• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

cnm geçmiş olsun...bak ne güzel kızın olucak allah gönlüne göre verdi benim komşumla çocukları arasında 10 yaş varmış öyle istemiş yaş değil önemliolan sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar evet çin takvimide rus takvimide benim oğlumdada tutmadı inanamıyorum onlara

saol canım teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin ölen ikiz bebeklerimde Kız' dı çok üzülmüştüm bir daha kızım olmaz artık diyordum ki mucizem geldi :16:

ayy erkek senesimi anam korktum şimdi inanmıyorum ama dediğin gibi insan araştırıyo işte tereddüt ediyorum yinede ama herşey allahtan ne verirse razıyım sağlıklı hayırlı olsun ama insan değişik istiyo işte en çokta eşim istiyo oğluma hamile kaldığım daha kız istemişti:31: bide çalışmaşara baslasamda hamile kalamam gibi geliyo bu sene bitene kadar çünkü kasıklarım çok ağrıyo akıntım var iltihaplanma oldu yine bende pazartesi doktora gidicem reglimde yakın sayılır haftaya bugünlerde olabilirim ekimde korunmayı bıraksammı yaaa:50:ayy kararsızım korkuyorum cesaretim yok galiba ikilemde kaldım rus takvimindede 2013 ocak kız çıkıyo çin takviminde 2013 martta sadece kızmış aayy inanmıyorum ama yinede teredütteyim napsamki ekimde bıraksammıkorunmayı:26:bide sağ erkek sol kız diyolar ben ona inanıyorum çünkü oğlumu ilk aydan itibaren hep sağımdaydı sağda taşıdım görümcemde sağ tarafıma yattım demişti şimdi oğlu var 3buçuk yasında kızımdada hep soluma yatardım demişti bide dayımın karısı yengem oda duymuş denemiş kızında soluma yattım bende demişti yinede allah bilir allahım kalbimizindekini sağlıklı sıhatlı hayırlısıyla versin tedbir bizden taktir allahtan

Hemen gebelik dusunuyosan uc ay icinde gibi dr agitme derim kiz bebek icin rahimin temiz olmamasi gerek sen simdi gidersen rahmi temizleyeek fitil hap vs verir sana kendiliginden gciyo bi sure sonra zaten

1249084349.jpg

Merhaba ,
benim 2 yasinda dünya tatlisi bir oglum var..
En büyük hayalim ikinci bebegim Kiz olmasibayanssulusmile

0_baby_girl_banner_blue.gif
Bu konuda cok fazla ümidim yok..
Esim ailesinde neredeyse bütün cocuklar oglan diyebilirim..
12 torundan sadece 1 tanesi KIZ.. ve o da büyük görümcemin 4 ncü cocugu :gitme:
Internetten bazi arastirmalar yaptim..
ovülasyondan 3-4 gün önce iliskiye girilirse ve ovülasyon gününde girilmezse büyük ihtimal kiz olabiliyormus.. yani %75 garantisi var..
:Saruboceq:Kizlar allah rizasi icin
benim icin dua edin nolur..
tabii ki eli ayagin düzgün, saglikli bir evladim olsun.. ama KIZ cocugumun olmasini coook istiyorum..
zaten Kiz cocugum olunca , cocuk sayfasini kapatacagim.. eger 2nci cocugumda oglan olursa .. belki de 3ncüyü denerim.. ama 3 cocuk istemiorum :olmaz:

Sizlerle gelismeleri .. Ruhsal halimi ve deneyimlerimi paylasacagim..

ayrica bir alman bayan forumunda okuduguma göre iliskide kadinda orgazm olursa erkek olma sansi daha yüksek oluyormus.. yanii orgazm olmamaya dikkat etmek lazim :))
aklinizi baska seylere verin :roflol:

$u an reglliyim ve 31 temmuzdan itibaren 4 günlük bir deneme olacak. en son gün 3 agustos. ve 20 agustos gibi hamile olup olmadigimi paylasacagim..
ovülasyon tarihim 5-6 agustos .. eger Y kromozomlar hayatta kalmayi basaramaz ve ovülasyon tarihimde X kromozomlar hayatta kalirlarsa kiz olma ihtimali 100 de 100 :)

9700a0c03c52f95542aa4d78574890e2.gif

Hadi bakalim Bismillah..
dualarinizi bekliyorum :Saruboceq:

bu yazıyı ılk kez gordum bu kısının oglu mu kızı mı oldu ? 2010 yılında acmıs konuyu. merak ettım ıkıncı cocugunun cınsıyetını :)))))

kız bir dur önce karnındakini bi doğur sonra üçüncüyü düşünmeye başla güldürdün beni gece gece :1: 2015'te oğluşunu doğurursun inşallah :34:

Ahh canim bilsemki erkek olcak ucuncu bebegim 6 ay demeden baslarim ama garantisimi var ki :((

Ahh canim bilsemki erkek olcak ucuncu bebegim 6 ay demeden baslarim ama garantisimi var ki :((

olur olur içini ferah tut bu kadar kafanı takma kendiliğinden gelecek oğlun garantisi yok tabiki o yüzden o yöntem bu yöntem boş Allah verecekse ne yapsan hikaye... inşallah hayırlısıyla kızlarımızı kucağımıza alalım sabırsızlanıyorum... mavi ve beyazdan o kadar bıkmışım ki herşeyi pembe aldım :1:

Hemen gebelik dusunuyosan uc ay icinde gibi dr agitme derim kiz bebek icin rahimin temiz olmamasi gerek sen simdi gidersen rahmi temizleyeek fitil hap vs verir sana kendiliginden gciyo bi sure sonra zaten

aa öylemi:26:iltihaplanma olursa zor hamile kalınır diye biliyodum ben engelliyomuş spermlerin yumurtaya ulaşmasını...ben hala kararsızım yapsammı yapmasammı diye cesaretim yok bide istiyorum oğlum biraz kendini bilsin bi yandanda herkez diyo yap rahat edersin ilerde aslında şimdi hamile kalırsam aralarında 3buçuk yaş falan olur oğlum 2 buçuk yasında idealide oymuş ama hala kararsızım ben yaa kızım olucanı bilsem hemen yaparım ama allahın işi alllah sağlıklısını hayırlısını versin iyice kararsız kaldım:50:

olur olur içini ferah tut bu kadar kafanı takma kendiliğinden gelecek oğlun garantisi yok tabiki o yüzden o yöntem bu yöntem boş Allah verecekse ne yapsan hikaye... inşallah hayırlısıyla kızlarımızı kucağımıza alalım sabırsızlanıyorum... mavi ve beyazdan o kadar bıkmışım ki herşeyi pembe aldım :1:

:31::31::31::31:ahhhhh ahhhhhh bende pembiş pembiş ciciler almak istiyorum çok güzel kıyafetler var kızlar için:12::12::12:

Bende kızım olsun cok ıstıyorum ama bu konuları okusamda kafam dahada karısıyor

bıraz zor hamıle kaldım 18 aylık bır oglum var hazır bu tempoya alısmısken ıstıyorum ama bır kızım olsa hayırlısıyla baska bırsey ıstemem alllahımdan saglıklı guzel bır kız

gecen ay bayramdan bır gun sonra adet olmustum neler yapmam gerekır kızlar dun ılk denememız gerceklestı:17:

Bıraz akıl verırsenız sevınırım

aa nette hesaplamak tutmuyor demek teşekkür ederim cnm evet ovülasyon testleri çok pahalı gittigidiyordan alırım bende teşekkür ederim cnm...ben martta 2013te çalışmalara başlamayı düşünüyodumda :17:annem diyo bu sene kız senesiydi seneye erkek senesi hamile kalma diyo şakasına :27:gerçektende öyle bu sene kimigörsem duysam herkezin kızı oluyo keşke bende bu yaz düşünseydim ama geçti artık bide tek sayı yılı erkek çift sayı yılı kız diyolar mesele bu sene 2012 kız senesi seneye 2013 erkek senesi gibi bence saçma ama kararsızım seneyede yapmam heralde

mont merhaba bende 2013 mart gıbı çalışmalara başlamak istiyorum ama benım kızım var yanına bırde erkek olsun istiyorum.senı 2010 haziran annelerinden hatırlıyorum dogru mu tatlım..

Son düzenleme:
mont merhaba bende 2013 mart gıbı çalışmalara başlamak istiyorum ama benım kızım var yanına bırde erkek olsun istiyorum.senı 2010 haziran annelerinden hatırlıyorum dogru mu tatlım..

evet cnm doğru hatırlıyosun...eşim gecen seneden beri kafamın etini yiyo 2. bebek için kız olmasını oda bende çok sitiyoruz ama ben bi türlü cesaretimi toplayıpta tamam diyemiyorum hep daha erken deyip erteliyorum gecen sene hamile kalanların hep kızı oldu kız senesiydi bu sene erkek senesinde sıra gerçi bunlar doğru değil belki batıl inanç ama tutuyoda bu senede bu yüzden cesaretim yok yapmaya bi kzım olsun ve çocuk sayfasını kapatayım eşimde çok istiyo onu mutlu etmek istiyorum:50: ama cesaret edemiyorum bu senede yapmıycam galiba :50:

evet cnm doğru hatırlıyosun...eşim gecen seneden beri kafamın etini yiyo 2. bebek için kız olmasını oda bende çok sitiyoruz ama ben bi türlü cesaretimi toplayıpta tamam diyemiyorum hep daha erken deyip erteliyorum gecen sene hamile kalanların hep kızı oldu kız senesiydi bu sene erkek senesinde sıra gerçi bunlar doğru değil belki batıl inanç ama tutuyoda bu senede bu yüzden cesaretim yok yapmaya bi kzım olsun ve çocuk sayfasını kapatayım eşimde çok istiyo onu mutlu etmek istiyorum:50: ama cesaret edemiyorum bu senede yapmıycam galiba :50:

canım ben geçen sene ağustosta hamile kaldım ama oğlum geliyor benimde ikinci ve korktuğum başıma geldi bir oğlum vardı buda erkek ve bir ay kız sanarak geçirdim mutluluktan uçarak ama sonra doktor yanıldığını söyledi kısmetinizde varsa oluyor yoksa ne yapsan boşşşşşş....
bende birsürü yöntem denedim süper annelerde görmüşsündür beni yumurtlamama 4 gün kala hamile kaldım ama sonuç gene erkek ve senin gibi aslaaa 3.yü düşünmeyenlerdenim ama büyük konuşmuyorum artık çünki kızım olmazsa ben ne yaparım diyordum çok korkuyordum ama bak geliyor ikinci oğlan ilk başta allah affetsin çok ağladım neden dedim niye ben dedim ama allahın vardır bir bildiği şimdi karnımda kıpırdadıkça ultrasonda gördükçe içim gidiyor ...olmıycak diye birşey yokk allah gönlünden geçeni kısmet eder inşallahh sana ne diyim ama olmazsada söyle düşün oğluma yoldaş sırdaş arkadaş olur dee biliyoruz ki kardeşlerin hemcinsleriyle ilişkileri çokdaha farklı oluyor....
sağlıcakla kall..................

bence oyle düşünme 2010 erkek yılı dedıler ama benım kızım oldu mesela ama kımı duysam oglu oluyordu.diyet fılan yapsan belkı olur

canım ben geçen sene ağustosta hamile kaldım ama oğlum geliyor benimde ikinci ve korktuğum başıma geldi bir oğlum vardı buda erkek ve bir ay kız sanarak geçirdim mutluluktan uçarak ama sonra doktor yanıldığını söyledi kısmetinizde varsa oluyor yoksa ne yapsan boşşşşşş....
bende birsürü yöntem denedim süper annelerde görmüşsündür beni yumurtlamama 4 gün kala hamile kaldım ama sonuç gene erkek ve senin gibi aslaaa 3.yü düşünmeyenlerdenim ama büyük konuşmuyorum artık çünki kızım olmazsa ben ne yaparım diyordum çok korkuyordum ama bak geliyor ikinci oğlan ilk başta allah affetsin çok ağladım neden dedim niye ben dedim ama allahın vardır bir bildiği şimdi karnımda kıpırdadıkça ultrasonda gördükçe içim gidiyor ...olmıycak diye birşey yokk allah gönlünden geçeni kısmet eder inşallahh sana ne diyim ama olmazsada söyle düşün oğluma yoldaş sırdaş arkadaş olur dee biliyoruz ki kardeşlerin hemcinsleriyle ilişkileri çokdaha farklı oluyor....
sağlıcakla kall..................

cnm bende senin gibi düşünüyorum çok istiyorum kız buda erkek olursa eşimle birlikte 3 erkekle naparım diyorum yalnızımda burda yalnız büyütmek çok zormuş eşime bi arkadas oldu bide burda bana arkadaş olsun diye bi kızım olmasını en çok bu yüzden istiyorum erkekler babayla kızlar anneyle daha yakın olurlar....allahım sana erkek verdiyse vardır bi hayırı 3.ye çok büyük cesaret ister gerçekten benim bi tanıdığım yeni doğum yaptı 2 oğlu vardı kızım olması için bi tane daha yapıcam diyodu yaptı sol tarafına yatmış ve kızı oldu şimdi kuzenim hamile 5 aylık ben ona söyledim bu sitede öğrenmiştim sol tarafına yat dedim oda yatmış ve kızı olucak allahın izniyle ama tabi dediğin gibi allah yazdıysa olur..sol tarafına yattınmı sen cnm yumurtlama günlerini yanlışta hesaplamış olabilirsin....benimde kaç gündür göğüslerim ağrıyo hele sabahları kalkınca sağ kasığım ağrıyo oğlumda yaşadıklarımı yasıyorum korunuyoduk ama bi kere kaza oldu sonrasında wcye gidip çıksın diye çok hıkındım..insallah hamile değilimdir daha düşünmüyodum ehliyete yazılıcam bu hafta ehliyetimi alayım ondan sonra diyodum çok korkuyorum insallah hamile değilimdir hiç hazır değilim yöntemler deniycektim ben sola yatıcaktım allahım yinede herseyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin...

bende oğluma 2009 ekimde kaldım haziran 2010da doğurdum benimle bi kaç kişi daha vardı onlarında kızı olmuştu

bende 2009 eylulde kaldım kızıma.Bir yerde okumustum yatraken esınızın ne tafında oldugunuza dıkkat edın farklı cınsıyet ıstedıgınızde yer degıstırın dıyordu bunu da dıkkate almak lazım sanırım kızımda soluma yattıgıma emınım bende

cnm bende senin gibi düşünüyorum çok istiyorum kız buda erkek olursa eşimle birlikte 3 erkekle naparım diyorum yalnızımda burda yalnız büyütmek çok zormuş eşime bi arkadas oldu bide burda bana arkadaş olsun diye bi kızım olmasını en çok bu yüzden istiyorum erkekler babayla kızlar anneyle daha yakın olurlar....allahım sana erkek verdiyse vardır bi hayırı 3.ye çok büyük cesaret ister gerçekten benim bi tanıdığım yeni doğum yaptı 2 oğlu vardı kızım olması için bi tane daha yapıcam diyodu yaptı sol tarafına yatmış ve kızı oldu şimdi kuzenim hamile 5 aylık ben ona söyledim bu sitede öğrenmiştim sol tarafına yat dedim oda yatmış ve kızı olucak allahın izniyle ama tabi dediğin gibi allah yazdıysa olur..sol tarafına yattınmı sen cnm yumurtlama günlerini yanlışta hesaplamış olabilirsin....benimde kaç gündür göğüslerim ağrıyo hele sabahları kalkınca sağ kasığım ağrıyo oğlumda yaşadıklarımı yasıyorum korunuyoduk ama bi kere kaza oldu sonrasında wcye gidip çıksın diye çok hıkındım..insallah hamile değilimdir daha düşünmüyodum ehliyete yazılıcam bu hafta ehliyetimi alayım ondan sonra diyodum çok korkuyorum insallah hamile değilimdir hiç hazır değilim yöntemler deniycektim ben sola yatıcaktım allahım yinede herseyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin...

ben 29 günde adet oluyordum ve 15.gün yumurtlamam gerekiyordu hesaplayıcılara göre ben 12.gün ilişkiyi kestim 11 gün ilişki olmadı ama son ilişkide soluma yattım çok az sonra kalktım pişman oldum iyice yıkadım temizledim sabah saatleriydi kalktım üstüne ev işi yaptım ama tuttu.ayrıca her ilişkiden sonda soluma yattım 3 ay boyunca ilişkiyi 11.güne kadar yaptığım aylarda da hamile kalamadım adım gibi eminim ben 12.günden hamile kaldım ve temizlendiğim hareket ettiğim halde ve erken ilişkiyi kesmeme rahmen büyük ihtimal erken yumurtladım hep sol kasığım ağrıdı solumda batmalar oldu oğlum şuan bile hep solumda duruyor sağ sol birşey değiştirdiğini sanmıyorum ben ve eşiminde hep solunda yatarım..
hakkında hayırlısı olsun ne diyim canım bende tekim yaşadığım yerde banayoldaş olur tek kalmıyım evde diye çok istedim ama kısmet değilmiş 3 erkek olucam evde ama herkes ohh ne güsel evdeki tek prenses sen olucan diyor:)

ben 29 günde adet oluyordum ve 15.gün yumurtlamam gerekiyordu hesaplayıcılara göre ben 12.gün ilişkiyi kestim 11 gün ilişki olmadı ama son ilişkide soluma yattım çok az sonra kalktım pişman oldum iyice yıkadım temizledim sabah saatleriydi kalktım üstüne ev işi yaptım ama tuttu.ayrıca her ilişkiden sonda soluma yattım 3 ay boyunca ilişkiyi 11.güne kadar yaptığım aylarda da hamile kalamadım adım gibi eminim ben 12.günden hamile kaldım ve temizlendiğim hareket ettiğim halde ve erken ilişkiyi kesmeme rahmen büyük ihtimal erken yumurtladım hep sol kasığım ağrıdı solumda batmalar oldu oğlum şuan bile hep solumda duruyor sağ sol birşey değiştirdiğini sanmıyorum ben ve eşiminde hep solunda yatarım..
hakkında hayırlısı olsun ne diyim canım bende tekim yaşadığım yerde banayoldaş olur tek kalmıyım evde diye çok istedim ama kısmet değilmiş 3 erkek olucam evde ama herkes ohh ne güsel evdeki tek prenses sen olucan diyor:)

bak şimdi bu sağ sol işine inanıyodum duyduğum deneyen kaç kişide tutmuştu ama allah işte demekki ne sağ ne sol nasipte ne varsa o olur...evet evde tek prenses sen olucan kız:23: hayırlısını sağlıklısını versin allahım insallah

Back
X