bir kiracı konusu da benden olsun

valla bu vebalin altında ben ezilmem cunku enflasyonu artıran ben degılım...ayrıca enflasyon degıldı benım evımın bulundugu yerdekı evlerın kirasındaki asırı artıs sebebı...depremdi....depremden sonra cok goc alınca oralar 1 ayda 3 katına cıktı ev fıyatları...yani arz talep dengesinden dolayı ev kiraları 3 katına cıktı...yani bu kıracının cıkması durumunda evi su an ki mevcut emsallerının degerınde kiraya verirsem sonrasında pısman olacagımı dusunmuyorum...ayrıca kiracım zaten ben onu cıkarıncaya kadar gayet dusuk bir fiyattan evimde oturarak hakkıma girmis olucak...o da ona yeter bence...
bozulmuş sistemi örnek verip kendinizi haklı çıkarmanızda... ne bileyim.
Depremden dolayı mağdur olmuş insanlara 3 katına kiraya verenleri biz kınıyoruz, sizi bilemem.

Herkesin beni haksız bulması beni haksız yapmaz...Ben tepkilerden yılan biri olsa idim konuyu takip etmez firar ederdim...bak hala burdayım...söylediklerimin de hala arkasındayım...sadece kendimle ilgili çok bilgi vermek istemiyorum.

Piyasadaki fiyatları ben belirlemiyorum kardeş bu kadar duyar kasmaya gerek yok...arz talep dengesi diye birsey var...azalan ürünlerin fiyatı artar...ekonomide bu böyledir...Ok?kiracım depremzede de değil ayrıca...
Ekonomide sadece arz talep yok :) bildiğiniz tek terim bu olduğu için sürekli kullanıyorsunuz ama fiyatları sadece arz talep belirlemez.

size söyleyebileceğim tek şey inşallah kendiniz gibi kiracılarla karşılaşırsınız
kalbimiz ve zihnimiz bir aynadır aynı zamanda
mutlaka kendiniz gibi birilerini bulursunuz işte o zaman anlarsınız demekki nasihatle değil
müsibetle anlamanız gerekiyor
yalnız bu konuda eşiniz tarafından ciddiye alınmadığınız detayını hep atlıyorsunuz :)
Kadın haksız da bu onu kocasından vurma hakkını vermez kimseye..

olanı söylemek ne zamandan beri vurmak oldu ?
kendisi söyledi eşim %50 yaptı geçti diye demekki karar mercii eşi
kadın burda dünden beri itin bi tarafına sokuyor insanları
ben kendi ağzıyla söylediği şeyi hatırlatınca vurmuş oluyorum öyle mi ?

Eşim beni gayet de ciddiye alıyor tatlım, haklı olduğumu da biliyor çünkü evi biz 1 yıl önce zaten piyasanın altında verdik...ama adam yurtdisinda olduğumuz için uğraşmak istemiyor kimse ile...
Siz evi emsallerinden düşük verseniz yurtdisindan kopar gelir kiracının ümüğünü sıkarsınız yahu😂 İyilik akıyor paçaları bağlayın da dökülmesin.

Vay be depremden dolayı yerini,yurdunu terk etmek zorunda kalan insanlara üç katına mı verdiler evlerini?
Onun için siz de şimdi üç katı almalısınız öyle mi?
Vicdanınıza sağlık hepinizin.
Tüh evi bir ay sonra kiraya verseydim diye de düşündünüz mü geçen sene??

Hep diyorum ev yatırım aracı olarak alınırsa koşulları daha zor olmalı ya.
Başka yatırım aracından insanlar böyle beklentiye giremiyor ama kendi fiyatını belirleyebildiği yatırım aracında sıkıntı çıkıyor işte.
Bir senede üç kat artan yatırım aracı var mı başka?

Arkadaşım hala anlamadın mı...
Kimseyi itin götüne sokmuyorum...Alışmışsınız insanlarla İlgili bilmediğiniz bi sürü şey varken 3 5 bilgi ile linçlemeye ..Ne oldu birinin de benim arkamda duruvermesi zorunuza mı gitti...Karar merci eşim değil diğer yorumda da açıkladım...Eşim bana hak veriyor ama yurtdışında olduğumuz için uğraşmak istemiyoruz...Ok?

Arkadaşım hala anlamadın mı...

Kimseyi itin götüne sokmuyorum...Alışmışsınız insanlarla İlgili bilmediğiniz bi sürü şey varken 3 5 bilgi ile linçlemeye ..Ne oldu birinin de benim arkamda duruvermesi zorunuza mı gitti...Karar merci eşim değil diğer yorumda da açıkladım...Eşim bana hak veriyor ama yurtdışında olduğumuz için uğraşmak istemiyoruz...Ok?
HEasaa ok ok ok 🤪

Olanı söylemek başka "zaten senin kocan da" diye bel altı vurmak başka. Ben de kadına katılmıyorum ama bu onu bulduğumuz her açıktan vurmayı gerektirmiyor..

3500 tl den 15000 tl mi yapmak istiyo :KK43:
Ne istediğini daha bilmiyoruz . Ama büyük ihtimal öyle isteyecek çünkü geçen senede oğlum evlendi ev tuttuk ev 3500 kirasi demişti. Üç katına çıkardık . Eşimin maaşı 7 bindi yarısi kiraya işte şimdi de öyle diyecek eminim ben 10 bin dese razıyım. Ankara'da oyuruyorum ama otobüse binip Kızılay a gitmek bir buçuk saat eşimin calistigi yere yakın diye uzak bir TOKİ'deyiz . Adam bize geçen yıl şey dedi asgari ücrete zam geldi siz açıp ara zam bile yapmadınız . Karısı arkadan çığlık çığlığa bağırıyor . Geçen sene çıkacaktık salak gibi eşimi ben durdurdum yeni doğum yaptım Ocak ayı nereye gideceğiz diye . Şimdi çok pişmanım o zaman maksimum yeni ev kirası beş bin tlydi

Ne istediğini daha bilmiyoruz . Ama büyük ihtimal öyle isteyecek çünkü geçen senede oğlum evlendi ev tuttuk ev 3500 kirasi demişti. Üç katına çıkardık . Eşimin maaşı 7 bindi yarısi kiraya işte şimdi de öyle diyecek eminim ben 10 bin dese razıyım. Ankara'da oyuruyorum ama otobüse binip Kızılay a gitmek bir buçuk saat eşimin calistigi yere yakın diye uzak bir TOKİ'deyiz . Adam bize geçen yıl şey dedi asgari ücrete zam geldi siz açıp ara zam bile yapmadınız . Karısı arkadan çığlık çığlığa bağırıyor . Geçen sene çıkacaktık salak gibi eşimi ben durdurdum yeni doğum yaptım Ocak ayı nereye gideceğiz diye . Şimdi çok pişmanım o zaman maksimum yeni ev kirası beş bin tlydi
çok üzülüyorum bu durumlara Allah herkesin yardımcısı olsun, biz istanbulda yaşıyoruz.burdada durumlar aynı değişen bişey yok Allah kalplerimize merhamet vicdan versin, benimde babamın binasında bi dairem var kirada piyasaya göre düşük 10 yılı geçkin süredir oturuyolar şu an güncel kirası 3250 tl haziranda zam yapılıcak, 7,500 tl düşünüyoruz ama nasıl söyliceğimi bilmiyorum. çünkü geçinmek çok zor bide ara zammı el insaf yaa daha neler

X