• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

aa evet cnm yazmayi unutmusum .. kizimin ismi

iPeK olucak teyzeleri:69:

maşallah cnm ismi gibi güzel bi kız olur inşallah:)))
merak ettim seni diğer forumlarda da denk gelmeyince hayırdır dedim bu kız nerelerde?ii bakalım sevindim iyi olmanıza:)))kaç haftalık oldunuz şimdi bakalım?ben de 22. haftaya giriyorum ilk zamanlar vakit geçmek bilmiyodu şimdilerde ise unutuyorum zamanı daha da bir çöp bile almadım oğluşuma:)bu arada oğlum olacak inşallah aşkito cum:)))biraz daha vakit geçsin de çarşıya çıkmak lazım...çalışmaya devam ediyorum bi sorun yok ama uzun süre yürüyüşler beni yoruyo aaahh ahhh zatıflama topiğinde ne kadar çok yürürdüm hatırlıyo musun?
bu arada kiloların ne alemde cvp ver bakalım?geçende hilalle de yazıştık doğumları yapıp hemen 7. takıma atıcaz kendimizi:52::46:

Son düzenleme:
ay ay :) cok sade, cok cici bi isim secmisin.
Modern olsun diye o uyduruk isimlerden birilerini secmedigine cok sevindim

tsk ederim cnm:69:

maşallah cnm ismi gibi güzel bi kız olur inşallah:)))
merak ettim seni diğer forumlarda da denk gelmeyince hayırdır dedim bu kız nerelerde?ii bakalım sevindim iyi olmanıza:)))kaç haftalık oldunuz şimdi bakalım?ben de 22. haftaya giriyorum ilk zamanlar vakit geçmek bilmiyodu şimdilerde ise unutuyorum zamanı daha da bir çöp bile almadım oğluşuma:)bu arada oğlum olacak inşallah aşkito cum:)))biraz daha vakit geçsin de çarşıya çıkmak lazım...çalışmaya devam ediyorum bi sorun yok ama uzun süre yürüyüşler beni yoruyo aaahh ahhh zatıflama topiğinde ne kadar çok yürürdüm hatırlıyo musun?
bu arada kiloların ne alemde cvp ver bakalım?geçende hilalle de yazıştık doğumları yapıp hemen 7. takıma atıcaz kendimizi:52::46:

way way demek pasha geliyo. ilkti seninki dimi?
ilk cocugun erkek olmasi güzel, sonucta evde bir abi olacak :)
11,5 kg aldim cnm 31 inci haftamiza giricez bizde. 30 + 0 haftaligiz.
ama gebe kalmadan önce donddurma kürü yaptim :1: 3 kiloda öyle almistim.
yani görüsmeyeli 69 dan 83,7 ye cikmis blunuyorummm:52:
senin kilolar ne alemdee?
biz mayista sende hazirandan sonra dönüceksin takima sanirim :)
emzirirken kilo vermek zararli diyolar ya, azicik dikkat ederek veririz insallah, agir diyetlerde vücut zehir salgliyormus , bu da anne sütüne karisiyomus, dikkatli olmak lazim:51:

sabahın busaatınde neredeyse bastan sona okudum sayılır topıgı
Askito :1:
Valla sende benım gıbı kız delısı olanlardansın
:1: :1:
Banada o sıtenın adını verırmısın
gercı kasım adetımden sonra gecıkme yasadıgımdan zor hesaplamam ama :D
19 kasım
29 aralık
27 ocak
adetım temızlenmemle beraber 5 gun suruyor
P.tesı gebelık testı yapıcam
bende zaten ılıskı gunlerımı kaydettım brı yere senın soledıgın gunlere gorede bakayım nolcak :D
Ayyy cok sevındım ugrasmıssın ve sonu olmus
Allah analı babalı buyutsun cnm

tsk ederim cnm:69:

way way demek pasha geliyo. ilkti seninki dimi?
ilk cocugun erkek olmasi güzel, sonucta evde bir abi olacak :)
11,5 kg aldim cnm 31 inci haftamiza giricez bizde. 30 + 0 haftaligiz.
ama gebe kalmadan önce donddurma kürü yaptim :1: 3 kiloda öyle almistim.
yani görüsmeyeli 69 dan 83,7 ye cikmis blunuyorummm:52:
senin kilolar ne alemdee?
biz mayista sende hazirandan sonra dönüceksin takima sanirim :)
emzirirken kilo vermek zararli diyolar ya, azicik dikkat ederek veririz insallah, agir diyetlerde vücut zehir salgliyormus , bu da anne sütüne karisiyomus, dikkatli olmak lazim:51:

dondurma kürünü yesinler senin:27::27::27:
ben şimdilik 5 kilo aldım belki fazlası vardır ama korkumdan tartılmıyorum bu aralar valaaa:53: sonra şok olurum falan:53:
haziran sonu topicteyim inşallah niyetim bu şekilde kısmet tabi ki emzirmek nasip olur inşallah bebiş için gerekli zaten...beni biliyosun aşkito pek ööle sıkı fıkı diyetlerin insanı değilimdir gene başlarım diyetisyenime sakin sakin veririm diye düşünüyorum..şimdiki kadın doğumcum fena ama yaaa hiç izin vermiyo kilo almama kendisi de incecik bişey zaten komplekse sokuyo beni hep anam hamileliğimde rahat ederim diyodum ama bunun bile tadını çıkarttırmıyolar:18::18:
gene buluşucaz inşallah süper olur takımda bizden kimsecikler kalmamış gizem var bi tek o da çok güzel kilolar vermiş maşşallah:nazar:
bakalım yarın bize neler getirecek ?:)
hadi kızına ve kendine iyi bak canım..arada ses ver merakta koyma bizi..

:56::56:
Doktordan 2 gibi ciktik ama maalesef anca simdi girebildim nete..
ilk kez uyuyordu ultrasonda..
bakarken zorluk cekti doktor..
göremiyorum dedi.. ben o arada azicik karnimi dürttüm kimildasin diye..
ve döndü önünü..
hemen bisiler gördüm ultrasonda..
o da ne? pipi degil mi o dedim ..
doktor hayir .. pipi deil o.. KIZ olacak dedi..
nasil yani?
kizim mi olacak benim ????
eminmisiniz.. bi daha bakin. ben bise göremiyorum.. gercekten kiz mi ?
evet dedi 3 cizgi var burda bakin ..
%95 KIZ diyorum.. haftaya kontrolde tekrar bakariz..
siz simdiden alisverise baslamayin..
yanilacagimi sanmiyorum .. KIZ dedi.
ama dedigim gibi siz yinede bekleyin ...
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyhihoyyyt
Kizim olacak benim yhaa... inanamiyorummm
1817750pthntc3gho.gif

17e7d5105c0ab64860869667d87d6bc6.gif

Askito senin hikaeni baştan buraya kadar okudum,bu bir mucize gibi .Allah kalbine göre vermiş.Yanılmıyorsam kızını Mayıs gibi kucağına alırsın işallah.En son bu yazıyı okuyunca gözlerim doldu.Bana da Allah nasip eder inşallah.Benimde 2.5 yaşında bir oğulum var. ^3 buçük aylık hamileyim.Doktor 3 aylıkken erkek dedi.Eşim ilkini kız istiyordu ama ben çok erkek istedim. Yumurtlama zamanımı da tespit etmek biraz zor 45 günde bir regl oluyorum.Neyse artık hamileyim Allah sağlıklı ve hayırlı versin.

Askito canim nasil gidiyor ara ara bakiyorum sen ve Ipek iyisinizdir insaAllah ..................

sabahın busaatınde neredeyse bastan sona okudum sayılır topıgı
Askito :1:
Valla sende benım gıbı kız delısı olanlardansın
Banada o sıtenın adını verırmısın
gercı kasım adetımden sonra gecıkme yasadıgımdan zor hesaplamam ama :D
19 kasım
29 aralık
27 ocak
adetım temızlenmemle beraber 5 gun suruyor
P.tesı gebelık testı yapıcam
bende zaten ılıskı gunlerımı kaydettım brı yere senın soledıgın gunlere gorede bakayım nolcak :D
Ayyy cok sevındım ugrasmıssın ve sonu olmus
Allah analı babalı buyutsun cnm

büyük ihtimalle gebelik testin negatif sonuclanmistir canim.
ama üzülme sanirim daha erken test yapmak icin.
adetin düzensiz gibi gözüküyor. biri 29 digeri 40 gün arayla olmus.
35 günden hesapladim bende.
17 subat yumurtlama günün ve 3 mart gibi idrar testinde sonuclanir gebeligin güzelim.
allah hayirlisini versin insallah.

site almanca oldugundan zorlanirsin sanirim, o yüzden vermiyorum adresi. eger istersen tabi yinede veririm

dondurma kürünü yesinler senin:27::27::27:
ben şimdilik 5 kilo aldım belki fazlası vardır ama korkumdan tartılmıyorum bu aralar valaaa:53: sonra şok olurum falan:53:
haziran sonu topicteyim inşallah niyetim bu şekilde kısmet tabi ki emzirmek nasip olur inşallah bebiş için gerekli zaten...beni biliyosun aşkito pek ööle sıkı fıkı diyetlerin insanı değilimdir gene başlarım diyetisyenime sakin sakin veririm diye düşünüyorum..şimdiki kadın doğumcum fena ama yaaa hiç izin vermiyo kilo almama kendisi de incecik bişey zaten komplekse sokuyo beni hep anam hamileliğimde rahat ederim diyodum ama bunun bile tadını çıkarttırmıyolar:18::18:
gene buluşucaz inşallah süper olur takımda bizden kimsecikler kalmamış gizem var bi tek o da çok güzel kilolar vermiş maşşallah:nazar:
bakalım yarın bize neler getirecek ?:)
hadi kızına ve kendine iyi bak canım..arada ses ver merakta koyma bizi..

sende arada ses ver cnm , öpüyorum cok:54:

:56::56:
Askito senin hikaeni baştan buraya kadar okudum,bu bir mucize gibi .Allah kalbine göre vermiş.Yanılmıyorsam kızını Mayıs gibi kucağına alırsın işallah.En son bu yazıyı okuyunca gözlerim doldu.Bana da Allah nasip eder inşallah.Benimde 2.5 yaşında bir oğulum var. ^3 buçük aylık hamileyim.Doktor 3 aylıkken erkek dedi.Eşim ilkini kız istiyordu ama ben çok erkek istedim. Yumurtlama zamanımı da tespit etmek biraz zor 45 günde bir regl oluyorum.Neyse artık hamileyim Allah sağlıklı ve hayırlı versin.

nisan sonu dogacak kizim bekletmezse ..:emir_bebek:.
insallah bu güzel mutlulugu sende tadarsin bir gün, oglan cocuguda bambaska, oglumu hicbirseye degismem.
allah hakkinda hayirlisini nsaip etsin:nazar: sag salim alirsin kucagina insallah.

Askito canim nasil gidiyor ara ara bakiyorum sen ve Ipek iyisinizdir insaAllah ..................

tsk ederim canim cok iyi gidiyor.. ilk hamileligimde yasadigim binlerce sorunun 4 te 1 ini bile yasatmadi kizim:nazar:

insallah bu güzel mutlulugu sende tadarsin bir gün, oglan cocuguda bambaska, oglumu hicbirseye degismem.
allah hakkinda hayirlisini nsaip etsin:nazar: sag salim alirsin kucagina insallah.

Amin,tabi oğlan çocukları da çok tatlı,ama kızlar anneye babaya daha düşkün oluyorlar.Hele babası:Senin gibi sarı,maviş gözlü olursa,diyordu.Kısmet Artık.Canım senin bir yazında yumurtlama günnlerimi bir siteten hesaplayabileciemizi yazmıştı,ama sabahtan beri arıyorum bulamadım.Çok rica etsem,bana nerden bulabilirim yazarmısın:16:

heyecanla bakınırken bianda son sayfaya bakayım dedimm ayy çok sevindim.hamileymişsin hemde kız.allahım analı babalı sağlıklı büyütsün.benimde bir oğlum var allah bağışlarsa bende arayı açmayı düşünmüyorum.hayırlısı ve sağlıklısıyla bi kızım olsun çok isterim.darısı başımıza hayırlı doğumlar.AŞKİTOOOMM..

askito
büyük ihtimalle gebelik testin negatif sonuclanmistir canim.
ama üzülme sanirim daha erken test yapmak icin.
adetin düzensiz gibi gözüküyor. biri 29 digeri 40 gün arayla olmus.
35 günden hesapladim bende.
17 subat yumurtlama günün ve 3 mart gibi idrar testinde sonuclanir gebeligin güzelim.
allah hayirlisini versin insallah.

site almanca oldugundan zorlanirsin sanirim, o yüzden vermiyorum adresi. eger istersen tabi yinede veririm

Evet cnm kasımdan 3 ay onceye kadar baya bır duzensız oldum
ama kanda bakdırdım
Negatıf ne yazıkkı bu ay olmadı
bakalım adetıme gore tekrar sorarım sana :D
Evet almancaoldugundan cozemem emınım :)
Bakalım bu ay yarın beklıyorum
Eger yarın adet olursam
29 Aralık
27 OCak
25 Şubat

benim de allahın izniyle bir kızım olcak .duru sena düşünüyoruz.20.haftam.çok heyecanlıyım.isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın allahım.:78:

Amin,tabi oğlan çocukları da çok tatlı,ama kızlar anneye babaya daha düşkün oluyorlar.Hele babası:Senin gibi sarı,maviş gözlü olursa,diyordu.Kısmet Artık.Canım senin bir yazında yumurtlama günnlerimi bir siteten hesaplayabileciemizi yazmıştı,ama sabahtan beri arıyorum bulamadım.Çok rica etsem,bana nerden bulabilirim yazarmısın:16:
Sağlıkla kavuş yavruna canım.

allahım isteyen herkese oğluş isteyene oğluş kız isteyene kız nasip etsin gönlümüzdekini hayra çevirsinde versin inşallah...çok sevindim aşkıto uzun ömürlü sağlıklı bi kızın olsun ...

Back
X