• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

Ne guzel rabbim inşallah bize hayırlısıyla bir kız evlat nasip eder .. rabbim yavrularını sana bağışlasın şakırım :)

aşkitocum allah gönlüne göre verir inşalla bebek düşündüğünü hiç bilmiyordum zayıflamak için o kadar uğraşıp durdun.biraz keyfini çıkartsaydın be canım neyse allah istediğin gibi bukle saçlı,sağlıklı hayırlı bi kız çoccuğu verir sana-bana inşallah.amin.
Tesadüf eseri gördüm Doğum tarihlerimiz aynı ❤️ :)

• Beğen
Reactions: nix
1249084349.jpg

Merhaba ,
benim 2 yasinda dünya tatlisi bir oglum var..
En büyük hayalim ikinci bebegim Kiz olmasibayanssulusmile
0_baby_girl_banner_blue.gif
Bu konuda cok fazla ümidim yok..
Esim ailesinde neredeyse bütün cocuklar oglan diyebilirim..
12 torundan sadece 1 tanesi KIZ.. ve o da büyük görümcemin 4 ncü cocugu :gitme:

Internetten bazi arastirmalar yaptim..​
ovülasyondan 3-4 gün önce iliskiye girilirse ve ovülasyon gününde girilmezse büyük ihtimal kiz olabiliyormus.. yani %75 garantisi var..

:Saruboceq:Kizlar allah rizasi icin
benim icin dua edin nolur..
tabii ki eli ayagin düzgün, saglikli bir evladim olsun.. ama KIZ cocugumun olmasini coook istiyorum..
zaten Kiz cocugum olunca , cocuk sayfasini kapatacagim.. eger 2nci cocugumda oglan olursa .. belki de 3ncüyü denerim.. ama 3 cocuk istemiorum :eek:lmaz:

Sizlerle gelismeleri .. Ruhsal halimi ve deneyimlerimi paylasacagim..

ayrica bir alman bayan forumunda okuduguma göre iliskide kadinda orgazm olursa erkek olma sansi daha yüksek oluyormus.. yanii orgazm olmamaya dikkat etmek lazim :))
aklinizi baska seylere verin :roflol:

$u an reglliyim ve 31 temmuzdan itibaren 4 günlük bir deneme olacak. en son gün 3 agustos. ve 20 agustos gibi hamile olup olmadigimi paylasacagim..
ovülasyon tarihim 5-6 agustos .. eger Y kromozomlar hayatta kalmayi basaramaz ve ovülasyon tarihimde X kromozomlar hayatta kalirlarsa kiz olma ihtimali 100 de 100 :)

9700a0c03c52f95542aa4d78574890e2.gif

Hadi bakalim Bismillah..
dualarinizi bekliyorum :Saruboceq:

Sayfa çok okuyamadım meraktayım sonuç ne oldu canım bende istiyorum bir kızım olsun saçları bukle bukle benim gibi

Valla merak ettim bayağı bir okudum 8 yaşındadır şimdi kızı annesine kahve pişiriyordur. Maşallah ilk denemede tutmuş

Bende meraktan baktım kızıyla ilgili bi postunu okudum :) nasip işte olacağı varsa uğraşmadanda olur
Allah bizede sizede hayırlı sağlıklı kız evlatlar nasip etsin inşAllah :) hayırlı olacaksa tabi gerçi benim şuan oğlum küçük daha 1 yaşında ama Allah ne zaman nasip ederse hayırlısını versin diyorum :)

Bende meraktan baktım kızıyla ilgili bi postunu okudum :) nasip işte olacağı varsa uğraşmadanda olur
Allah bizede sizede hayırlı sağlıklı kız evlatlar nasip etsin inşAllah :) hayırlı olacaksa tabi gerçi benim şuan oğlum küçük daha 1 yaşında ama Allah ne zaman t ederse hayırlısını versin diyorum :)
Tabi canim ilk önce herşeyin hayırlısı benim oglanlarmin arasında 1 yaş 3 ay var iyikide olmuş ikiz gibi buyuyorlar

Tabi canim ilk önce herşeyin hayırlısı benim oglanlarmin arasında 1 yaş 3 ay var iyikide olmuş ikiz gibi buyuyorlar

Maşallah Allah bağışlasın :) ne güzel hemde 2 tane... 2. İsteyerekmi oldu peki ? Hani araları çok yakın zor olmuştur ama belli bi aya gelince birbirleriyle oynamaları falan güzel olur heralde dimi :) benim oğlumun kardeşi şimdi bile olsa doğana kadar yaklaşık 2 yaşında olur ama işte şuan cesaret edemiyorum bir yanım istiyor ama.... bide doğumum çok zor geçti istemeden sezeryan oldum geçenlerde sezeryan sonrası 2 sene normal doğum yapanı duydum acaba dedim ona göre doktor bulmakda zor ne bileyim bana istediğim gibi doktor denk gelmedi hiç.... doğumun her türlüsü zor tabi Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Maşallah Allah bağışlasın :) ne güzel hemde 2 tane... 2. İsteyerekmi oldu peki ? Hani araları çok yakın zor olmuştur ama belli bi aya gelince birbirleriyle oynamaları falan güzel olur heralde dimi :) benim oğlumun kardeşi şimdi bile olsa doğana kadar yaklaşık 2 yaşında olur ama işte şuan cesaret edemiyorum bir yanım istiyor ama.... bide doğumum çok zor geçti istemeden sezeryan oldum geçenlerde sezeryan sonrası 2 sene normal doğum yapanı duydum acaba dedim ona göre doktor bulmakda zor ne bileyim bana istediğim gibi doktor denk gelmedi hiç.... doğumun her türlüsü zor tabi Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
Ikıncı supriz oldu tek korunmasiz ilişkide henüz adette olmamıştım kısmette varmış. Ikıncı çocuğu tavsiye ederim canım sana ilk hamileliğim zordu bu çok kolay geçti 7 kilo aldım hep ilk oğlumun peşinde kostüm . Kendide kolay büyüdü. Ilki kolikti refluydu çok zor büyüdü ne çekti yavrum . Ikincide elhamdülillah öyle sorunlar yaşamadım bir yaşına kadar arada kaynadı büyüdü diyebilirim . Şimdi çok yaramazlar bazen çileden çıkmıyor değilim ama iyi ki olmuşlar.

Ikıncı supriz oldu tek korunmasiz ilişkide henüz adette olmamıştım kısmette varmış. Ikıncı çocuğu tavsiye ederim canım sana ilk hamileliğim zordu bu çok kolay geçti 7 kilo aldım hep ilk oğlumun peşinde kostüm . Kendide kolay büyüdü. Ilki kolikti refluydu çok zor büyüdü ne çekti yavrum . Ikincide elhamdülillah öyle sorunlar yaşamadım bir yaşına kadar arada kaynadı büyüdü diyebilirim . Şimdi çok yaramazlar bazen çileden çıkmıyor değilim ama iyi ki olmuşlar.

Maşallah kuzucuklar sağlıcakla büyüsünler inşallah... e tabi iki çocuk kolay değil elbet sana zorluk çıkarırlar zaman zaman ama en zor zamanları atlatmışsın ne güzel darısı başıma inşallah.... benim oğlumda ilk 6 ay çok gazlıydı kabızlığı kusmaları çok olurdu bende ondan yana çok sıkıntı yaşadım ama her çocuk bir olmaz dediğin gibi... İnşAllah bende 2.de daha kolay atlatırım kaç yaşlarındalar şuan? Büyüdükçe farklı sorunlar çıkıyor şimdiki çocuklarda bi tuhaf bizim zamanımızda daha farklıydı annem bize oturun dedimi yerimizden kalkmazdık şimdikiler fena :) Allah sağlık versin yavrularımıza inşAllah hayırlı evlat olurlar

Maşallah kuzucuklar sağlıcakla büyüsünler inşallah... e tabi iki çocuk kolay değil elbet sana zorluk çıkarırlar zaman zaman ama en zor zamanları atlatmışsın ne güzel darısı başıma inşallah.... benim oğlumda ilk 6 ay çok gazlıydı kabızlığı kusmaları çok olurdu bende ondan yana çok sıkıntı yaşadım ama her çocuk bir olmaz dediğin gibi... İnşAllah bende 2.de daha kolay atlatırım kaç yaşlarındalar şuan? Büyüdükçe farklı sorunlar çıkıyor şimdiki çocuklarda bi tuhaf bizim zamanımızda daha farklıydı annem bize oturun dedimi yerimizden kalkmazdık şimdikiler fena :) Allah sağlık versin yavrularımıza inşAllah hayırlı evlat olurlar
Ahhhhh aynen annemde bana aynısını diyor siz akıllısınız siz yemek yerdiniz siz tuvaleti cabuk öğrendiniz flan. Şimdikiler acayip:) büyük oğlum 3 küçük 2 olacak ekim de. Hepsini de Allah bağışlasın tabi kolay büyümüyorlar canim

Ahhhhh aynen annemde bana aynısını diyor siz akıllısınız siz yemek yerdiniz siz tuvaleti cabuk öğrendiniz flan. Şimdikiler acayip:) büyük oğlum 3 küçük 2 olacak ekim de. Hepsini de Allah bağışlasın tabi kolay büyümüyorlar canim

Bende ekimde doğdum :)
Allah hepimize kolaylık versin sen benden 2 adım ötedesin :) ben 3.yü düşünürmüyüm bilmiyorum 32 yaşıma giricem yaş ilerledikçe herşey dahada zorlaşıyor aklımda hep 2 çocuk vardı ama Allah bilir artık hayırlısını nasip etsin :)

Bende ekimde doğdum :)
Allah hepimize kolaylık versin sen benden 2 adım ötedesin :) ben 3.yü düşünürmüyüm bilmiyorum 32 yaşıma giricem yaş ilerledikçe herşey dahada zorlaşıyor aklımda hep 2 çocuk vardı ama Allah bilir artık hayırlısını nasip etsin :)
Tam yaşın işte artık 30 dan önce kimse evlenmiyor bile canım öyle düşünme sen bende 28 yaşımdayım ama çökerttiler beni

Back
X