Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...enleri-bekliyorum.995272/page-8#post-50511276Ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş arkadaşın darısı bana bir kız bebeğim olsun istiyorum inşaallah sağlıklı bir şekilde olur
Uyguladigin yöntem var mıydı canimBende hep bi kızım olsun saclari bukle olsun ıstiyorum bi oglum var ikinciye gebeyim kızım olacak inşallah 2 ayim kaldi sağlıkla dogar vede saclari bukle bukle olur
Canımsın geldim
Test takip etmemissin onceki cocuklarinda.bunda edersin olur ins.cnm..ovutestini bol bol yaparsin.buradanda yorumlariz..cnm benim okadar iyi anliyorumki seniBayadir yazan olmamis bu topige :)
Bastan sona hepsini okudum askitonun bebek heycanini Kiz olacagi vs.. cok duygulandim cook etkilendim ne güzel Rabbim nasip etmis
Bende cok istemistim Kizim olmasini ama ikincide fazla takmadim ücüncüye olur diye maalesef nasip degilmis ve olmadi.
Gerci ben hicbi yöntem yumurta takibi fln denemedim. Tek yaptigim Dua oldu Rabbimden istemek.. iki aylik dünyalar güzeli oglum var fakat icimdeki Kiz istegi hala gecmedi ve ben dördüncüyü dahi düsünür oldum ama ya oda olmazsa diyorum
Rabbim insallah banada nasip eder yada beni bu sevdadan vazgecirir..
Yoktu cnm yaa supriz yapti kizim simdi 2 yasinda vedee saclari bukle bukle insallah isteyen herkesin olsun oglymda ovulasyon testi kullandim yumurtlama gununde ve bir gün sonrasinda iliski olmusdu öyle kaldim ogluma bilmiyorum alakasi varmi allah nasib etmisdi belkide bilmiyorum ikiside var bende cok super bir duyguUyguladigin yöntem var mıydı canim
Kızı suan 7 yaşında vardır heraldeKonu sahibesinin nesi olmuş çok merak ettim bilen varsa yazsın lütfen :)
İNŞAALLAH canim Rabbim gonlumuze göre sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün saliha kız evladı nasip etsinYaaa çok mutlu oldum :) Darısı başımıza o zaman![]()
Amiiinn canımİNŞAALLAH canim Rabbim gonlumuze göre sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün saliha kız evladı nasip etsin