Gebeliğe Hazırlık bir kez de yanlmaym artkk :(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
546
5
kızlar beni çoğunuz biliyorsunuz belkide 8 aydır uğraş içindeyim bebişim gelemedi:KK43:( bu ay ovulasyon testi yapmıştım pozitif sonucu yakaladım ve 2 gün üst üste ilişkim oldu birde yumurtlama gününden 2 gün öncede olmuştu bakalım beklemedeyim :uhm:adetime 8 gün kaldı ve kendimde bazı şeyler oluyr ama gebelikle ilgili olabilirmi paylaşmak istedim çünkü test için çok çok erken !!! göğüslerim çok şişti ve sürekli kaşınıyor karnımda sanki afedersinz ishal olmuşun gibi bi hal var( ama deilim ).birde gündüz vucut ısım normalken gece elim ayağım hiç ısınmıyor..diğerlerini bilmiyorum ama göğüslerin belirti olabilceğini biliyorum 4-5 gündür çok acıyorlar...kızlar sizce bi umut olabilirmii yada bu gibi şeyler yaşayan arkadaşlar oldumu ???? kesinlikle stres yaptığımı düşünmeyin çünkü yumurtladığımı bire bir tespit ederek ilişkim oldu tabi yine Allah bilir...ayrıca artık alıştım 8 ay bu dile kolay üzülsemde bi faydası olmadığını zaten biliyorum..inş. dualarım kabul olmuştur Allahımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya
çok acele etme
hakkında hayırlısı olsun
sen böyle düşünerek kendini strese sokuyorsun canım
stres de çok önemli bir faktör
onu diskalifiye etmen gerek
inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

canimcim insallah bebisin tutunmustur sana benimde ucbucuk yil oldu bekliyorum hasretle yolunu insallah gelecek bir gun dua edelim birbirimize

stres yapmıyorum canlarım zaten stres ilk aylar çok yapıyordum rahatım.. hatta geçen ay adetim gelince olsun ya ovulasyon testim pozitifti ya oda güzell diyerek umursamama ya bile çalıştım ben sadece paylaşmak fikir almak istedim çünkü eşimle paylaşabileceğim şeyler değil çünkü onun bilmediği şeyler ayrıca destek bile olamaz çünkü ikimizde aynı duygular içindeyiz..bu ayda hiç stres yapmadım tabi çok istiyorum kim istemezkiii zahmetsizce olsn ama kısmet iştee!!

arkadaşım üzülme sen 8 ay bekliyorsun ben 7 yıldır mucizenin gerçekleşmesini bekliyorum onun için çok kafana takma insan zamanla böyle yaşamayıda öğreniyor inşallah sen benim kadar beklemezsin

inşallah hamilesindir canım 6 aydır bekliyorum ama yok her ay bi umutla hayırlısı....:teselli:

inş. canlarım Allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin..elimizden geleni yapıyoruz ama kader kısmet işte eli mahkum beklemek zorundayızz :KK43:(inş. güzel hbrler veririm sizlere ve aynen sizde arkadaşlar ovulasyon testinde bile çift çizgi çıkınca ağlıycaktım inanınkii ne kadar güzelmiş çift çizgiyi görmek yaa :KK43:( hiç düşünüyorum diyen biri inandırıcı olmaz zaten ille ki insan düşünüyor adet günü yaklaşınca düşünüyor stres başka bişey ama düşünmemek kimse için elde olan bişey değill bence

inşallah 8 gğn sonra güzel haberlerşnş alırız..benim daha 2 hafta varr

inşallah asya23 inşallah bizlerin beklediği güzel haberleri senden duyarak mutlu oluruz

sağolun kızlar inşallah zaten ancak günüm geçerse test yaparım ondan önce yapmıycam...çünkü çıkmayıncada erkenmi yaptım yokmu varmı demektense adetin geçmesini beklemek daha iyi ayrıca adetim 5 aydır hep tam gününde geldi bu kez 1 gün geçmesi bile benim için şüpheli olur maşallah hiç şaşmadı çünkü kaç aydır...

slm kızlarrr !!!! adetime 6 gün kaldı bugun dayanamadım test yaptım...sabah ilk idrarla ilk çizgi çıktı daha sonra 2.çizgi çok çok silik çıktı..hamilelik belirtileri bölümünde pozitif idrar testi örnekleri sayfasından baktım onlar kadar net olmasada ışığı tuttuğunda görülüyor ve bu çizgide 5-7 dk içinde falan çıktı inş. vardır Allahım yaaa bi ayda böyle görmüştüm malesef yoktu :KK43:( bu kezz inş. vardır..zaten adetim gelmezse iyice belli olur sabırla bekliycem dua edin kızlar benim için !

Ayyyy hadi inş. canım 2.çizgi silik çıkmış olsa bile kesin hamilelik olduğunuu biliyorum.Eee bide göğüslerinde acıma ve kaşınma varmı o da bi belirti ama değilmi..

İnş minnoşun seninledir canım dualarımızda seninle..Sende benim için dua et bende yarın kan testine gidicem inş. Bakalım ikimizde hamiş olabiliriz :CüvCüv:

asyacım canım cok sevindim. İnşallah vardır inşallah bu sefer yanılmazsın. Ben de senin gibi ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ateş ölçümüyle de destekledim:)) ve 4 gün üst üste çalıştık:))) Benimde göğüslerim de acıma var şişti her ay olur ama bu ay çok erken oldu adetime 12 gün varken kasıklarımda iki gün ağrı oldu bakalım ya inşallah canım senin de bebişin gelmiştir inşallah bu sefer tutmuştur. Bak bana da umut oldun şimdi:))))

evet kızlarr göğüslerim çok şiş zaten ilk bu başladı kaşıntıda varr yazmıştım zaten bakalım testi atmadım gerçekten yoksa test konusunda tecrubeli oldum beyaz bant yeri falan değil resmen var sankii çok net değil ama ışığa tutunca var.. sağoln kızlar bende dua edicem sizlere inş. Allah yüzümüzü güldürür

evet kızlarr göğüslerim çok şiş zaten ilk bu başladı kaşıntıda varr yazmıştım zaten bakalım testi atmadım gerçekten yoksa test konusunda tecrubeli oldum beyaz bant yeri falan değil resmen var sankii çok net değil ama ışığa tutunca var.. sağoln kızlar bende dua edicem sizlere inş. Allah yüzümüzü güldürür

canım hadi hayırlısı silik olduğu zaman gebelik oluyor müjdeli haberlerini bekliyoruz :CüvCüv:

6 gün erken bir süre zaten olsa da çok silik çıkması normal biraz daha bekleyip tekrarlarsın. İnşallah kopkopu iki çizgiyi görürsün/rüz:)

inş. cnm evett olsada ya çıkmaz yada silik olurdu zaten bakalım beklicem çok sağolun inş. vardır kızlarrr

X