- 11 Mayıs 2012
- 1.986
- 1.002
- 333
Nereye uzun uzun yazdınız. Miz miz oluyor gibi bisey demissin. Oradan da bişey anlaşılmıyor.
Çocuklar erken uyanır. Hastalığı veya başka özel bir durumu yoksa siz öyle düzen kurduğunuz için geç uyanıyordur. 9-10 gibi uyanması kötü bir özellik zaten. 2 yaşında neredeyse. Acikmiyor mu bu cocuk. Kacta yatiyor da sabah 9-10 gibi kalkiyor.
Bir de sabahları 6 da uyandırmayi bir kaç gün dene bence. Sonra da annene birak oglene kadar o baksin. Sen çalışmaya başlayınca evin düzeni de değişecektir. Sırf seni yakalayıp sabah görmek için erken kalkmaya başlayabilir. Çocukta muhtemelen adapte olacaktır.
Annene gondermesen bakıcı bulman lazım. Sabah 6 da senin eve gelecek bakıcıyı yine zor bulursun. En azından annen. O da yaşlı o da kendi düzenini kurmuş. Sabah 6 da kalkip giyinip gelmek zor gelecektir. Sen zaten evden cikiyorsun cocugu da getir diye dusunuyordur. Bir de annen de çocuğun aynı benim gibi erken kalkmaya alisabilecegini düşünüyor olabilir.
Tek sikinti planlar yapılırken herşeye tamam deyip şimdi iş ciddiye binince yan çizmesi.
Ayrica zaten dedigim gibi ben cogunlukla anneme destek olabilmek adina calisiyorum zaten. Biz bunu en basindan bu sekilde konustuk. Yoksa esimin maasiyla gecinebiliyoruz. O yuzden bakici tutmam da gereksiz.