- 14 Mayıs 2008
- 546
- 5
kızlar beni çoğunuz biliyorsunuz belkide 8 aydır uğraş içindeyim bebişim gelemedi( bu ay ovulasyon testi yapmıştım pozitif sonucu yakaladım ve 2 gün üst üste ilişkim oldu birde yumurtlama gününden 2 gün öncede olmuştu bakalım beklemedeyim :uhm:adetime 8 gün kaldı ve kendimde bazı şeyler oluyr ama gebelikle ilgili olabilirmi paylaşmak istedim çünkü test için çok çok erken !!! göğüslerim çok şişti ve sürekli kaşınıyor karnımda sanki afedersinz ishal olmuşun gibi bi hal var( ama deilim ).birde gündüz vucut ısım normalken gece elim ayağım hiç ısınmıyor..diğerlerini bilmiyorum ama göğüslerin belirti olabilceğini biliyorum 4-5 gündür çok acıyorlar...kızlar sizce bi umut olabilirmii yada bu gibi şeyler yaşayan arkadaşlar oldumu ???? kesinlikle stres yaptığımı düşünmeyin çünkü yumurtladığımı bire bir tespit ederek ilişkim oldu tabi yine Allah bilir...ayrıca artık alıştım 8 ay bu dile kolay üzülsemde bi faydası olmadığını zaten biliyorum..inş. dualarım kabul olmuştur Allahımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: