• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

gözün aydın cnm ben hikayeni okurken ağlar halde buldum kendimi bebegin çok güzel bahtı güzel olsun işallah bende hamileyim 6 haftalık bu gün ultrasona gidicem bakalım işallah hayırlısı olur .

oyyyyyyoyyy cokkkk tatli cokkkk seker:nazar:hayirli olsun :nazar:gecmis olsun:71:aileniz uzun omurlu olsun tebrikler:nazar::nazar::nazar:

ay askitom dogum hikayende,kizinda cok guzel masallah-subhanAllah Rabbim hayirli,saglikli omurler versin kizina,ogluna ve sizlere. huzurlu bir yuvaniz olsun daima ,ebeden.

Rabbim bizede boyle kolay dogumlar nasip etsin guzelim dualrim seninle ,sende bizden esirgeme dualarini.

saglicakla kalmaniz dilegiyle...

:nazar: Maşallah 41 kere ne kadar güzel bi bebek...ömürlü olsun ismide çok güzelmiş Hayırlı evlat olsun inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel bi doğum hikayesi maşallah çok kolay olmuş gibi görünüyor. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah:nazar: :nazar:

Ayyy canım benim yaa 41 kere maşallahhh... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gözünüz aydın olsun, hayırlı evlat olsun inşallahh aşkitommm... :16:
Bende 3.5 ay sonra bu mutluluğumu paylaşabilicem inşallahh ......

aşkitommmm doğurmuşsun kokoş annem kızında senin gibi kokoş annesi allah analı babalı büyütsün bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşallah canım dualarım ipek bebekle bir prensimiz olduydu birde prensesimiz oldu topikte maaşallah aaşallah şenlendi toikler bebeklerle rabbim isteyen herkese nasip etsin banada tabiiki çok tebrik ederim seni şeker annem benim içinde kokla prensesini....:nazar:

gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. dualarımız Mİnik İpekle. ayrıca ismine bayıldım adıyla yaşasın yavrun.

41 kere maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
Allah analı babalı büyütsün, nazalardan korusun,
dualarımız İpek bebekle :nazar:

cok tesekkür ederim fistiklar:54:.. allah isteyen herkeze versin insallah ..

evimize geldik dün taburcu olduk .. allah razi olsun hepinizden

maşallah Allah bize de kolay doğumlar nasip eder inşallah ne güzel anlatmışsın bayıldım.
İpeğinizi analı babalı büüyütün inşallah :71:

Ahh güzelim çok güzel ve rahat bir doğum olmuş...Allahım analaı babalı büyütsün ipek kızı...
Rabbim bana da hayırlısıyla rahat bir normal doğum nasip etsin İNŞALLAH:...

hayırlı olsun valla sendende böyle hiper aktif hareketli bi doğun beklenirdi faal kadın o sancı arasında makyaj yapma kalca kıvırma nerden gelir aklına valla süpersin maşşşallah

Aşkino hayırlı olsun.Maşallah analı babalı büyğsün inşallah.Doğum hikayen çok güzel.Allah herkese böyle çabuk kolay doğum nasip etsin.Hayırlı ve sağılıklı büyüsün.:16:

Geçen sene okumuştum yazını, bir kızım olsun dediğinde inşallah demiştim, şimdi çok duygulandım yazını okurken.Allah gönlüne göre vermiş ne güzel.Kızın ve oğluna sağlık güzel bir ömür dilerim.Sen de şimdi bir loğusa olarak bizler için dua et bakalım:) senin duaların kabul olur....Ben de istiyorum bir bonus kafa:34:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

BEBEĞİN ÇOK TATLI CNM..DOĞUMUNDA KOLAY OLMUŞ..RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH BU DUYGULARI YAŞAMAYI... ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞALLAH.

canımm çok sevndim seni merak ttim girdim ipek böcüğü gelmiş hoşgelmiş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. çok tatlı mis gibi kokuyodur şimdi bizim içinde kokla :)

konu başlığını gördüğümde gülümsedim :61: ben doğmadan öncede annem kızım olursa eğer saçları bukle bukle olsun diye dua etmiş ve duası tutmuş saçlarım bukle bukle :61: işin garibi ablamın saçları düzdür ama benimki bukle bukle annelerin duaları kabul oluyor demek ki:69: bu arada maşallah küçük kuzunuza çok tatlı :69:/B]

Back
X