Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız annelerinin deneyimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah bişey yazarsınız:2:
canım bende kız bebek istıyorum kısmetse hayırlı ve sağlıklısıyla inş ama süreklı takıpteyız yanı aman aman bılgılı sayılmam.
sadece yumurtlama zamanından önce sık ilişkıyle ve 1 2 ay öncesınden bol kalsıyum almalısınız.benımde 1 oğlum var bakalım inş. hayırlısı olur cümlemıze![]()
sağol cnm.herkez tatilde heralde kimse bişey yazmıyor.Allahtan hayırlısı olsun inşallah.ben eylülde düşünüyorum Allah nasıp ederse inşallah.birbirimize dua adelim.inşallah bir kızın olur hayırlısıyla
mrb hanımlar benimde bir oğlum var ve kız bebiş çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü kızım olur mu diye çünki eşimin sülalesinde 2 tane kız torun var sadece çok kararsızım 2 taneden başka da çocuk istemiyorum açıkçası bu zamanda çok zor . keşke kesin bir yöntem olsaydı ama işte allahtan hayırlısı hazır olduğumda ikinciyi deniycem inş allah gönlüme göre verirde benimde bir kızım olur tüm isteyenlerle birlikte...
amin canım inş. gönlümüze göre verir rabbim.sanırım bende eylülde bakarsın hepimiz aynı zamana denk gelir :)
ben dün ateş ölçmeye basladım bu ay takıp edıcem tam yumurtlama günümü bulmak için sonrasındada yumurtlama öncesı oluck inş.
çin takvımıne ben pek innmıyorum gibi biorıtıme taktım buarasen bılıyomusun yumurtlama gününü nerden anladın ne zaman yumurtladığını bende çöcem inş.
Canlar
Aşkito ilk sayfada yazmış zaten
yumurtlamayı tespit edicen önce...öncelikle kadının kendisini tanıması şart
yumuırtlama gününden 3-4 gün önce ilişki olacak
diyet.takviye olayına ben pek takılmıyorum
ama dileyen uygulasın
ama ilaç kullanımının yumurtlamayı etkilediğini unutmayalım özellikle erkek bebek isteyenler için bu çok önemli....
Allah hepimizin gönlüne göre versin
bende zamanı geldiğinde sayfamı açarım inşallahhhhhhhhhhhh
şuan beklemedeyim hala