Çalışan insanların eve tahammül süresi max 6ay oluyor diyorlar acaba tekrar normal mesaili bir işemi dönmek istiyor yada eve kapanmaktan ziyade sosyalleşeceği daha dış bir ortamda mı çalışmak istiyor bana biraz öyle geldi ilk başta tamam bakarım demiştir zaman geçip ev basmaya başladıkça nasıl bakacağım evde moduna girmişte olabilir.Annem daha 3 ay oncesine kadar calisiyordu zaten cok yoruldun dinlen artik ama benim katkim olmasi icin benimde calisiyor olmam lazim dedim. Ve eski evimizdeyken yakin olsaydik gelirdim diyen kendisi. Yakina tasindik ve apartman dairesi burasi simdide gelemem diyor ben buna kiziyorum iste.
Kkdaki çocuk bakımı konuları genelde boyle ve bu beni şaşırtıyor acikcasi. Çocuk ayridir tabi ama anne de bi başka yahu sanki yabancidan bahsediliyor gibi olunca tuhaf geliyor bana. Çocugun uyanmaz mantigini anlamıyorum. Sabahin 6sinda annesine baktirmak isteyen bi zahmet oraya götürsun bence. Çocugu o şekil alıştırın. Kadin surekli gelmek istemeyebilir. Ayrica mirin kırın edebilir. Tamam belki basta kırmak istemedi ama o kadar yıldan sonra dinlenmek de hakki. Ayrica asgari ucretle yaninizda da çalışmıyor ya kk uyeleri her istediklerinde kabul edilmesini bekliyorlar.
Annen tamamen hakli demiyorum tabi
Basta konusuktuk diyorum soz aldim ki yaziyorum buraya.
anneniz hala duruma göre bakarız diyo ozaman bence anneniz kendi evinde bakıcağını düşünmüştü
çocuğu götürün onun evine bence
ya da anneniz hiç yanaşmıyosa çalışamam sana da yardım da bulunamam diye açık açık konuşun
Konustuk tabiiki herseyi acik acik simdi boyle dedigi zaman sorun olustu. Zaten tuhaf bu aralar. Devamli bahaneleri var herseye bakalim zaman ne gosterecek
Peki sabah evden çıkarken, uyurken alsanız arabayla annenize bıraksanız, orda uyumaya devam etse, belki uyanmaz yolda
belki bi sıkıntısı falan vardır
tuhaf bu aralar demişsiniz
evde kalmaktan bunalmış olabilir belki de
en iyisi siz detaylı detaylı konuşun
kabul ederse eder etmezse siz de baska çözüm ararsınız
eşinize mahcup olucağınızı falan da belirtin
Bence dediğim gibi o ilk başta ev iyi hoştu torun bakmak çok cazip geliyordu ama biraz geçince önümüzde yaz eve bağlanacağı torun bakma işi çok ona gelmemeye başladı birde erkenden kalkması gerekiyor e baştan bakarım dedi tam geride dönemiyor sözüne güvenip tasınmıssınız ama gönülsüzdür bence siz oturmak istediğiniz yere bakın bu yılda cocugunuza kendınız bakın seneye zaten yas 3 krese verır işe gidersiniz.Konustuk tabiiki herseyi acik acik simdi boyle dedigi zaman sorun olustu. Zaten tuhaf bu aralar. Devamli bahaneleri var herseye bakalim zaman ne gosterecek
Bu bir gecis donemi olabilir. Illaki birgun duzene girecek.
+1 katılıyorum.Zaten birilerine güvenerek ne çocuk yapılır ne de bakılırMuhtemelen uzak oturuyorken bakar misin diyince bakamam diyememis yakin olsaydin falan diye kivirmis. Anneme destek olcam yorulmasin diyorsunuz da sabah 6 da kalk gel aksama kadar cocuk bak. Bu mu daha az yorucu. Tamam kendi torunu ama istedigi zaman bu gun sunu yapayim diyemez bugun uyuyayim diyemez bugun hastayim yatcam diyemez. Bence disarda bi yerde calismaktan cok daha yorucu bir sey torun bakmak. Ben cocuklarimi buyuteyim evlendireyim, yine de her gun sabah 6da kalkayim gideyim torun bakmaya. Kizim istese yapmam hic kusura bakmasin. Bakinca da sorunlar bitmez anne niye oyle yaptin niye boyle yaptin. Torun , sevmek icindir. O yastan sonra insan cok cabuk yorulur cocuk bakarken. Bence ya evine goturmelisin ya da calisma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?