Bir köpeğin ağzından... (mutlaka okuyun arkadaşlar)

bizim burda bir sibirya kurdu var sokağa atılmış bayağı zayıflamış ama bakılsa kilo alır falan diri bir köpek,eee biz de apartmanda yaşıyoruz ayrıca kendime güvenemiyorum annem çalışı falan yani,ahh diyorum köpek arayan birisi olsa şöyle müstakil bir evde yaşayan birisi ve denk gelse hemen söylerim köpeğe sahip çıksınlar,çooook yazık yaaaa.derpresyona falan giriyorlarmış onlar da bi can taşıyo yaaa.

çok etkilendim harika bişey olmuş onlar kadar olamayan insan denilenler okumalı mutlaka

(benimde bir dostum var ve bende aşırı derecede hayvan severim )
Canımdan çok sevdiğim aşkımın hediyesi :asigim:daha 20-25 günlükken getirdi bana aynı yazıda anlatılanlar gibi okadr tatlı ve şirindi ki beni görür görmez ayaklarımın dibine sokuldu resmen bacaklarıma patileriyle sarıldı ilk köpeğim olacağı için biraz tedirgindim (bakamama korkusu) ama maşallah hiçbir rahatsızlığı olmadan 1.senemizdeyiz turp gibi yaramazım :dance: az çektirmedi ama katlandık nasıl bir ana çocuğu laf dinlemesede katlanır aynı onun gibi o benim bi çocuğum bebeğim artık ALLAH'm bizi asla ayırmasın mafoldumben

M&B ve biricik kızımız Goldy buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…