Bir Küçük Evlilik, Boşanma Meselesi

siz yıpranmamış dahi olsanız, gayet sıradan sebeplerle dahi boşanıyor da olsanız o evin yarısı sizin hakkınızz, o yüzden hiç vicdan azabı çekmeyin ve evin yarınısı ve hatta elinde ne varsa yarısını alın.

nafaka ile ben olsam uğraşmazdım çünkü ortada çocuk yok, onun dışında yine söylüyorum zaten ortada olan her şeyin yarısı sizn, kötü bir şey yapmıyorsunuz tam tersi böyle bir adama az bile yapıyorsunuz.

Siz bidaha aşık olmayın bence çünkü bir daha hayatta kalacak kadar şanslı olmayabilirsiniz.
Hastalıklı ilişkilerinizin adını da aşk koymayın çünkü o öyle bişey değil.

İntikam alacak bir durum yok. Bastan beri bile bile lades demissin. Hatta adam bosanip seni kurtaracakmis sen yanasmamissin. Bosan yasal haklarini al gerisini allaha havale et. O çekişmeli boşanma dediğin şey çok basit değil. İntikam alicam hevesiyle zaman ini boşa harcayip iyice hayatini cehenneme cevirme. Ama sanki bana aslinda hala boşanmak istemiyorsun da isi yokusa suruyormussun gibi geldi. Kendine azicik Saygin varsa kurtul artik bu adamdan.

Evi terkeden kişinin nafaka yada tazminat isteme hakkı yok diye biliyordum ama yanlış olabilir öyle bir şey var mı arkadaşlar kesin? Varsa eve dönüp öyle açabilirsin

İşte o adam , aynı zamanda öyle güzel aşık davranıyordu ki.. Yani biz evin içinde monotonlaşan, konuşmayan çift değildik. Hiçbi şey yapmasak sarılır film izler ya da dip dibe tlfn, pc takılırdık. Sürekli öperdik, bi çekim olurdu aramızda. Adam beni istemiyomuşta ben yapışmışım gibi görünmesin :) Diyorum ya dengesiz biriydi. Bırakamamın sebebi buydu.
Zaten dava açıldı dilekçeler verildi. Çekişmeli devam edicek. Ben zaten bir şeyle uğraşmıcam. Hakimin sorularına cevap vericem. Süreç uzayacak ama uzasın artık ok yaydan çıktı. Benim kasdettiğim yasal haklarımı almalı mıyım..

Evi terkeden kişinin nafaka yada tazminat isteme hakkı yok diye biliyordum ama yanlış olabilir öyle bir şey var mı arkadaşlar kesin? Varsa eve dönüp öyle açabilirsin

Evi terketmekte denemez. Beni uçağa eşim bindirdi biletimi o aldı.
Dava Ağustos'ta açıldı zaten talepte bulunduk bekliyoruz.

Bence yasalar önünde hakkın olan şeyleri tabi ki al, şiddet gördüğüne dair şahitlerin varsa komşun vs. onları da şahit göster ve tazminat iste. Ama güzelim 4 buçuk yılını aşığım aşığım diye niye heba ettin adam boşanmak istemiş sen istememişsin, sen istemişsin o istememiş ama şiddet görürken nasıl aşık olunuyor büyük konuşmayım ama gerçekten anlamıyorum.. Şunu anlıyorum bak bir kadın şiddet görürken ailesinin tepkisini almamak için,arkasında durmayacakları için, onlar yaşlı vs üzülmesinler diye ya da çocukları için şiddete katlanıyor. Sevdiği için değil ama katlanıyor. Ama dayak olan yerde aşk olması için iki tarafın da psikolojik sorunları olması gerekiyor. neyse umarım bu son kararınız olur boşanırsınız

Çok haklısın. Böyle aşk olmaz, kaldı ki saygı da bitti. Benim alışkanlığım yada saplantımdı o bence. Garip bi psikoloji gerçekten çok kötü. Sanki onun sevgisine, ilgisine ihtiyacım varmış gibi oldum..
Onun zaten psikolojik sorunları var bence aile ortamı, sevgi görmemiş bi insan.. Ben elimden geleni yaptım ama aile önemli sonuçta, çocukluk önemli.. Sonra işte ben de ona benzedim. Sağlıksız bi ilişkiydi.
Son kararım bugün dahi benimle ters konuşan bi insan fazla havalı, beni soğuttu kendinden. Hayırlısıyla boşanırım inşallah..

Mune ablacım, almam gereken yardımları aldım. Konum fazla buralarda dolaşsın istemiyorum, hala takıntılıyım. Konumu kapatabilir misiniz?

Yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim. KK'yı hep sevicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…