• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aşkıtoo doğurdunmu nerelerdesin bır haber verde sesını duyalım canım.senın bebek düşnmeye basladığından beri takıp edenlerden bırıde benım.oğlumun yanına kızım olsun çok istiyorum inş.merakda bırakma bizi aeo

aşkıtoo doğurdunmu nerelerdesin bır haber verde sesını duyalım canım.senın bebek düşnmeye basladığından beri takıp edenlerden bırıde benım.oğlumun yanına kızım olsun çok istiyorum inş.merakda bırakma bizi aeo

askit girmedi ne zamndir kk ya sanirim.ben vereyim cvp ini hala dogurmadi bebisimiz gelmek istemiyor.yerinden cok memnun :9:

:69:
:nazar:
masallah demeyi unutmayin kizlar..
$55.webp
01.05.2011 - 51 cm - 3100 gr​

Günü geldigi icin hastaneye kontrole gittigimizde, suyumun azaldigini ve bebegin kalp atislarinin , gelen düzensiz ve hafif sancilara cok fazla dayanamadigi tespit edildi. Belirli ölcülerde suni sanci vererek bebegin kalbini dogum sancilarina alistirdilar. Kan dolasimim düzelsin diye 3 litre su ictim o gün . sürekli su icip , yürüyüs yaptim. Yürüyüsün iyi gelecegini biliyordum , cünkü acilma henüz 1 santim di. 2 gün boyunca evde oldugu gibi sürekli düzensiz ve hafif sancilar cektim. En son sancilarim tamamen kesildi.. 1 mayis sabahi saat 8.45 de nst ye bagladilar, kizimin kalp atislari süper.. hic sancim yok.. Suyum az ama günü gectigi icin normalmis .. eve yollayalim seni , 10 güne kadar bekleyelim dediler, nst ye bagliyken esime sms yaziyorum , gelirken efeyi getirme cikaracaklar beni . esyalarimi toplar ararim seni diye..

Ebe son kez alttan muayene edelim seni acilmayada bir bakalim dediler..
bir bakti ki 4 cm acilma olmus .. istersen 10 dakikada dogurtayim seni .. fitil ile sanci vereyim dedi.. Hayir Hayir ne gerek var , gelecegi varsa gelir, hic dokunmayin simdi dedim :))
Yok yok ben seni saat 2 ye kadar dogurturum dedi, izin verirsen azicik rahatsiz edicem rahmini ki sanci yapsin dedi, peki dedim.

cok acitmadan sancimin gelmesini sagladi..

korkma hic yirtilma olmadan dogurtcam seni dedi, son hazirliklarini yap , sancilar cogalinca kapima tikla dedi.

saat 9:05 ben esimi aradim , yazdigim SMS i unut :) 2 ye kadar dogum gerceklesecekmis , annemi al gel ..

esimde efede uzun sürdügü icin , gayet rahat bir sekilde dusunu almis, tra$ olmus , ak pak geldi 1 saat sonra .. ben o arada hemen odama gidip üzerime uygun biseyler giyindim , sacimi makyajimi yaptim.. attim kendimi disari,, bayir assagi yukari yürüdüm hastane önünde.
ara ara sancilarim geliyor ama ben dogum sancisi olarak algilamiyorum , durdugum yerde iki büklüm olup inliyorum , gecince hic bisey olmamis gibi tempolu yürüyorum :)

saat 10:10 iki büklüm oldugum anlarda annem ve esim göründü karsidan , napiyosun sen delimisin dediler :) cocugun kanala rahat girmesini sagliyorum dedim :) bi yandanda dairesel sekilde kalcami kiviriyorum :)))

iceri girdim acilmaya baktilar 5 cm olmus .. ben yine kalktim bi tur daha yürümek icin.
en son hastane önünde inlemeye baslayinca ebe icerden bi kahkaha patlatti .. yolun kenarina cikaracaksin cocugu cabukk dogumhaneye gel diye :)
' bi dakka isim var su an ' :DD diyip ikiniyorum , ama nasil ikinma hissi geliyo anlatamam..

saat 10:50 iceri girdim , dogum yatagini kendime göre ayarladim , yastiklar falan , o arada ebeye epidural olsam nasil olur dedim , cok gec kaldin simdi dogum baslayacak dedi ..

acilma 6 cm olmus.. bu arada ..

Koluma serum icin kanal actilar , hazirladilar.. sanci geliyor ben inliyorum .. nefes aliyorum ebenin zorlamasiyla.. ebegini düsün nefes almayi birakma , sanci gelince bagirma, sen bagirdikca bebegin kalbi yavaslayacak , gücünü kaybedeceksin diyo ..
iyi.. bagirmiyorum bende ..
sakin sakin nefes aliyorum her sancida..

Sancilar cogaldikca , SIKLASTIKCA ikinmak istiyorum .. ebe de bu arada hem benimle ilgileniyo , hemde yan odada baska bir dogumu gerceklestiriyo :) kapidan her cikisinda buraya geeel bebek kanala girdi cikacak diyorum :))

bi geldi bakti , söz söz sana söz veriyorum bi kac dakika icinde cikacak -- harikasin . harika yapiyorsun herseyi.. ben buralardayim , her sanci geldiginde ikinn..

esim ve annem birbirlerine bakip , geliyomuymus ?? yok yok.. aa gercek mi , doguyomu simdi yani :) dedikce ben susuuun diye bagriyorum:)
ikiniyorum ..
10 saniye ikinip 2 saniye nefes aliyorum ..
ebe eldivenlerini giydi kizimin kafasinin cevresini acti ve bana iki kez ikinacaksin ve bitecek dedi ..
zaten deli gibi sanci geliyodu .. ikindimm ve son ikinmada ben bir ciglik attimmm.. bi baktim saat 11:36 ipek hanim dünya ya merhaba dedii..

hemen ayak ucumda bir bölümde esime göbek bagini kestirdiler, doktor geldi agzindan burnundan sulari temizledi , havluya sardi gögsüme verdi ipegi , emzirmeyi denedim ama almadi. kizim cok su yutmus , migdesi bulaniyomus o ara tabii .. biz bilmiyoruz:(

doktor hemen dikis yapilmasi gerek mi degilmi diye bakti , dikise gerek yok , hafif bir doku zedelenmesi var ama , kendide iyilesir , hizlandirmak icin yinede bir dikis atayim dedi.
tamam dedim.
uyusturup hemen 1 dikis atti ..

hersey olup bitmisti iste .. hayalim gercek olmustu ..
ve ben o an kalkip Halay cekecek gücte hissediyordum kendimi :))
Cok güzeldi ..

Simdi tek dilegim , iki cocugumla , esimle evimize gitmek ve düzenimizi kurmak ..
allahin izniyle o da olacak ..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ipek hanim cok su yutmus karnimda ve bunu cikarirken zorlandi , tikandi 2 sefer,
yogun bakimda gözetim altinda tutuluyor su an .. dualarinizi eksik etmeyin ne olur ..

Son düzenleme:
bebegim hosgeldin minik melek... ne kadarda güzelsin sen böyle
askiitom güzel anne kokos anne seni cook tebrik ediyorum bitanem..
an an seni hayal ettim o yatakta :1: .. ah yavrucum benim .. gözlerim doldu.. hayirli bir evlat olsun bebegim..

hosgeldin minik tatli ipekcik...gözünüz aydin bitanem aileninde seninde..
cok öpüyorum seni de ipegide ... birde efecigi.. minik abiyi

Son düzenleme:
aşkitoo maşallah ipek bebeğinee hayırlı olsun upuzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah sizlerle birlikte canım gözünüz aydın :66::69:

ayyy böyle doğranı ilkkez gördüm :52: en güzeli ama.. öyle bir anlatmışsın ki sanki gayet kolay 2 dk da bişey gibi benm bile doğurasım geldi şimdi:1: Kızın çok tatlı maşallah allah uzun ömürlü etsin analı babalı büyütsün.. İSmi gibi olsun =)

Hayırlı olsun bebeğine binlerce kez maşallah, çok güzel bir kız olacak. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

ne kadar güzel birbebek allahım nazarlardan korusun:nazar:allahım analı babalı büyüsün inşallah:16:
:nazar::nazar::nazar:

askito,
Allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar:..ailecek sağlıklı ve mutlu yaşayın...

Son düzenleme:
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün maşallah .bu güzel melekten bir tanede bana nasip etsin allah hayırlısıyla.MAŞALLAH:nazar:

Gozunuz aydin olsun allah anali babali buyutsun... Ben 2 gundur senin konunu bastan sonuna kadar okudum ve coook hosuma gitti herseyi o kadar guzel dile getirmisin ki o guzel yuregine saglik zaman zaman cok duygulandim... Dualarim Ipek icin, hersey yoluna girecek rabbimin izniylen sen dert etme askito

Bende hamileyim 12 haftalik suan, 2 oglum var bu sefer insallah bir kiz evladi kucagima almak banada nasip olur ama tabiki oncelikle saglikli vaktinde dogan hayirli evlatlar olsun:))

aşkito canım tebrik ederim
çok güzel bir bebek maşallah
allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

ayy hemen hamile olup dogurasım geldi..negüzel anlatmışsın normal dogumu:)ben keisnlikle normal dogum yapacak kdr cesaretli deilim ama yazın cidden çok hoşuma gittii..ailenle bi ömür mutluluklar cnm hayırlı olsun:)

gözünüz aydın canım allah uzun ömürler versin yawruna analı babalı büyütün inşallah çok geçmiş olsun :nazar::nazar::nazar:

hoş geldin pamuk prenses :)
geçmiş olsun aşkitom
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin yavruna
Çok tatlı maşaAllah :nazar::nazar::nazar::nazar:

aşkito allah analı babalı büyütsün,çok güzel bir kız maşallah..doğum hikayenede ayrıca bayıldım:))

Back
X