• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra ...

• Ankete Katılan
    324
şöyle yaparım eski sevgililerinin isimlerini biliyorum koydurmam bide ben koyarım kızımın adınıı

Hımmm kötü bir durum olurduuuu valla ne diyim burdan aldığım tavsiyelerle kızımın ismini ben oğlumun ismini kocam koysun bence...yoksa iç savaş çıkabilir gerek yok:roflol:
Benimkinin benden önce 1 sevgilisi olmuş onu da çoktaaan unutmuş zaten adını da biliom hem...zaten güzel bi isim deel:icecream:

valal böyle birsey olmasi icin tas gibi yüregi olmasi lazim
ikincisi ben burda bebgim olsun diye birtaraflarimi yirtarken cocugumun adini benden baskasi koyamaz hazirda isimlerim bilem var

nispet olsun diye bi oğlan dogurur bende eski sevgilimin adını koyarım :icecream:

Tabi işin içine nispet girdi mi cinsiyet tercihi yapılabiliyor bebekte. Ülen ne biliyon oğlan doğuracam diye kızının adı Necla ise ikinci bi Necla doğurma tikkat et de:roflol:

Ben öle nispet işine girmem:1closedeyes:
Bi öküzlük yapmış benim doğurduğuma hiç eli eteği değmeyen bir kadının adını vermiş artık olan olmuş. Çocuğuma değil de kocama yeni bir isim bulacağım kesin o saatten sonra:oklava:

Tabi işin içine nispet girdi mi cinsiyet tercihi yapılabiliyor bebekte. Ülen ne biliyon oğlan doğuracam diye kızının adı Necla ise ikinci bi Necla doğurma tikkat et de:roflol:

Ben öle nispet işine girmem:1closedeyes:
Bi öküzlük yapmış benim doğurduğuma hiç eli eteği değmeyen bir kadının adını vermiş artık olan olmuş. Çocuğuma değil de kocama yeni bir isim bulacağım kesin o saatten sonra:oklava:

illa çıkıntılık yapcan :mymeka:
erkek dogurana kadar uğraşırım inat değil mi Çok üzgünüm çoook

ikinci doğurduğum kızda olsa erkekte olsa eski sevgilimin adını koyardımjeyyar

illa çıkıntılık yapcan :mymeka:
erkek dogurana kadar uğraşırım inat değil mi Çok üzgünüm çoook

gurbaam sırf nispet için niye bozuyon güzelim ficudunu. Belki 6 dene kız doğurdun. Ha şu da olabilü kız da olsa oğlan da olsa eski sevgilinin adını verebilirsin. İnat ya mesela Kızım nizamettina.s

gurbaam sırf nispet için niye bozuyon güzelim ficudunu. Belki 6 dene kız doğurdun. Ha şu da olabilü kız da olsa oğlan da olsa eski sevgilinin adını verebilirsin. İnat ya mesela Kızım nizamettina.s

o zaman kocama eski sevgilimin ismiyle hitap etmeye başlarım tatlicadiarzu

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki, bu isim eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş. Neler olur?CADIARZU:oklava:

Neler olmazki oooooo.:oklava:
İlk olarak kızıma hoşuma giden bir isimle hitap ederim. Eşim kızarsada kızmaya hiç hakkın yok,geçti bolu nun pazarı derim. jeyyar
Ama kanımca eşim böyle bir şeye cesaret edemez. Kıskanç olduğumu bilir ona göre davranır.jeyyar
Zaten bizim kızın adı belli.a.s
Babaannesinin adını koyucaz kısmetse.

:roflol::roflol::roflol::roflol:tabiki bitane oğlan doğurur onun ismini de eski sevgilimin ismini koyardım

İsmini değiştiririm desem bu saatten sonra olmaz tabiki
eski sevgilimin adını da bildiği için onu da koyamam
kıyamet kopar artık. hem duyunca eski sevgilim de
kendini bişey sanacaktır. o yüzden bişey yapamam,
boşuna onu yaparım bunu yaparım demiyecem

Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın) naniknanik

Şeytan diyor ki, bir erkek çocuk doğur, adını da eski sevgilinin ismini koy (Kısasa kısas) olur heraldeee...

Bu konu geçen akşam bizim evin gündemindeydi.
Görümcemde hamile ve onun kızı olacak. İsimlerden konu açıldı.
Eşim 5 kardeş. Ortanca görümcemin adı için kayınpederim illa ki benim dediğim olacak diye tutturmuş tabi kimse sesini çıkaramamış. Kayınvalidem diyorki 25 yıldır hep aklımda acaba o isimde bir sevgilisimi vardı diye.
Çünkü o zamanlar hiç böyle bir isim çevremizde yoktu diyor.:uhm:

mahkeme kararıyla kızımın adını degıstırır ustune de bı erkek dogurur bende ona bır ısım koyar bu ısım benım ıcın cok anlaöm ıfade edıyor dıye her defasında nısbet yaparım. :)

Back