- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
Hangi hesapEskiymis hesap baya
Sizin eski hesabinizHangi hesap
Evet eskiydiSizin eski hesabiniz
Aminn canimNe güzel darısı bize olsun inşallah
Çok sevindim sağlıkla büyütsün inşallah3.kızınıda aldi kucagina
Çok sevindim sağlıkla büyütsün inşallah
2.5 yıldır bulunduğum topiğe gel oradaki yazıları takip et oku canım
‘Bir de kızımız olsun diyenleri bekliyorum’topiği
Umarım gönlünce olur seninde
Şimdi sana özelden yazıcam uygulamaları ve bir aydır yeni öğrendiğim bilgilerimi
Bunları yaparsan ihtimal yüksek tabi yine de allah ol derse oluyor öncelik bolca dua
Beni özelden rahatsız edebilirsin takıldığın zaman :))
Oğlum var 4 yaşında,tekle kalıcam rahata alıştım ama insanlara yardımcı olmak için buralardayımTmm cnm sen hamilemisin kizinmi olucak
Birdemetumut cnm banada yardımcı olsan olmazmı :)
Merhaba Hediye, 2.5 aydır sesin çıkmıyordu? Hal hatır sormuyordun! Elbetteki yardımcı olurum, hiçbir zaman bilgimi saklamadım ama yapılan haksızlığa karşıda benimle alacağını alıp işi bitene de ben ses etmem.şaşırdım açıkçası etiketlemene,insanlığım birinci sırada o yüzden ovu testini yap at bana deneme yapacağın zaman
Şu varki bnm hiç bir şeyden haberim yoken ortalıgı 56 ettiniz ve teker teker cekip gittiniz benii silende sizdiniz bn size ne yaptımki bana da tavır aldınız şimdi suçlu bnmi oldum ?? Haklısın insan gibi birşey sordum cvbını aldım ovo testi kullanmadıgımı da biliyorsun sizleri tanımımamışım yazık millete bilgi vermek için burdasın madem yardımın cok güzel oldu eywallah saol sormadım say ...
Birşeyi unutuyorsun!Benim de haberim yoktu,ortalık benim yüzümden 56 olmadı!
Ben kimseyi silmedim silmem de.grubu da silen ben değilim.sana tavır alan yok ama bütün bunlar yaşanınca sesinde cıkmadı hal hatır anlamında,burada seni suçlamadım.konular benle alakalı olmamasına rağmen herkes kendi havasında kendine göre haklıyken bana taraf tutuldu denildi!
HİÇBİRİNİZ BABAMIN KIZI DEĞiLSİNİZ,ne taraf tutması..madem birşeyler yaşandı herkes tek tek çekip gideceğine orta yol bulunup devam edilseydi onca paylaşıma!benim çabam da bu yöndeydi.
Hııı ovu testi kullanmadığını 3-4 ay öncesine kadar biliyordum ama sonrasını nerden bilebilirim iletişimimiz olmadı ki
Topikte onca insanlara yazı yazdım 3 aydır hiçbir gönderime cevap yazmamışken bir aydır bir yöntem duydum dememe mi gülen yüzle yaklaşım oldu! Neden,grubunuzda paylaş diye mi,o kadar da enayi değilim kimse kusura bakmasın,alan alacağını aldı işi bitti benden aldıklarıyla gönüllerince olsun inşallah
İnsan gibi soru sormak için 2.5/3 ayı neden bekledin hadi senlik durum yok.,benlik de yok!
Onca aya rağmen tanıyamaman da senlik benlik değil.evet millet dediğin,nankör ve kincilere değil!
Şimdi bu tavrını yakın arkadaşlarına göster bana değil.
Herkes kendi tarafını aldı gitti derken onu Kalkangillere söyleyeceksin bana değil.Hediye dediğin gibi sende bende ortak arkadaşlar içinde tanıştık ve benimle kanka değildin ki alıp gideyim seni kaldı ki ben tek basıma bireyim kimseyi almadım kimse de beni almadı bu da böyle biline.benimle sohbetin sürdü de yüz üstü ortada mı bıraktım seni burda hakkıma giremezsin!nankör dediğim insanlara yakındın sen zaten bu bariz belli,lafım da yok ol tabi yakın.hayatımda kimseye kin ve nefret beslemedim beslememde,git besleyenlere söyle bu laflarını.2.5 aydır benimle iletişim kurdun da ben mi cevap vermeyip konuşmadım daha yeni sesin çıktı burdaHepinizde yakın arkadaşımdı sonucta hepimiz bir gaye için bir aradaydık bir gün olsun hiç birinizi kırmadım üzmedim sonuçta az cok hepimizin bildigi ortaktı herkes kendi tarafını aldı gitti onlar beni ortada bırakmadı sizdende beklemezdim bunu ama insanları cok iyi tanımak gerekmiş bunu anladım bilgilerin senin olsun bacım o nankör dedigin insanlar beni yalnz bırakmadı sizin gibi .. sonucta veren rabbim dedigin gibi rabbim gönlünüze göre versin bu kadar kine nefrete gerek yok haklısın. .
.Libyaydi sanirsamm :))
param olsa ben yaptirirdim walla..
allah affetsin :roflol:
hahah iyi gecelr yafrummmŞeniz
benim yöntem tutarsa , aynisini uygularsin..
yumurtlama gününden 3-4 gün önce birakacaksin iliskiyi..
ama ben onda da bi hata yapip yanlis hesapladim sanirsam. doktorum 5 agustosta catlamis dedi.. 4 agustosun gecesi iliski olmustu..cünkü ben 8 agustos catliyor diye hesaplatmistim nette
yani en iyisi bana uyma bosver
.ecrin, gelincik cok tesekkür ederim kizlar..
Gelincik birazdan hesaplicam canim, vajinal dus yapmadim..
hamile kaldigim gece 4 agustos, adim gibi eminim..
sabah kalktigimda sol kasigimda sizi vardi cünkü.
gün asiri iliskiye girdik, ve iliskiden sonra soluma yattim.
iliski sirasinda zevk almamaya özen gösterdim(töbe yarabbim)
o önemliymis, cünkü kadinin zevk aldigi siradaki salgiladigi sivi erkek spermler icin iyi bir ortam sagliyormus.
abdest alip meryem duasini ve birsürü dua daha okudum.
abdestsiz dua okumadim hic a.s
Hepinizde yakın arkadaşımdı sonucta hepimiz bir gaye için bir aradaydık bir gün olsun hiç birinizi kırmadım üzmedim sonuçta az cok hepimizin bildigi ortaktı herkes kendi tarafını aldı gitti onlar beni ortada bırakmadı sizdende beklemezdim bunu ama insanları cok iyi tanımak gerekmiş bunu anladım bilgilerin senin olsun bacım o nankör dedigin insanlar beni yalnz bırakmadı sizin gibi .. sonucta veren rabbim dedigin gibi rabbim gönlünüze göre versin bu kadar kine nefrete gerek yok haklısın. .
Sevgili hediyeBirdemetumut isimli arkadaşın bence psikolojisi ağır bozuk. Kendisi bana numarasını verip, yardımcı olacağını soyledi. Bugün de akşama kadar ovulasyon testi yapmamı üç dört ve susuz beklememi istedi. O da icmiyormus akşama kadar su, ölmezmis insan.
Saçma sapan konuşup, canımı sıktı. Emir verir gibi. Bir şeyde bildiği yok hep sağdan soldan alıntı. Bu arkadaştan uzak durun. Bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin.
Sevgili hediyeBirdemetumut isimli arkadaşın bence psikolojisi ağır bozuk. Kendisi bana numarasını verip, yardımcı olacağını soyledi. Bugün de akşama kadar ovulasyon testi yapmamı üç dört ve susuz beklememi istedi. O da icmiyormus akşama kadar su, ölmezmis insan.
Saçma sapan konuşup, canımı sıktı. Emir verir gibi. Bir şeyde bildiği yok hep sağdan soldan alıntı. Bu arkadaştan uzak durun. Bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin.
Bana bak haddini bil psikolojisi bozuk olan sensin! Aynı şey yüz kere anlatılmaz bir tek konuştuğum insan sen değilsin.ithamlarına dikkat etSevgili hediyeBirdemetumut isimli arkadaşın bence psikolojisi ağır bozuk. Kendisi bana numarasını verip, yardımcı olacağını soyledi. Bugün de akşama kadar ovulasyon testi yapmamı üç dört ve susuz beklememi istedi. O da icmiyormus akşama kadar su, ölmezmis insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?