• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

ben 29 günde adet oluyordum ve 15.gün yumurtlamam gerekiyordu hesaplayıcılara göre ben 12.gün ilişkiyi kestim 11 gün ilişki olmadı ama son ilişkide soluma yattım çok az sonra kalktım pişman oldum iyice yıkadım temizledim sabah saatleriydi kalktım üstüne ev işi yaptım ama tuttu.ayrıca her ilişkiden sonda soluma yattım 3 ay boyunca ilişkiyi 11.güne kadar yaptığım aylarda da hamile kalamadım adım gibi eminim ben 12.günden hamile kaldım ve temizlendiğim hareket ettiğim halde ve erken ilişkiyi kesmeme rahmen büyük ihtimal erken yumurtladım hep sol kasığım ağrıdı solumda batmalar oldu oğlum şuan bile hep solumda duruyor sağ sol birşey değiştirdiğini sanmıyorum ben ve eşiminde hep solunda yatarım..
hakkında hayırlısı olsun ne diyim canım bende tekim yaşadığım yerde banayoldaş olur tek kalmıyım evde diye çok istedim ama kısmet değilmiş 3 erkek olucam evde ama herkes ohh ne güsel evdeki tek prenses sen olucan diyor:)

merhaba sedatry ılk ogluna hamıle kaldıgın zamanda eşinin yine sol tarafında mı yatıyordun?Üstteki msjmda da yazdım onun ıcın soruyorum canım farklı cinsiyet istediğiniz zaman yataktaki yerinizi değiştirin diye okumuştum.Bizler yaptıgımız seylerle sadece sansımızı yükseltmeye çalışıyoruz olmazsa olmuyor :( bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inş

merhaba sedatry ılk ogluna hamıle kaldıgın zamanda eşinin yine sol tarafında mı yatıyordun?Üstteki msjmda da yazdım onun ıcın soruyorum canım farklı cinsiyet istediğiniz zaman yataktaki yerinizi değiştirin diye okumuştum.Bizler yaptıgımız seylerle sadece sansımızı yükseltmeye çalışıyoruz olmazsa olmuyor :( bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inş

evet ilk oğlumda da solunda yatıyordum eşimin soldan yumurtladım bu seferde sanırım hep solumda hissettim bebeğide sağıma yatsam yada sağdan yumurtlasam acaba kızım mı olurdu diye düşünmeden edemiyorum bazen :44:
amin inşallah en önemliside sağlıklı sıhati olması :emir_bebek:

evet ilk oğlumda da solunda yatıyordum eşimin soldan yumurtladım bu seferde sanırım hep solumda hissettim bebeğide sağıma yatsam yada sağdan yumurtlasam acaba kızım mı olurdu diye düşünmeden edemiyorum bazen :44:
amin inşallah en önemliside sağlıklı sıhati olması :emir_bebek:
rabbim kimseyi çocuğunun sağlığı ile sınamasın cok zor bir durum.Çalıştıgım yer engelli bireylere yönelikti bir ara insan cok etkileniyor durumlarındn allah anne babalarına yardım etsin..Belk de sagı deneseydın olurdu ama artık geçmiş paşanı seversin annesi:emir_bebek:

rabbim kimseyi çocuğunun sağlığı ile sınamasın cok zor bir durum.Çalıştıgım yer engelli bireylere yönelikti bir ara insan cok etkileniyor durumlarındn allah anne babalarına yardım etsin..Belk de sagı deneseydın olurdu ama artık geçmiş paşanı seversin annesi:emir_bebek:

benimde gördükçe o çocukları içim gidiyor oğluma hamile kalmadan önce bir tane otistik kız çocuğu gördüm annesiyle birlikte bardaktan boşalır gibi yağmur yağıyor ama kız çocuğu direniyor yağmurda yürüycem diyo annesi yalvarıyor bak ıslanırsın sonra hasta oluruz biraz bekle sonra dinsin yağmur sonra yürürüz diye kadın çırpınıp durdu ama çocuk bağırıyor çağırıyor ağlıyor zaptedemiyor kadın en son bir tane vurdu içim gitti dedim allahım bu çocuğunda bu anneninde günahı ne bu haldeler ne kadar zor bir hayat o anneye birşey olsa kim bakar o çoçuğa o sabrı gösterir o bile dayanamadı evladı olmasına rahmen vurdu düşünemiyorum tek kaldığında ne olur.... o zamndan beri kızım olsun çok istiyordum dedimki allahım sağlıklısını ver kaldıramayacağım yükler verme :50:

Gelincik
11 kasim ovülasyon..
7+8 Kasim Kiz günlerin.. iliskiye girmen gerekn günler
9 kasim riskli.
en gec 8 kasim gecesi 12 den önce iliski olmasi gerekiyor.
ondan önceki günlerde olabilir. yani mesela 4 ya da 5 kasim, erkegin spermleri biraz azalmasi acisindan.

eger hamile kalmissan 21 kasim kan testinde 25 kasim idrar testinde ögrenebilirsin
ve yüksek ihtimalle kiz bebege gebesindir a.s.

kızlar aşkito uzun zamandır girmediği için size sormak istiyorum,ovülasyon gününü biliyorum ama kız günleri erkek günleri nerden hesaplanıyo ki onu anlamadım:26: nolur banada yardımcı olun

çooook mutluyum ...iki paşadan sonra bir minik kraliçe geliyormuş...kendimde denediğim bir tek yöntem var..erkek çocuklarımın ikisi de tam ovulasyon günü kızımda daovulasyondan üçgün önce oldu...ayrıca da erkekler de sağ kız da sol yumurta diyoruuuuummm.Allah herkese nasip etsin...

çooook mutluyum ...iki paşadan sonra bir minik kraliçe geliyormuş...kendimde denediğim bir tek yöntem var..erkek çocuklarımın ikisi de tam ovulasyon günü kızımda daovulasyondan üçgün önce oldu...ayrıca da erkekler de sağ kız da sol yumurta diyoruuuuummm.Allah herkese nasip etsin...

ayyy cnm senin adına çok sevindim inanki böyle 1,2 erkekten sonra kıza hamile olanlara çok mutlu oluyorum kendimin olmuş gibi insallah benimde olur bi kızım,oğlum 3. yasını doldurak haziranda 4e giricek insallah bende düşünmeye basladım ama kararsızım kzım olursa ismi bile hazır....aa bu sağ sol olayı sendede tuttu yasasınnnnn şimdi daha çok inanıyorm bende oğluma sağdan yumurtladım hep sağımda hissettim,baska bişeyler yaptınmı cnm kız diyeti falan...bu arada 2012de sanırım hamile kaldın bende pişman oldum gecen yıl yapmadığıma 2012 de kimi görsem duysam kızı oldu kıza hamile kaldılar ben kaçırdım galiba şimdi erkek senesinde sıra bilmiyorum ne kadar doğru ama insallah değilildir:((

Son düzenleme:
kızlar 20 aylık oğlum var 2. yi yapcam inşaallah. şu ovulasyona göre kız nasıl hesaplanıyo aşkito nasıl yapmıştı kafam karıştı bilen aydınlatabilir miiii

senin adına çok sevindim canım allah bizlerede nasip eder inşallah benimde 2.oğlum yolda çok yöntem denedim adetten hemen sonra hamile kaldım ama yinede oğlum geliyor nasip kısmet bizede üçüncüde güler inşallah.....

günaydın arkadaşlar. benim ikinci hamileliğim bir oğlum var şuan 19+5 haftalığım ama hala cinsiyetine öğrenemedim :( çok fena kız istiyorum forumlardaki bütün belirtileri cinsiyet tahminlerini okudum ama ne kız diyebiliyorum ne erkek :(

ne güzel ya senin adına çok sevindim sağlıkla doğar inşallah. benimde bir prensim var ve bu bebeğim prenses olsun çok istiyorum. allah gönlümüze göre sağlıklı evlatlar nasip etsin...

günaydın arkadaşlar. benim ikinci hamileliğim bir oğlum var şuan 19+5 haftalığım ama hala cinsiyetine öğrenemedim :( çok fena kız istiyorum forumlardaki bütün belirtileri cinsiyet tahminlerini okudum ama ne kız diyebiliyorum ne erkek :(

cnm 5 aylık olmussun belli olmustur yaa baska dr. gitseydin keşke ben bile meraklandım seni düşünemiyorum:27: kuzenimin 2,5 aylıkken kız dediler şimdi 5,5 aylık kızı olucak onunda 1 oğlu var 6 yasında yaptığı tek şey soluna yattı tuttu gerçekten insallah bizdede tutar sen bişey denedinmi cnm

cnm 5 aylık olmussun belli olmustur yaa baska dr. gitseydin keşke ben bile meraklandım seni düşünemiyorum:27: kuzenimin 2,5 aylıkken kız dediler şimdi 5,5 aylık kızı olucak onunda 1 oğlu var 6 yasında yaptığı tek şey soluna yattı tuttu gerçekten insallah bizdede tutar sen bişey denedinmi cnm

canım 13 haftalıkken perinatolog erkeğe benziyo dedi 16 haftalıkken doktorum görünmüyor dedi bakalım haftaya doktorumda randevum var inşallah gösterir olmadı öbür haftada perinatologla var randevum artık birinde görürüz diyorum :D ya ben özellikle bişey yapmadım malesef kız için teknikleri sonradan öğrendim. ama soluma yatmıştım o garanti :D bebeğin hareketleri sağda ve umudumu kaybediyorum yavaştan :((((

canım 13 haftalıkken perinatolog erkeğe benziyo dedi 16 haftalıkken doktorum görünmüyor dedi bakalım haftaya doktorumda randevum var inşallah gösterir olmadı öbür haftada perinatologla var randevum artık birinde görürüz diyorum :D ya ben özellikle bişey yapmadım malesef kız için teknikleri sonradan öğrendim. ama soluma yatmıştım o garanti :D bebeğin hareketleri sağda ve umudumu kaybediyorum yavaştan :((((

mesajınızı okudum yazmadan geçemedim
ben yeni doğum yaptım..kızım oldu ve bariz sağ tarafımdaydı kızım...karnımın sağ tarafı portakal gibiydi bebek çok büyüyene kadar

cnm insallah kızdır,bebeğin hareketlerini sağdada soldada nerde hissediyosan orda hissetmen çok normal çünkü bebk hareketleniyo ilk ay geçerli sağ sol olayı 4 haftalıkken cnm...
mesajınızı okudum yazmadan geçemedim
ben yeni doğum yaptım..kızım oldu ve bariz sağ tarafımdaydı kızım...karnımın sağ tarafı portakal gibiydi bebek çok büyüyene kadar

cnm dediğim gibi bebeğin ilk nerden yumurtalıdğı dönem önemli 4 ile 6 haftalıkken sonra bebişler yer değiştiriyolar..bu yüzden yanılabiliriz...bende oğluma sağdan yumurtladım o günü çok net hatırlıyorum sağ kasığımda müthiş bi yumurtlama ağrısı hissettim 3 gün sonra geçti oğlum yerleşti 3 günde sağ tarafıma :))) ve hep sağıma yatıyodum görümcemde özellikle oğlu olsn diye sağına yatttı ve tuttu oğlu oldu kızındada hep soluma ytıyodum diyor kuzenimde özellikle soluna yattı kız olsun diye ondada tuttu tabi önce allah o ol derse olur ancak yüce rabbim bilir..ama bazı hadilerdede erkeğin sağ taraf olduğu açıktır tabi allah bilir yinede o ne dilerse o olur:31:

cnm insallah kızdır,bebeğin hareketlerini sağdada soldada nerde hissediyosan orda hissetmen çok normal çünkü bebk hareketleniyo ilk ay geçerli sağ sol olayı 4 haftalıkken cnm...

cnm dediğim gibi bebeğin ilk nerden yumurtalıdğı dönem önemli 4 ile 6 haftalıkken sonra bebişler yer değiştiriyolar..bu yüzden yanılabiliriz...bende oğluma sağdan yumurtladım o günü çok net hatırlıyorum sağ kasığımda müthiş bi yumurtlama ağrısı hissettim 3 gün sonra geçti oğlum yerleşti 3 günde sağ tarafıma :))) ve hep sağıma yatıyodum görümcemde özellikle oğlu olsn diye sağına yatttı ve tuttu oğlu oldu kızındada hep soluma ytıyodum diyor kuzenimde özellikle soluna yattı kız olsun diye ondada tuttu tabi önce allah o ol derse olur ancak yüce rabbim bilir..ama bazı hadilerdede erkeğin sağ taraf olduğu açıktır tabi allah bilir yinede o ne dilerse o olur:31:

anladım cnm
benimki hep sağda olduğundan kimse inanmadı kız olduğuna ..sağda erkek bebek olur falan dediler
normalde klomen tedavisi görüyordum...o ay tatile gittik tedaviye gidemedim..tatilde yumurtamın çatladığını gördüm ve değerlendirdim ...o an sağımamı yattım solumamı yattım bilmiyorum ben genelde hep sırtüstü yatarım :1:

konu başlığı gibi ilk kızımın saçları bukle bukle oldu..tabi bebekken güzel oluyor yakışıyor ama kızım büyüdükçe istemedi bukleli saçı...sürekli saçlarını düzleştiriyoruz...maşallah öyle saçları varki düzleştirici bile işe yaramıyor ütüyle anca düzeliyor
küçük kızımın saçları inşallah pırasa olur :21:

daha düşünmek için erken ama eğer kısmet olurda 3. bebeğe karar verirsem onuda erkek isterim..o zaman bu topik çok işime yarar..

anladım cnm
benimki hep sağda olduğundan kimse inanmadı kız olduğuna ..sağda erkek bebek olur falan dediler
normalde klomen tedavisi görüyordum...o ay tatile gittik tedaviye gidemedim..tatilde yumurtamın çatladığını gördüm ve değerlendirdim ...o an sağımamı yattım solumamı yattım bilmiyorum ben genelde hep sırtüstü yatarım :1:

konu başlığı gibi ilk kızımın saçları bukle bukle oldu..tabi bebekken güzel oluyor yakışıyor ama kızım büyüdükçe istemedi bukleli saçı...sürekli saçlarını düzleştiriyoruz...maşallah öyle saçları varki düzleştirici bile işe yaramıyor ütüyle anca düzeliyor
küçük kızımın saçları inşallah pırasa olur :21:

daha düşünmek için erken ama eğer kısmet olurda 3. bebeğe karar verirsem onuda erkek isterim..o zaman bu topik çok işime yarar..

oyy ne güzel 2 kızın var ben çok istiyorum 2 kızımın olmasını çok güzel bişey benimde kızkardeşim var arkadas gibiyizde aynı zaman herseyimizi paylaşıp birbirimize fikir veririz yardımcı oluruz annemizede çok faydamız olur annemlede aynı şekilde bi tanede asker erkek kardesim var..erkekte olmadan olmuyo inan bunu komşumda gördüm 2 kızı var kavga etmişlerdi birileriyle savunacak bi oğlu yoktu koruyup kollayacak 2 kızı erkek gibi olmuslardı kadınada yakışmıyo tabi :1: insallah seninde bi oğlusun olur cnm insallah benimde kızım olur alahım bize her duyguyuda tattısın hayırlısı sağlıklısıyla:31:

Back
X