ayy erkek senesimi anam korktum şimdi inanmıyorum ama dediğin gibi insan araştırıyo işte tereddüt ediyorum yinede ama herşey allahtan ne verirse razıyım sağlıklı hayırlı olsun ama insan değişik istiyo işte en çokta eşim istiyo oğluma hamile kaldığım daha kız istemişti

bide çalışmaşara baslasamda hamile kalamam gibi geliyo bu sene bitene kadar çünkü kasıklarım çok ağrıyo akıntım var iltihaplanma oldu yine bende pazartesi doktora gidicem reglimde yakın sayılır haftaya bugünlerde olabilirim ekimde korunmayı bıraksammı yaaa

ayy kararsızım korkuyorum cesaretim yok galiba ikilemde kaldım rus takvimindede 2013 ocak kız çıkıyo çin takviminde 2013 martta sadece kızmış aayy inanmıyorum ama yinede teredütteyim napsamki ekimde bıraksammıkorunmayı:26:bide sağ erkek sol kız diyolar ben ona inanıyorum çünkü oğlumu ilk aydan itibaren hep sağımdaydı sağda taşıdım görümcemde sağ tarafıma yattım demişti şimdi oğlu var 3buçuk yasında kızımdada hep soluma yatardım demişti bide dayımın karısı yengem oda duymuş denemiş kızında soluma yattım bende demişti yinede allah bilir allahım kalbimizindekini sağlıklı sıhatlı hayırlısıyla versin tedbir bizden taktir allahtan