Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

öyle walla .. can bunlar.. bende kurban olurum. hayatimizin neseleri..

oglanda olsa canimm, kiz da olsa canimm.. allah saglik sihhat, uzun ömür versin yavrularimiza:asigim:a$ka geldim :roflol:]/B]

evet şeyma ben de kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyor diye biliyorum..bir ülkede daha serbestmiş ama unuttum...türkiyede kesinlikle yasak...ayyy ben de korkarım yaptırmaya,allahın işine karışılmaz,allah korusun bi şey olur falan,insanın içi rahat olmaz hiç

bu dopicede iyi geceler diyimm ahahhaha:)) sonra geri kalan 1500 dopicede iyi geceler dedikten sonra uyucam :)) bünyem isyan edii aşkit hiç alışık değilimm yarın sabah yazarım bakalım uyudummu uyumadımmı:))

Libyaydi sanirsamm :))
param olsa ben yaptirirdim walla..
allah affetsin :roflol:

bu dopicede iyi geceler diyimm ahahhaha:)) sonra geri kalan 1500 dopicede iyi geceler dedikten sonra uyucam :)) bünyem isyan edii aşkit hiç alışık değilimm yarın sabah yazarım bakalım uyudummu uyumadımmı:))

hahah iyi gecelr yafrummmŞeniz

hihihihihi

bılsem ki olucak dünyanın öbür ucuna giderim yawwwww

benim yöntem tutarsa , aynisini uygularsin..
yumurtlama gününden 3-4 gün önce birakacaksin iliskiyi..

ama ben onda da bi hata yapip yanlis hesapladim sanirsam. doktorum 5 agustosta catlamis dedi.. 4 agustosun gecesi iliski olmustu..cünkü ben 8 agustos catliyor diye hesaplatmistim nette
yani en iyisi bana uyma bosver

saol juliettcim
sen ne zaman 64 kilo oldun len ayni kilodaydik, 10 kilo fark atmissin bana :roflol:

ayy hemen dogurayim , gecmem lazim seni :)))))))

slm kızlar yaaa özledim sizi:)sonra dedim ki anam bunların bi topiği var gidip ziyaret etsene a kızım:))ben de geldim muhabbete nabersiniz nası gidiyo bakalım hamişlikler?:1hug:a.s.

hosgeldin zeynepcimm :)))
benim iyi gidiyor ama sanirim Hilali biraz süründürüyor bizdigii..
sen nasilsin?

ay kurban olurum ya ne kdr tatlı cıkmıss buyumus kocaman olmusss ya allahım gönlüne göre versin cnmm

hosgeldin zeynepcimm :)))
benim iyi gidiyor ama sanirim Hilali biraz süründürüyor bizdigii..
sen nasilsin?

hoşbulduk canım özledim yaa sizi..emoşla senin atışmalarını falan..gruba bi sürü taze kan geldi hepsi de tatlı kızlar ama gene de sizi arıyorum aradamafoldumben aslında ben hilal de burda olur diyodum ama çok mu sıkıntılı geçiyo hilalciminki?bulantı kusma Allah yard. olsun canım:)))senin de cinsiyetini belirlemeye az kalmış inşallah Rabbim gönlüne göre verir...
ben de fena sayılmam işte kiloları vermeye çalışıyorum bol bol:)))epeyce gitti bu ara 64 leri gördüm nihayet bakalım bayrama kadar 60 olursam başka da bişey istemem gari:roflol:

oyyyyyyy kurban olsun teyzesi. ne güzel portre verirmiş:)))

kıss ben rüyanın ultrason resimlerine bakacaktım. bulamadım bir türlü nereye koyduysam(( deli oldum valla şeytan aldı götürdü....

inşallah gönlündeki olur canım.sen sal kendini düşünme bu kadar...

hahahah portre vermiş ne demek kuu:)) her gün güzel türkçemize yeni bir sözcük katıyosun madalya takıcam sana hahhahaha:)

Son düzenleme:
zeynep $$ hemen verme kilolari.. bak 1 yil sonra yine diyet yapcaz birlikte :))

sibel sus len.. bebegim portre veriyo benim.. sen bilmiyon :))) na kaa cahil karusun haa :roflol:

Askitom erkege benziyor karin seklin
Hayirlisi olsun canimm

insallah skorpioncumm insallah...

sürmelimm öylemii diisin bacim.. sagliklo olsunda.. hayirlisi bakalimm

momofcum uzun aramalar sonucunda buldum dedigin siteyi..
koydum ultrason resimlerini.
1 saat oluyo.. 1 i yorum yapmis oglana benziyo demis..

canim, pek belli olmuyor bu fotolardan bebisin cinsiyeti.. Sakliyor bebis simdilik Birinde kiza benziyor birinde biraz erkege. Bir daha ne zaman gideceksin kontrole.

canım seni takip ediyorum bir haftadır.Bende sonucu merak ediyorum...İnşallah Rabbim gönlüne göre, hayırlısıyla ;babasının nazlı kızı olcak bi fıstık versin sana....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…