Benim fikrimi soracak olursaniz hic krediye bulasmayin derim.
Konsol.varmis öyle yazmış. Eğer takım olarak almışlarsa ev küçük olursa sığmaz.öncelikle şansın bol olsun.. y. odası vs ıcın bısey dıyemem ama küçük ev alacaksan eger ; nasılsa artık salonlar gümüşlük , konsollor vs olmuyor. alırsın bır ünite bıttı gıttı. salonda koltuk unıte masa takımı..
yapılı bır güzel bır gırıs kat bulursan al.. ev zarar etmez hıc bızaman.. yavas yavas cıtayı yukseltırsın.
ha yok sarsmaz benı dıyorsan basla gıtsın..
Eğer odeyebilecek gücünüz varsa büyük alın derim. Yeni evlisiniz esyalariniza yazık olur.hepsi yeni eşyalar.
Evi 0 mi istiyorsunuz yoksa 2.el mi?
anladım canım , ben 9 yıl once aldım esyalarımı en babaları vardı :) kocaman kocaman.. 4-5 yıl once plazmayla almamızla bırlıkte o esyalardan kurtuldum. bır ünite yeterlı geldı..Konsol.varmis öyle yazmış. Eğer takım olarak almışlarsa ev küçük olursa sığmaz.
Biz de niyetlenmiştik kısmet olmadı, vazgeçtik.Ama biz kira ödemiyoruz.
Kira ödüyor olsaydık kesinlikle bir miktar daha ekleyip 85-90 metrekare bakardık
Yıllarca param varsa aldım...son 3 yıldır 2 araba bi ev aldık krediyle....baktık borç paşa paşa ödeniyor...mal sahibi olduk bahaneyle...
Ama bizde söyle bir ayrıntı var,eğer borcumuz yoksa kenara para atmiyoruz...bi şekilde harcaniyor....
Kredi uzun vadede çok evet ama ben olsaydım içime sinen bir ev alırdım
Bende buyukten yanayim eger imkaniniz varsa.
Takım derken bir konsol bir de masam var.Konsol.varmis öyle yazmış. Eğer takım olarak almışlarsa ev küçük olursa sığmaz.
anladım canım , ben 9 yıl once aldım esyalarımı en babaları vardı :) kocaman kocaman.. 4-5 yıl once plazmayla almamızla bırlıkte o esyalardan kurtuldum. bır ünite yeterlı geldı..
o zaman buyuk alirdim acikcasi. Vadeyi de uzatmazdim gerekirse biraz gezmemden sundan bundan keserdim. Bilmiyorum cocuk falan dusunuyor musunuz ama kucuk bir ev alsan cocuk odasi oyun odasi vs olmadigi icin evinden sogursun. Ayrica mobilyalarinda sigamayacakYani biraz taksit miktarı artacak eğer düşük ödemek istersek vadeyi uzun tutup gene faiz arttırmış olacağız
Şimdi Küçük olanı alın. .
İlerde büyüğü ile değişirsiniz. .
ah sekerım benım..Takım derken bir konsol bir de masam var.
Ben daha 3,5 ay önce aldım kıyamam ki atmaya ya da elden çıkarmaya