!
Ben cevap verdim ama siz “özgür asi rüzgarımı” gördünüzHanımefendi çok rica ediyorum
Varsa soruma dair bir cevabınız buyrun
Yoksa da "özgür asi rüzgarınızı" başka yerde estirin olmaz mı
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Az daha yorumlae devam etsin Arap ülkesine git diye kendi ülkenden postalamaya da kalkarlar, böyle değişik bir zihniyetama baksan evde hepsi sümüklü pakize kocasının peşinden ayrılmaz burada ona buna hemen ahkam keserler.
Bu akşam biraz sakin ol :))Evet almıyorum. Çünkü ben bir bireyim ve kendi kararlarımı kendim verebiliyorum. Tabi maddi geliriniz olmadığı için bu maalesef.
Ama ne farkeder ki? Neyse.
Ne Arapçası yahu?
Sen öğrenene kadar native speakerlar işe başlayacaktır zaten.
Dil çok zor, ve herkesin harcı değil,
Arapça bile olsa.
Başka neye ilgin var?
3 boyutlu tablolar çok popüler mesela
Dil çok başka bir alanBahsettiğiniz Google ın 40 dilde çeviri yapabilecek kulaklığı mı?
Haklısınız o ihtimal de var
Çizim ve el becerim Yok açıkçası
Başka nE olabilir ki
Fikir almak için konu açtım sözde ama :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?