Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

ayy demee:))
cok heyecanlandim simdi..

kendimi iki gündür doktorun oglan demesine hazirliyorum icten ice ...

sibelcim öperim senide cnm..

aSkitom inşallah kız olur bebeğin ama olsun erkek olursada üçüncüyü düşünürsün efe çok tatlı maşallaahh tıpkı anasısağlıkla gelsinde inşallah kız olur dua ediyorum senin için

amin .. insallah...
anlatamam ne kadar cok istiyorum kiiz olmasini..
saglikli bir kizim olur insallah..
zaten erkekse yakicam bu topigi sempatiksalakcinni

amin .. insallah...
anlatamam ne kadar cok istiyorum kiiz olmasini..
saglikli bir kizim olur insallah..
zaten erkekse yakicam bu topigi sempatiksalakcinni

aman sakin yakiyim deme benide yakmis olursun cünkü sana tek oglan diyen benim kaydirigubbakcemile3

son üç gün geri sayım başladı:) en az senin kadar heycanlıyım canım.. benim ne hissetiğimi biliyosun.. öğrendiğin an yanında olmayı çok isterdim. keşke doktor kontrolünü eşin videoya çekse hahahahha:)) valla yaparsan hiç şaşırmam ayrıca züper olur:))

aman sakin yakiyim deme benide yakmis olursun cünkü sana tek oglan diyen benim kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile

yok canim daha neler :)))
kontrolden sonra annemlere geceriz büyük ihtimal , efeyi orda birakirim cünkü.
ararim seni ordan , eger belli olduysa. aramazsam bil ki belli olmadi :gitme:

Demek buyuk gun yarin........ Insallah gorebilir doktor bebisin cinsiyetini. Abisini de goturmek iyi olabilir bebisi daha kolay kabullenmesi icin.. Biz her kontrole goturmustuk. Belki onun da faydasi olmustur kiskanclik olmamasinda.
Yarin sayfayi gozluyor olacagim

momofcum persembe günü kontrolüm canim..
16:50 de :))
yani gece aca girer yazarim..

kontrollere karnim büyünce götürebilirim ancak.. simdi algilamasi biraz zor..
hem vajinal ultrason olurken pek hos olmayabilir :))

momofcum persembe günü kontrolüm canim..
16:50 de :))
yani gece aca girer yazarim..

kontrollere karnim büyünce götürebilirim ancak.. simdi algilamasi biraz zor..
hem vajinal ultrason olurken pek hos olmayabilir :))

Ok canim persembe geceyi en kotu ihtimalle cumayi bekliyorum o zaman.. Her iki halde saglikli bir pitircik el sallar umarim annesine :))
Ben hic vajinal olmadim galiba o yuzden dusunemedim. Ilk ultrasonlarim 11. haftada karindan oldu. Kucuk abinin biraz daha beklemesi gerek sanirim hihoyyyt

askitom inş kız dolur bütün kalbimle dua ediyorum kız benide ara numaramı verim sana özelden öptüm canımm

inşallah kızın olur banada dua et lütfen benimde bir oğlum var bende 2.yi kız istiyorum ama senin kadar dile getiremiyorum korkuyorum allahım hayırlı evlat versib sağlıklı ve hayırlı inşallah sanada banada sana dua edicem sende bana et hayırlı ve sağlıklı kızımız olsun

selamm

öncelikle bu siteye bi bakmanizi rica ediyorum..
12 nci haftada gercekten cinsiyetleri ayirmak cok zor
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

hemen hemen ayni duruyo , ikiside pipi gibi.

gitmeden önce bunlari okudum , ümitsiz gittim yani.
muayene olurken, belli olmaz degil mi daha erken dedim.
kimisinde belli olur dedi.
bakkti.. kiz mi dedim gülümsedi.olabilir dedi.
kesin bisey söyleyemem , daha erken .. tam anlayamiyorum dedi.
biraz inceledikten sonra.. erkekte olabilir dedi. %50 diyelim dedi.
ikiside olabilirr ..
ama siz yinede mavi esyalar almaya baslamayin. kesin degil dedi.
son olarak tekrar inceledi.
himmm.. kizinkinede benziyo dedi..

esime kalsa doktor emin kiz oldugundan ama erken söylemek istemedi.yinede ikilemde kaldi.
bence her ikiside olabilir..

ama sunu diim.. sanki oglan olsaydi kesin sylerdi gibime geliyo..
ayy bilmiyormum istee durum bii..
hadi birde siz analiz edin bakalimm

4 hafta sonra kontrolüm var yine..
3 hafta sonra bi ugra cinsiyetine bakalim dedi..
sanki müjde vermek icin dedi.
ya da ben öyle istedigim icin , öyle anladim..

herseyden önemlisi , saglikli bebegim, gelisimi iyi.
eli ayagi düzgün , saglikli bir cocuk olsun insallah

başlığı görünce o kadar duygulandım ki...
hazır mıyım değil miyim bilmiyorum.. ama bende tabi önce hayırlı sağlıklı bir evlat versin Rabbim ama kız içimden geçiyo..
ya regl olacağım için yada hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum çok hassasım ya bu sıralar.. bilmiyorum belirtileri böyle olur mu..
inş.Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı saçları bukle bukle dünyalar güzeli,akıl ve ahlak,iman sahibi bir kız evlat verir size..... aeo..

bilmiyorum ki... bi tedirginlik var.düşük bi ihtimal ama... hayırlısı inş... 2 yıllık evliyiz.artık düşünmeye başladık yaklaşık 5 aydır... bilmiyorum yaa....

erkek olduğundan emin olsaydı seni ümitlendirmemek için erkek ağırlıklı konuşurdu.. bence de kız:) ama dediğin gibi sağlıklı gelişimi olması cinsiyetinden çok daha önemli.. sanada kız gibi gelmiş zaten eşinde öyle düşünmüş benim fikrimde o yönde :) ayyy çok heycanlı ya 3 hafta çabucak geçsinnnn:)

askitomm cinseyti belli değil galiba kuzum olsun sağlıklıymış yaa sevindim

her ne olursa olsun o minik kalbi pıt pıt atan mercimeği çok ama çoook seveceğim uzaktanda olsa birtanemmm...
ama inşallah sana benzeyen bir prensesin olur

Son düzenleme:
Hayirlisi bakalim ... heyecan devam ediyor :)) Sana ozelden bir site atayim oraya profil ultrasound fotoyu ekliyorsun ultrason uzmanlari ve bu konuda deneyimli olanlar tahminlerini yazyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…