- 12 Ocak 2023
- 611
- 495
- 23
- Konu Sahibi tonyadunyam
-
elektrik suyu kapattırın mahkemeye verin. Evi görmeden mi aldınızNe mücadeler verdim ALALH bilir cikmadi ben mecbur kiraya ciktim iki oda bir bir mutfağı olan bir eve eşyalarım iki arkadasa biraktim birazını kendimle getirdim beni cok zor bir durama birakti
Bize hep dediler kiracı haklı yok onu evden çıkartamazsınız hukiki hakkınız yok dediler bende buraya sorayim dedimİhtar çekin, bunun bir süresi olması lazımdı 1 ay gibi sanırım bi araştırın.
Zaten 6 ay içinde çıkmak zorunda evden.
Bize hep dediler kiracı haklı yok onu evden çıkartamazsınız hukiki hakkınız yok dediler bende buraya sorayim dedim
Gördük beğendik ama.işte kiracı sorun cikardielektrik suyu kapattırın mahkemeye verin. Evi görmeden mi aldınız
Yok avukat demedi kimi araci etimsek ona gidip konustuktan sonra bize gelip hakkınız yok dedilerKim dedi size bunu? Avukat değildir umarım
Yok avukat demedi kimi araci etimsek ona gidip konustuktan sonra bize gelip hakkınız yok dediler
e alırken kiracodan haberiniz vardı yani. Ne zaman oldu alalı? direkt ihtarname çektirmediniz mi? tapu ile gidin doğalgazı üstünüze alın ve kapattırın. Bu kış günü aç soğuk kalsınlar öyle insana böyle muamele. Google araması ile bile bunun sürecini öğrenebilirsiniz hangi aracı bunu diyor şaşırdı doğrusu emlakçılık yaptığım için söylüyorum l.Gördük beğendik ama.işte kiracı sorun cikardi
Acaba ihtar cekip bide suan durduğum evin resmini çeksem daha cabuk sonuç alabilirmiyiz cunku ev berbat bide eşyalarım üst üstte aradığımı hic bir şeyi bulamiyorumİhtar çekin en kötü elektrik suyunu üstünüze alın ve kapatın çıkmazlarsa. Benim de oturduğum evim satıldı 1 yıl dolmadan çıkmak zorunda kaldım yapacak bir şey yok. O hadsizse zorsa siz daha zor olun
Yok kasaba gibi bir yerde yaşiyoruzSiz avukata danışmadınız mı hiç?
Hayır var.Bize hep dediler kiracı haklı yok onu evden çıkartamazsınız hukiki hakkınız yok dediler bende buraya sorayim dedim
hayır işe yaramaz. evi alalı ne kadar oldu? 1 ay içinde ihtarname yollamanız lazımdıAcaba ihtar cekip bide suan durduğum evin resmini çeksem daha cabuk sonuç alabilirmiyiz cunku ev berbat bide eşyalarım üst üstte aradığımı hic bir şeyi bulamiyorum
Hayatımda bundan daha garip bir avukata gitmeme sebebi duymadım. İsterseniz köyde yaşayın hiç mi çıkmıyorsunuz bulunduğunuz yerden? Tapuya giderken çıktınız değil mi mesela? Avukata gitmek mi uzak geliyor? Hadi diyelim öyle online danışmanlık diye bir sistem var, neticede internet çağındayız. Googlea yazdım satın alınan evden kiracı nasıl çıkarılır diye ilk öğrendiğim bilgi tapu devrinden sonra bir ay içinde ihtarname çekmeniz gerektiği oldu mesela. Yaptınız mı bunu?Yok kasaba gibi bir yerde yaşiyoruz
Evet kiracidan haberimiz vardi ama evi satan adam bize hic bahsetmedi onlardan eger deseydi kiracıya dokunmayacaksınız biz saten çıkın lafını etmezdik bize sadece parayi getirin evi alın dedie alırken kiracodan haberiniz vardı yani. Ne zaman oldu alalı? direkt ihtarname çektirmediniz mi? tapu ile gidin doğalgazı üstünüze alın ve kapattırın. Bu kış günü aç soğuk kalsınlar öyle insana böyle muamele. Google araması ile bile bunun sürecini öğrenebilirsiniz hangi aracı bunu diyor şaşırdı doğrusu emlakçılık yaptığım için söylüyorum l.
Evi alalı 1 ay olduhayır işe yaramaz. evi alalı ne kadar oldu? 1 ay içinde ihtarname yollamanız lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?