• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
3 ay önce oğlum oldu adını herkes istedıgını koydu..şakkıdı çıft ısımlı oldu.. mehmet alp.. ama ben sadece alp dıyorum neyse..yerimseniben
gecen kızmız olursa adı esra olsun karıcım dedi..sengözlerimebaksanab
bakalım hayırlısı olsun derken tayınım çıktı yenı okulumu gormeye gıderken aa bızım esraların mahallesi dedı. kımbılır belkı esranın çocuklrı ögrencın olur dedı..Kötü Kazen
kim dedım kii oda anladı bos bulundugunu...:utangac:
oğluma döndüm ve dedım kı oğlum kız kardesının adı esra olmuyacak ve sadece ben koyacagım...a.s
kocamda bana delısın sen dedı sadece..:tomato::tomato:

kızımın ismini ben koydum :hooray:anlaşmamız vardı erkek olursa o koyacaktı.yada eşim öyle sanıyor:roflol:diktatör gördüm kendimi:kahve:

zaten bır kızım var ve ısmını de ben koydum..naniknanik
zaten esım su olsun dıye dıretmez..jeyyar
bana bıraktı..:icecream:

kızım olur diye isim hazırlamıştım.o kadar çok istiyordum ki kızım olmasını anlatmam mümkün değil.oğlum vardı ama kızım da olsun istemiştim.ailede kız çocuğu pek olmuyor nedense.sadece abimin bir kızı var .neyse sadece kızımız olur belki diye 37 yaşında doğurdum .ismini de aylarca düşündüm.hiçbir ismi beğenemiyordum.sonunda pınar isminde karar verdim.erkek olursa eşim veya oğlum isim bulacaktı.baştan öyle anlaştık.evet yine oğlum oldu ve ben kızıma isim koyamadım.işte böyle kızınıza isim deyince aklıma geldi birden.

off ne kötü olur yaw.:çok üzgünüm:ama olan olmuş ne yapalım tabi ben çok sinirlenirim buna.:kızgın::1no2:yada kızımın adını değiştirrim.artık o isim söylenmicek diye kural koyarım.şakkıdı
:oklava:
vayki söyleyen olsunnnn:enbuyukkk:

gebertirimm ayrilik sebebimiz olurr dusunsenizee kizimi her cagirdigindan ona baktiginda o zillisini dusunuyor olacakk kalless kocaaaa

benım oglumun ısmını esım koydu ama kızım olursa onu da ben koyacam
oyle alastık.oglumun adı dedesının adı
kızım olursa annemın ısmını dusunuyorum.allah kısmet ederse.

hele sevgılılerının ısmını asla koyamaz cunkı hepsını tanıyorum.o sıkmaz ısste dunyayı basına yıkarım.zaten o da bunu yapmaz.cunkı artık benı sevıyor.

bebegim yok ama kiz cocuk soz konusu ise ben koyardim ,simdi burda icime bi supe dustu aceba olurmu diye, koydurcagim varsa , bundan sonra hic koydurtmam :))

Ben koyarım.Yalnız bir oğlum olursa ve ismini eşim koyarsa ve ve ve yıllar sonra eski sevgilisinin ismi olduğunu öğrenirsem anında boşanırım:roflol::roflol::roflol:

günaydın vallahi hiç birşey yapmam sadece oğlum olursa intikamı fena olur.bende oğluma sevgilimin ismini vermiş olurum.sezgilerim kuvvetlidir.

biz beraber koyduk kızımın ismini..yıllar sonra olmuşsa artık çok geç olmuştur zaten..biraz tartışma olur mutlaka ama pekte yapıcak bişey yok..

çocuğum kız olsun erkek olsun isimleri benim istediğim şekilde olur
tabi kocamın da istediği olsun isterim ama

heralde eşimde bana bırakırdı çünkü o bana şunu koy dese ben hemen '' kim o, nerden çıktı o isim, önceden tanışıklığın varmıydı diye başlarım oda vaz geçer :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

BEN BİRAZ BENCİLİM (galiba) :))

önce parçalarım onu:) kızımın adını ben koyayım bare:)

kızımın ismini ben koyuyorum......diktatör kadın yani ...
hem zaten Melinda koycam Türkiye de bu isimde sevgilisi olması imkansız

Mümkünse ben böyle birşeyi öğrenmeyeyim.:kahve:

Back