Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

denedim ama ozelin doluydu canim. google dan ultrasound gender prediction yaznca cikan ilk link :)

Senin kızıın olucakkkk bakta gör kız içime doğuyo
görüyorum görüyorum kız görüyoruuummm kaydirigubbakcemile5
sağlıklısı olması daha önemli tabiki

tesekkür ederim hepinize tek tek..
hala heyecanim gecmedi ..
bu kadar fazla dile getirmek iyi degil belkide..
ama allahin bildigini kuldan niye saklayim..

momof temizledim mesajlarimi cnm.. tsk ederim.. mutlaka incelicem..
kardesimin mini leptopundayim o yüzden tek tek alinti yapamadim, cok yavas calisiyo

Hilmişim Allah sana senin gibi bıcır bıcır , sağlıklı bi kız versin inşallah
Çokda şanslı bi kız olur senin gibi bir annesi olcek..

canım benim heyecanını yerim senin.. verdiğin linke baktım cidden çok ilginç, yumurtaya can veren rabbim.. erkeğin ve kızın cinsel organ şekli ilk başlarda aynıya, cidden çok şaşırtıcı.

inşallah sağlıklı bir bebeğin olur hayatım,ama inşallah ta kız olur. birde kız annesi olmanın tadına bakarsın:))))))

Hilmisim hayirlisi olsun cnm bence de erkek olsa belli olurdu gibime geliyor:)))
Allah hayirli bir evlat nasip etsin....

allah gonlune versın cnm ınsallah saglıklı bır kızın olurrrrrrrrrrrrrr

bende heyecanla beklıyorum acaba ne olcak dıyeeeeeeeeeeeeeee

cnm hayırlısı olsunn yaa ins kızın olurr verdiğin linke bende hamileyken bakmıstım doktor erkek deiğinde kız istemiştim bende ilk bebegimi yüzde 80 erkek demişti gerçekten çok benzio ikisi birbirine kıızınkide erkek gibi oluo aynı allah gönlüne göre versin cnm

amin canlarimm tesekkür ederim..

buyrun fotografimiz..

özellikle kiz dogurmus hatunlar , bir bakin bakalim bu haftalardaki ultrason resimlerinize, var mi benzerlik

ben efeninkilere baktim.. 4 aylikmis o zaman , baya gelismis pipisi :))

kiyaslayamadim yanii..

canım fotodan bişi anlamadım.. ama dediğin gibi erkek olsaydı baya belirgin olurdu pipisi.. eee belirgin olmadığına göre dimekki kızın olcekkk oleyyyyyy:)))

beni biraz ikilemde birakan , apacik orada bir cinsel organ varken.. yani bayagi pipiye benziyo.. erkek demedi..

sanirim 3 hafta boyunca bu konuyu düsünmesem iyi olur..
meraktan ölücem yoksa...

ilk cocugumda hic ilgilenmemistim bu seylerle..
kafam rahatti yhaa :))

ben de kıs annesiyim
benim bildiğim erkek çocuklar 3 .5 aylıkken biliniyor ama kıslar 6. aya kadar bile belli olmuyo,
yani belirgin değilse kız bence
NOTğlumu 3.5 aylıkken öğrendim, kızımı 5 aylıkken,
Ayrıca sen çok temiz kalplisin ben inanıyorum Allahım gönlündekini vercek sana

:
[/B]

canmm bence erkek bebek gibi duruyo...
benimki farklıydı böle çıkıntı yoktu...ama 1ay sonra tam net belli olur.

aşkitim öncelikle bebişin sağlığının ve gelişiminin iyi olmasına çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağ salim kuağına almayı nasip etsin inşallah...
çidoma katılıyorum,erkek çocuk hemen belli oluyor,11ihaftada bile öğrenen tanıdıklarım var...ben de burağı 13.haftada öğrenmiştim,pipi tabak gibi ortadaydı:))dr pat diye söylemişti...
bu kız olduğu için belli olmamış olabilir,dr o yüzden söylememiştir...inşallah da öyldir...kızsa 5. hatta 6. aya kadar belli değil diyebiliyorlar...
aayyy ben de çok merak ediyorum valla,3 hafta çabuk geçer,başka şeyler düşün bence...

Rabbim gönlüne göre versin 2.kız olucak diye çok ümitlenmiştim ama rabbım erkek layık gördü yine bana 3.çocuk ASLA diyorum ama kızl olacağını bılsem yaparımda diyorum...

Sağlıkla gelsin meleğin

ah azizee vah azizeee :))) ilgin icin tsk ederim cnm

cidom cok saol bitanemm.. hayirlisi neise o olsun canimm.. insallah bakalim dediginiz gibidir.

emosum efede de ben 3 aylikken ögrendim diye hatirliyorum.. 12-13 ncü haftadaydi.
ama ben doktora direk kiz istiyoruz dedim ya.. belki üzmek istememistir
belki hemen görmüstürde erkek oldugunu ertelemistir söylemeyi..

aman onlar bizim duygularımızı pek sallamazlar valla...benim dr pat diye söylemişti biz sormadan...
burda ayaklar burda kollar burda da pipisi diye:)))
şok olmuştum ben neeee pipi mi diye:)))
oooyyyyyy çok utanıyorum şimdi ben(
kurban olurum oğluma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…