- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
inşalalh kızlar Allah hepinizin gönlünüze göre versin inşallah benim 1 buçuk yaşında bir oğlum var 5 aylık hamileyim bir de kızım olacak çok mutluyum o yüzden.
askitom nasılsın ne zamndır görmedim seni neler yapıyosun minik kelebek nasıl
cnm inş kızın olur benim kızım olucak
RABBİM DEN çok diledim..oldu öyle kromozomları falan takip edemem açıkçası..
allahtan çok istedim çok yalvardım ve oldu bence dua etmelisin
rabiacim her anlamda farkli geciyo..
oglumda zaten kilolu hamile kalmistim, hos simdide zayif sayilmam..
oglumda bu zamanlar 3-4 kilo vermistim.. cok bulantim vardi, 9 ay yedigim herseyi cikardim.
bunda hic bulanti yok.
basenlerim zaten kalindi iyice kalinlasti .. bacaklarim , popom.. berbat bir görüntü..
oglumda sadece karnim cikmisti.
yüzüm leke leke.. vücudumda öyle. sivilceleniyorum.. oglumda kaymak gibiydim.
saclarim dökülüyor , kendimi cok kötü hissediyorum..
oglumda kendimi dünyanin en güzel kadini saniyodum
oglumda et , balik aseriyodum.. bunda meyve, tatli aseriyorum.
yanii tam olarak %100 fark var.. önceki hamileligimla hic alakasi yok.
ama cevremde bi cok kisi.. benimde ikisinde farkliydi ama ikiside oglan diyenler var..
hii ben yinede ümitleniyorum , o baska
inşallah kızın olur ıcımden oglun olur gıbı gelıyor ama :)
bıze de dua et ,kız erkek farketmez ,fazla bekletmesın sıpamız bizi :)
cok tesekkür ederim canim, insallah, aminn:Saruboceq:tesadüfen gördüm konunu .. zaten bugün ne giydin topigindede görmüstüm seni .. cok seker bi bayansin a.s
rabbim gönlüne göre versin .. bol bol dua et .. kendinde yazmissin zaten meryem suresini ve yasin suresinin oku bol bol ..
insallah pembis yanakli tombik bi kizin olur :) :asigim: :ecrin_bebek:
ama en önemlisi: hayirli ve saglikli bi evlat olsun ..
ben de isterimki 7nci hissin kuvvetli olmasin :roflol:hmm baya bir degisiklik varmis hamileliklerinde canim ama benim hala icimden oglun olucak gibi geliyor :)) ama isterimki ALLAH gönlüne göre versin
yisinler onun toto$unuu..slm kızlar...
bende dün dr.gittim prensesimi gördüm koca kız olmuş
dr.tekrar sordum kız dimi diye eveeeeeet kız dedi zaten iyice gösterdi kızım kendini :dance:
darısı aşkitonun başına a.s
cok üzüldüm canim ..arkaşlar topiğin hepsini okumaya çalıştım. bende kız bebek isteyenlerdenim,ama hiayem biraz uzun. 6 yaşında bir oğlum var dünya tatlısı,bir kızım olsun çok istedim raştırdım okudum uyguadım hamile kalamadım ama bir gü habersiz hamile kaldım hiç bir okuduğumu denemeden,allah büyük kıım olacaktı o kadar mutluydumki eşime hep teşekkür ettim senin sayende diye ,ama 23 haftalık hamileyken kaybettim kızımı erken doğumdan,yıkıldım perişan oldum aylarca toparlayamadım sonra tekra hamile kaldım onuda cinsiyetini öğrenemeden 10 haftalıkken kaybettim,sonunda vazgeçmiştim hele cinsiyet için hiç araştırma yapmıycaktım allahım sağlıklı olsun yeter diycektim ama aradan zaman geçince tekrar bebek düşününce kız olsun demeye naşladım gene,kendime kızıyorum ama vazgeçemiyorum,neyse başınızı ağrıttım.
aşkito sen ne yaptın sirkeli su ile vajinal duşu ben de denemiştim, regl sonrası sık ilişimi?inşallah kızın olur canım
inş bir kızın olur.benimde bir kızım var 3 aylık daha ilk bebegimin kız olmasını çok isterdim oldu.Allah sanada nasip eder inş.eşinin ailesi hep erkekmiş erkek olma ihtimali yüksek diyorsun ama benim eşimde beş kardeşler beşide erkek bizim kızımız oldu.ben bile merak ettim kızmı erkekmi senin.ne zaman belli olcak
bende seninkinden cok kendiminkini merak ediyorum hahhahkaydirigubbakcemile3aşkitom yanıp tutuşuyorsun valla ben benimkinden çok seninkinin cinsiyetini merak ediyorum..
hayırlı evlat olsun inşallah
öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun.benimde bir oğlum var bende 2. bebeğimin kız olmasını çok istıyorum ALLAH inş dualarımızı kabul eder..gerçi ben hamile deilim şimdi ama olacağım zaman :))
sen kaç aylık hamilesin ?
aşkito ,rüyamda bu topiği gördüm ..:1ninca:
cok komik dimi ..nasıl ya dıye uyandım.
senın kızın olacak ,evet erkek dıyordum ama kız oluyordu ..
ben de sana yorum yapıyordum aynen şu şekilde ,azimle deldin valla Aşkitodiyordum..
hayırlara vesile olur inşallah :1rolleyes:
saol yafrim :)))
imzan cok $ugar olmus yine kaydirigubbakcemile3
bir yerde görmüstüm bebeklerın çokk küçükken bile pipilerı erkek dik olursa kız yatay olursa oluyormuş buna bakarak senınkı erkege benziyo r aşkito
Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?