Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

Ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş arkadaşın darısı bana bir kız bebeğim olsun istiyorum inşaallah sağlıklı bir şekilde olur

Bayadir yazan olmamis bu topige :)
Bastan sona hepsini okudum askitonun bebek heycanini Kiz olacagi vs.. cok duygulandim cook etkilendim ne güzel Rabbim nasip etmis
Bende cok istemistim Kizim olmasini ama ikincide fazla takmadim ücüncüye olur diye maalesef nasip degilmis ve olmadi.
Gerci ben hicbi yöntem yumurta takibi fln denemedim. Tek yaptigim Dua oldu Rabbimden istemek.. iki aylik dünyalar güzeli oglum var fakat icimdeki Kiz istegi hala gecmedi ve ben dördüncüyü dahi düsünür oldum ama ya oda olmazsa diyorum
Rabbim insallah banada nasip eder yada beni bu sevdadan vazgecirir..

İki üç saattir bastan sona okudum.askito çok duygulandım.saglikla büyüt.kizinda oğlunda hayırlı evlat olsun ins anneye babaya.allahim isteyen herkese nasip etsin uzun süredir girmiyorsun.girdiginde bizim topigide gelip yardımcı olurmusun.
@Whiteandblue linki atmış zaten.

Kızlar benimde 2 yaşında bir oğlum var.ikincim ins kız olur hayırlısı ile.tabi seneye nisan gibi hamilelik düşünüyorum.bu ay ilk defa ovu testi aldım takipteyim.
19 Şubat sat.
6 gün sürüyor, 24 Şubat adet bitişi
27 Şubat ovu testi başlangıcı
Bugün 18.gun halen t c nin koyulugunda değil
Adetime 5 gün var
Geç yumurtluyorum demekki
Şimdi ben kız için ne zaman baslamam lazım.
5 gün içinde yumurtlarim ins :)))

Test takip etmemissin onceki cocuklarinda.bunda edersin olur ins.cnm..ovutestini bol bol yaparsin.buradanda yorumlariz..cnm benim okadar iyi anliyorumki seni

Uyguladigin yöntem var mıydı canim
Yoktu cnm yaa supriz yapti kizim simdi 2 yasinda vedee saclari bukle bukle insallah isteyen herkesin olsun oglymda ovulasyon testi kullandim yumurtlama gununde ve bir gün sonrasinda iliski olmusdu öyle kaldim ogluma bilmiyorum alakasi varmi allah nasib etmisdi belkide bilmiyorum ikiside var bende cok super bir duygu

Kızlar şimdi ovu testi takibi yaptım bu ay.iki yaşında oğlum var.teori bende de tuttu.gec yumurtluyorum ben..Şimdi ben kız bebek için hangi tarihleri degerlendirmeliyim
Sat 19 Şubat.6 gün sürüyor adetim
24 Şubat bitiş
27 Şubat ovu testi başlangıcı
15 mart (bugün) 19.gun test koyu
19 mart Bat
En iyi zaman nedir?

Eklentiler

• _20170315_110945.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 63
Konu sahibesinin nesi olmuş çok merak ettim bilen varsa yazsın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…