Ne ediyon kiz cimcimeNeler yaptınız kızlar bizede anlatın kız bebek için :)
Bakın canjm bişey görürsen benide etiketleNeedim cnm bakınıyom öyle nevar ne yok diye :)
Tabi ederim ne demekOlur balım etikrtlerim sende beni et :)
kızı yakalamış,eski postta yıllardır girmiyor aşkito..
Nerden bu bilgi 3 demi olmus kapatcam çocuk konusu yazmis3.kızınıda aldi kucagina
Nerden bu bilgi 3 demi olmus kapatcam çocuk konusu yazmis
Çok sevindim hayırlı evlat olsunGörüşüyorum ben onunla kazayla 3 .bebegi oldu ve oda kiz :)
Girse keşke topigine geri gelseGörüşüyorum ben onunla kazayla 3 .bebegi oldu ve oda kiz :)
Girse keşke topigine geri gelse
Hayır benim de 2 oglum var düşünüyorum hala Rabbim nasip eder inşeALLAH isteyen herkeseSizin kiziniz oldumu denedinizmi...benimde 2 oglum var suan degil ama ilerde 3.yu dusunur oldum hayirlisi ise tabi
Hayır benim de 2 oglum var düşünüyorum hala Rabbim nasip eder inşeALLAH isteyen herkese
Amin kaç yasinda cocuklar sitede birde kizim olsun topiginı okumanı tavsiye ederim orada deneyip kızları olan çokAmin insallah gonlumuzdekini verir insallah
Amin kaç yasinda cocuklar sitede birde kizim olsun topiginı okumanı tavsiye ederim orada deneyip kızları olan çok
Benimde büyük 10 yas küçük 4 yaş inşeALLAH Hayırlı olur hakkindaBuyuk 10 bucuk kucugu 2 bucuk ...sizinkiler...bakiyorum hatta daha oncede uyuyeydim buraya ama sifremi unuttum tekrar actim hesap...11 senelik uyeligim gitti:) yeni hesapla yeni umutlara actim kendimi bakalim :))
Benimde büyük 10 yas küçük 4 yaş inşeALLAH Hayırlı olur hakkinda
Benimde fikrim oyonde 2 sene yada 3 sene ara şuanAmin cnm insalah hepimizin...suan düşünmüyorum zaten 2 3 sene sonra insallah nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?