- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
ben 29 günde adet oluyordum ve 15.gün yumurtlamam gerekiyordu hesaplayıcılara göre ben 12.gün ilişkiyi kestim 11 gün ilişki olmadı ama son ilişkide soluma yattım çok az sonra kalktım pişman oldum iyice yıkadım temizledim sabah saatleriydi kalktım üstüne ev işi yaptım ama tuttu.ayrıca her ilişkiden sonda soluma yattım 3 ay boyunca ilişkiyi 11.güne kadar yaptığım aylarda da hamile kalamadım adım gibi eminim ben 12.günden hamile kaldım ve temizlendiğim hareket ettiğim halde ve erken ilişkiyi kesmeme rahmen büyük ihtimal erken yumurtladım hep sol kasığım ağrıdı solumda batmalar oldu oğlum şuan bile hep solumda duruyor sağ sol birşey değiştirdiğini sanmıyorum ben ve eşiminde hep solunda yatarım..
hakkında hayırlısı olsun ne diyim canım bende tekim yaşadığım yerde banayoldaş olur tek kalmıyım evde diye çok istedim ama kısmet değilmiş 3 erkek olucam evde ama herkes ohh ne güsel evdeki tek prenses sen olucan diyor:)
merhaba sedatry ılk ogluna hamıle kaldıgın zamanda eşinin yine sol tarafında mı yatıyordun?Üstteki msjmda da yazdım onun ıcın soruyorum canım farklı cinsiyet istediğiniz zaman yataktaki yerinizi değiştirin diye okumuştum.Bizler yaptıgımız seylerle sadece sansımızı yükseltmeye çalışıyoruz olmazsa olmuyor