• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aşkitom yaaaaaa gözlerim dolu dolu oldu:((((( nasıl büyümüş maaşallah. cidden fındık burunlu:)))
bir an önce doğsun cadı,çok merak ediyorum nasıl bir kokoş olacağını:)

Son düzenleme:
masallah cnm çok şeker bebişş fındık burunlu gerçektenn hayırlısıyla al kucagına insallah

aşkitooom Allah sağ sağlim kucğınada almayı nasip etsin
en çokda kızını süsleyip süsleyip buraya foto koyucan ya onu bekliyorum valla şimdiden:95:
çabuk doğur kızz :60::60:meraktan öldürdü bizi zaten çok nazlı bi kızın var valla :21::86:

Nisanurum tamam canim 7 aylikken sezeryanla aldirayim , bi an önce giyidirp süslemek icin:52::52:
töbe yarabbim :)))
saka bi yana , amin cnm.. darisi basina.. seninkide büyüdü artik.. gelsin karde$lerrr:49::49:

ooyyyyyyyyyyy maşallaaahhhhh:nazar::nazar::nazar:
aşkitim ne tatlı kızın vaaaarr:70::70::70:
güzel güzel büyü orda,sağlıcakla gel tamam mı kuzum?
anan seni çok istiyor,biz de topikçenek merakla bekliyoruz:16::16::16:

Nisanurum tamam canim 7 aylikken sezeryanla aldirayim , bi an önce giyidirp süslemek icin:52::52:
töbe yarabbim :)))
saka bi yana , amin cnm.. darisi basina.. seninkide büyüdü artik.. gelsin karde$lerrr:49::49:

:60::60: Allah iyiliğini versin kızz inşş cnm bakalım daha bizim çok yolumuz var 3 4 yaşında olsunda düşünürüz o zaman daha 2 bile olmadı hala emişiyoruz yavrumla :38::38:

aşkito tebrik edrim cnm allha analı babalı büyütsün allah bahtını hep açık etsin inşallah prensesinin ben topiğini yeni gördüm benide 5 buçuk aylık bi oğlum var bende 2.si kız olsun istiyorum insallah allah benimde gönlüme göre verir cnm sen ovülasyon testi yaparak ona göremi hamile kaldın benide bilgilendirirsen çok sevinicem cnm 2 sene sonra bende istiyorum allahın izni ile

birde benim sağ tarafım çok ağrımıştı o ay hamile kaldım sağ erkek sol kız derler seninde böyle oldumu bu arada doğumun ne zaman cnm kaç aylık oldun allah kurtarsın sağlıkla bebişini doğur insallah cnm:emir_bebek:

kizlar basligi gorunce bende yazmadan edemedim bizim gelinimiz kizina hamile oldugunu ogrenince yusuf suresini okumus dogurana kadar hepde dua etmis allahim yusuf guzelligini ver kizima diye sonuc anne esmer bayagi bir esmer baba anne baba kumral ve bebek bukle bukle saclari var gunes sarisi yemyesil gozleri bakmaya doyamazsin amaaaaaaaaaaaa bir seyi unutmus olmaliki kendiside oyle diyor huyunun guzelliginden ver demedim diyor cocuk coooooooooooooooooooookkkkk huysuz miz mizzzzzzzzzin teki annesinin omrunu yiyor resmen cok huyssssuuuuuuuuuuuuuuz coooooooooooooooooooooook

cnm yaa nasıl büyümüş kızımız kocaman olmuş .. fındık burunlu çekik gözlü annesine mi benziyor ne :) hadi inşalllah ..

Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ..

isim seçtin mi bilmiyorum ama benim bir kızım daha olsa sevde yada asya düşünüyorum .. :71:

sevgili aşkito bebişin hayırlı olsun öncelikle şunu söyliyim valla sohpeti başından sonuna heyecanla okudum.benimde senin gibi bir oğlum var ve bende kızım olsun çok istiyorum ama çok zor gibi geliyor çünki eşimin ailesinde hep erkek çocuk var. ikinciyi istiyorum fakat oda erkek olursa diye cesaret edemiyorum.kızın olması için yaptığın şeylerin bir özetini yazarsan çok sevinirim bende deniycem çünkii yardım edersen çok sevinirim inş benimde senin gibi bir kızım olur hayırlısıyla

9 aylık 1 kızım var 2. için çok beklemiycem büyütüp sonra rahat etmek istiyorum ve 2. çocuğumunda kız olmasını çok istiyorum bu kızım içinde çok dua etmiştim kız olsun diye şükür rabbime sağlıklı güzel bi fıstığım var darısı tüm isteyenlere çok çok çok başka bi duygu kız bebek.. :21:

BURAYA BAKMAyali bayagi olmus:26::26:

cok özür dilerim cevapsiz biraktigim sorular icin.

eger ciddi anlamda kiz bebek icin ugrasmak isteyen varsa, lütfen ilk bir kac sayfayi detaylica okusun, orada özet gectim zaten.

Zeynepcim buyur canimmmm:69:

Back
X