• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

mesajınızı okudum yazmadan geçemedim
ben yeni doğum yaptım..kızım oldu ve bariz sağ tarafımdaydı kızım...karnımın sağ tarafı portakal gibiydi bebek çok büyüyene kadar

çoğu belirtilerim kız gibi çok bulantım oldu kasık ağrısı çektim yüzümde çok hafif lekeler oluştu ve şişlik var bide ne kadar inanılır bilemem ama yastığım hep güneydeydi :D beni görenler hep kız diyo bakalım doğru çıkacak mı :)

çoğu belirtilerim kız gibi çok bulantım oldu kasık ağrısı çektim yüzümde çok hafif lekeler oluştu ve şişlik var bide ne kadar inanılır bilemem ama yastığım hep güneydeydi :D beni görenler hep kız diyo bakalım doğru çıkacak mı :)

cnm oğlun kaç yaşında merak ettim. benimki 20 aylık ben de istiyorum da erken mi yaaaa:34:

cnm oğlun kaç yaşında merak ettim. benimki 20 aylık ben de istiyorum da erken mi yaaaa:34:

canım oğlum dört yaşında. aslında bana göre erken değil şimdiki aklım olsa daha önce yapardım. 20 ay hamile kaldın diyene kadar bir kaç ay geçse 9 ayda hamilelik gene 3 yaş olur aralarında bence tam :)

canım oğlum dört yaşında. aslında bana göre erken değil şimdiki aklım olsa daha önce yapardım. 20 ay hamile kaldın diyene kadar bir kaç ay geçse 9 ayda hamilelik gene 3 yaş olur aralarında bence tam :)

inşaallah canım yaa

ah ah kız değil mi işte çeşit çeşit giydir süsle çıt çıt tak çatlayan oje sür oh misss saçlarına bigudiyi takıp izle ;)

evet 21. haftada cinsiyeti öğrendik ve ikinci oğlumuz oluyo. şunu da öğrenmiş olduk ne takvimler ne belirtiler ne tahminler vs hepsi boşmuş :D

evet 21. haftada cinsiyeti öğrendik ve ikinci oğlumuz oluyo. şunu da öğrenmiş olduk ne takvimler ne belirtiler ne tahminler vs hepsi boşmuş :D

sende bendensin yani ikinci oğlum geliyor benimde yakında ama takvimler ıvır zıvır belirtiler hep kızdı sadece hayırlısı diyorum şimdi....

Bir oğlum vardı birde kızım oldu:17: kız bebek için yapılması gerekenleri yaptım yani bildiklerimi uyguladım bende tuttu darısı isteyenlerin başına tabi önce Allahtan istemeli o isterse olur:34:

Bir oğlum vardı birde kızım oldu:17: kız bebek için yapılması gerekenleri yaptım yani bildiklerimi uyguladım bende tuttu darısı isteyenlerin başına tabi önce Allahtan istemeli o isterse olur:34:

ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin.canım neler yaptın mesela.

Allah analı babalı büyütsün. benim de bi oğlum var haliyle bi de kız istiyorum çok merak ettim neler yaptın bize de fikir olur. tabi herşey Allahtan ama yapılacak bişey varsa da yapalım yani

ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin.canım neler yaptın mesela.

Allah analı babalı büyütsün. benim de bi oğlum var haliyle bi de kız istiyorum çok merak ettim neler yaptın bize de fikir olur. tabi herşey Allahtan ama yapılacak bişey varsa da yapalım yani

merhabalar... biraz açık açık anlatıcam ama şöyle anlatayım sabah akşam yada her gün değil gün aşırı olmalı yani bir gün ara verip ertesin gün yine ilişki olmalı yumurtlama gününe 4-5 gün varken başlayıp yumurtlama gününe kadar devam edilmeli... kendimden örnek vereyim 24.02.2012 regl günümdü- bitiş tarihi 29.02.2012 ilişki günleri 1-3-5-7-9-11 tarihlerinde birliktelik oldu ve sonuç kız:52: bu arada ben kalsiyum ağırlıklı beslenen biriyim süt ürünleri sebze ve balık çok yedim yediklerimle alakalı mı bilemem ama bazı uzmanlara göre beslenme tarzınında bunda etkisi varmış... oğlumda daha çok et ve et ürünleri tüketmiştim :40: baya bi detaylı yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir:1:

Kızlar bu topiğe daha önce yazdığım yazımı alıntıladım... yukarıda gördüğünüz gibi ilişki günlerimi bu şekilde ayarladım bundan başka kız bebek için kalsiyum ağırlıklı beslendim(süt ve süt ürünleri çok tükettim) balık sebze ve çok tatlı yedim... ilişki sonrası sol tarafıma yattım ovülasyondan sonra ilişki olmadı birde kadının daha istekli olması kız bebek için daha etkiliymiş hatta bazı rivayetlere göre ilişki günler tek sayı olursa kız, çift sayı olursa erkek derler yukarıda gördüğünüz gibi benim ilişki günlerim tek sayılı günlere denk geldi son olarak bol dua ettim yaptıklarım bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir:40:

Kızlar bu topiğe daha önce yazdığım yazımı alıntıladım... yukarıda gördüğünüz gibi ilişki günlerimi bu şekilde ayarladım bundan başka kız bebek için kalsiyum ağırlıklı beslendim(süt ve süt ürünleri çok tükettim) balık sebze ve çok tatlı yedim... ilişki sonrası sol tarafıma yattım ovülasyondan sonra ilişki olmadı birde kadının daha istekli olması kız bebek için daha etkiliymiş hatta bazı rivayetlere göre ilişki günler tek sayı olursa kız, çift sayı olursa erkek derler yukarıda gördüğünüz gibi benim ilişki günlerim tek sayılı günlere denk geldi son olarak bol dua ettim yaptıklarım bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir:40:

ovulayon gününü nasıl anladın?

ovulayon gününü nasıl anladın?

ovülasyon testlerinden aldım internetten uygun fiyata üç aylık yetecek kadar test gönderdiler bu şekilde takip ettim...
netten hesaplamalar yanlış olabiliyor çok güvenmeyin derim ve kişinin adet döngüsüne göre yumurtlama günleri değişiyor:40:

ovülasyon testlerinden aldım internetten uygun fiyata üç aylık yetecek kadar test gönderdiler bu şekilde takip ettim...
netten hesaplamalar yanlış olabiliyor çok güvenmeyin derim ve kişinin adet döngüsüne göre yumurtlama günleri değişiyor:40:

ben netten hesaplıyorum ve hep doğru çıkıyo o tarihlerde uzayan akıntım oluyo

valla kizlar bu isler sans cidden. ben kiz olmasi icin tum yontemleri denedim olmadi. hamile kalamadim. artik vazgectim cunku hamile kalamiyorum 2.ciye

artik bu sayfaya ugrayan yok mu b3n bugun kadin dogumcuma sordum cinsiyet ve yumurtlma arasinda iliski olmadigini bunun tezden ibaret oldugunu soyledi. hatta her iki cinsiyet ici.de yuzde 50 dedi. yumurtlams donemi disinda hamile kalamazsin ki o donem hangi kromozomun dolleyecegi de tahmin edilemez. sanildiginin aksine x y esit yasar dedi..

Oy Oy bensiz kalmis topigim :)

abi kardes okul yolunda :16: ..:nazar:
Eki Görüntüle 508448

Kizim 16 aylik.. yürüyo, konusmaya cabaliyo fln:nazar: tam bir koko$ cadi .. :16::21:
abisiyle aralari cok iyi:nazar: yas araligi bundan iyi olamazdi.. kizimin nasil büyüdügünü anlamadim bile.. hala bakip bakip ne ara büyüdün sen diyorum.. tabii kizimin uykucu bir bebek olmasininda böyle düsünmemde etkisi büyük :emir_bebek:

naptiniz bakalim, deneme yapan var mi, yaptiklarimi uygulayan ? sonuc alan ?

Askito seni hic unutmadım yaa bende en son 2010 yılında giriyordum bayada aktiftim kk'da ama sonra Nisan düğün falan giremez oldum simdi tekrar yeni kullanıcı adımla üye oldum suan masallah subhanallah demeden edemedim nasıl büyümüş kızın ve dediğin gibi sacları bukle bukle 😃 allahım nazarlardan korusun sizi. Ama sen hic Değişmemişsin güzelliğin aynı duruyor ne guzel. Bende 7 aylık bir oğlan annesi oldum 😊 artık arada yine katılmaya çalışıcam insallah cok öpüyorum. 😘😘

ilgin icin tesekkürler..
okurum tabii nolcakk

saol güzel topraamm..
düsünüyoruz bakalim.. insallah bir cimcimem olur boshayallersmile

shettels i duydum canim.. yani dün okudum nette :)
ayrica kitapta satiliyor bununla ilgili.
bakalimmm
demek ki aceleye getirmemek lazim..
ben bu ay ovülasyondan 3 gün önce iliskiye gireyim .. zaten Y kromozomlu spermler fazla yasamiyormus.
X lerde yasarsa olur. olmazsada senin dedigin diyeti yaparim.
Bilgiler icin cok cok tesekkür ederimm
Rabbim isteyen herkese nasip ettsin bende bi kızım olsun çok istiyorum

Back
X