Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

ay bende meraktan olcem yha..
hani ille kiz olsun diye degil.. ama bu belirginsizlik cok kötü..
erkekse alacak bisey yok..
ama KIZsa eger.. icimde kalmis olan pembe araba koltugu kurdeleli sapkalar vs vs almak istiyorumm :))

bi an önce sonucu bilmek istiyorum..

internette bulabilidigim 12 haftalik bütün ultrason resimleriyle karsilastirdim..
isin komik yani.. bi bakiyorum erkege benziyo .. kizlarinkine bakiyom .aa ayni kiz :roflol:

Saglikli olsunda.. gercekten gerisi mühim degil..
ilk baslardaki gibi cok fazla takinti yapmiyorum artik.
Allah ne yazdiysa o olucak..

iyi ki bu topigi acmisim.. yazdikca rahatliyorum :)

Son düzenleme:
her şey hayal edeni gördüm de pembe oto koltuğu hayal edeni ilk defa görüyorum manyak seni:))) muckss:)

hahah
ulen sen yatmadinmi hala :))

efeye oto koltugu secerken pembis bitane görmüstüm.. bayilmistimm.. firfirli falan kenarlari..
koko$luk varya kanimda.. icim gittiydi hahah

aşkitom erkek olsada al küçükken kimse anlamazki kızmı erkekmi içinde kalmasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hahahha nisanurum . bastan cakmadim..
iki kez okudum ne diosun acaba diye..
ayy allah emiii..
ee kolu komsu bilcek ya kiz.. rezillik :))))

hahahha nisanurum . bastan cakmadim..
iki kez okudum ne diosun acaba diye..
ayy allah emiii..
ee kolu komsu bilcek ya kiz.. rezillik :))))
hahahah :):) bişey olmaz kız amaannn inş kızdırda bunlara gerek kalmaz rahat rahatt koyarsın zaten kızında senin süslü kokoşş olucak sırnaşık şeysempatiksalakcinni ayy yerim onu benn

Bioritm : KIZ
cin takvimi : KIZ
rus takvimi : KIZ
calismalarim KIZ yönünde oldu.
belirtiler : KIZ

erkek olursa essek sipasi.. pipisini isircam dogunca :))

Selamlar...Aşkitom inş. gönlüne göre versin rabbim benimde tabi...

Benim iki oğlum var hiç beklemediğimiz bir anda şok geçirerek 3. hamileyim 6+6 yım dr. gitmedim henüz bende istiyorum bir kızım olsun en büyük hayalim rabbim dualarımı kabul eder inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Son düzenleme:
askito merhaba...
2 erkek annesi olacak biri olarak, kız isteğini heyecanla takip ettim canım... Benim ilk çocuğum kız. Aralıkta 3 yaşını dolduracak nasipse. Şimdide 17 haftalık ikizlere hamileyim. Pazartesi günü cinsiyetlerini öğrenene kadar sağlıklı ve hayırlı olmasını dilemenin yanında, hep içimde bir kız bir oğlan olur isteği vardı hani insanın gönlünden geçer ya öyle birşeydi benimkisi. Kızıma bir kızkardeş olsun çok istiyordum ama Rabbim iki erkek nasip etti... Artık onlar birbirlerine arkadaş olacak,bizde kızımla:)) Seni çok iyi anlıyorum kız evlat tutkusu bir başka oluyor gerçekten pembiş pembiş herşeyleri. Bugün hanımefendiye çizme almaya gittik. Bana kesinlikle siyan çizme alma ben hiç siyah sevmemki diye tutturdu, bizde mecbur aldık pembeleri... Herşeyimiz neredeyse pembe oldu...Allah sana da nasip etsin inşallah önce sağlıklı olsun evladın, sonrada kız olsun inşallah...

Allahın izniyle senin kızın olcak...hislerim çok kuvvetlidir benim.görbakbuyrunnnnnnnnn

selamlar... bir sorum olacaktı. iki erkek annesi olmak nasıl bir duygu?

Güzel ya onlar benim herşeyim paşalarım..insanın içinden de geçmiyor değil yani bir kızım olsun sarışınım renkli gözlüyüm ben sapsarı saçları bukle bukle,gözleri yeşil hayel kurmuyor değilim..Rabbim sen bilirsin..

inşalalh kızlar Allah hepinizin gönlünüze göre versin inşallah benim 1 buçuk yaşında bir oğlum var 5 aylık hamileyim bir de kızım olacak çok mutluyum o yüzden.

tesekkür ederim kizlar..
insallah , allah herkesin gönlüne göre versin..
cok dua ettim..
gerisi allahin bilecegi is. hayirlisiysa olsun..
hayirli bir evlat olmayacaksa olmasin zaten..

uzun ömürler diliyorum yavrulariniza..

cicekcim cok güzel canim. daha önce imzanda dikkatimi cekmisti zaten, gözün aydin güzelim.

askitom nasılsın ne zamndır görmedim seni neler yapıyosun minik kelebek nasıl

cnm inş kızın olur benim kızım olucak
RABBİM DEN çok diledim..oldu öyle kromozomları falan takip edemem açıkçası..
allahtan çok istedim çok yalvardım ve oldu bence dua etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…