Bir kaynana konusu da benden

Ya başlarda hep bana hak verip annesine kızıyordu ama ben annesini şikayet etme dozunu bayağı abarttım ondan sonra da böyle oldu ya. Aynen kimse evde toksik birini çekmek istemez ve benim kv çok fazla toksik

Aynen yine eşimle konuşmak en mantıklısı gibi ona söyleyeyim desin annesine bakalım duracak mı kadın

Ya yazdıklarınızın aynısını eşim benim aileme karşı uyguluyor biliyor musunuz.. acaba eşimde taktik mi kullanıyor? Ama güzel taktik tutuyor da, şimdiye kadar eşime hiç sinirlenmedim aa ne kadar düşünceli babam kırılmasın annem kırılmasın diye bana dedirtiyor dedim hep

Şöyle postları okurken varya senin ananı avradını diye dümdüz küfür edesim geliyor kaynananızın boğazına yapışıp silkelemek geldi içimden yerden yere.. geldiğinde sizi çok darlatırsa bi kerecik ufak çaplı sinir krizi geçiverin abartında abartın orda ipler kopar zaten daha da bulaşmaz size bune ya ne iğrenç insanlar bunlar ya gerçekten okurken ben sinirden küp oluyorum ya allah yardımcın olsun ama büyük sözüme tövbe ben direk suratına s.. g.. başımdan derim yani

Eşiniz annesine "anne bir dur artık. Burası bizim evimiz, çocuk bizim biz de yetişkin insanlarımız ne yapıp etmeyeceğimizi biliriz. Yanılırsak öğreniriz. Bizi yönlendirmeyi sürekli talimat vermeyi karışmayı bırak lütfen." diyecek. Bugüne kadar diyebilmeliydi! Senin evin senin düzenin kafasına göre hareket edemez. Sende gidince onun dolaplarını karıştır mutfağında kafana göre takıl. Napıyorsun derse aynını sen bana yapıyorsun ya de! Kesin ve net karşınıza alıp konuşmazsan kendi bildiğini okumaya devam eder bu tipler. Özellikle oğlu diyecek anne dur diye! Bu kadar basit

Ya sormayın benimde sinirden elim ayağıma dolaşıyor o kadar çok sinirleniyorum ki.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum tek korktum sinir stresten sütümün kesilmesi başka bişey değil

Ya acaba yeterince açık mı değilim anlayamıyorum ya. Surat astım olmadı açıkça söyledim olmadı daha ne yapabilirim bilmiyorum
Benimki de öyle hiç sevmiyorum o kadını . bi şey söyleyincede hemen duygusala bağlar . eşimde annem aslında çok iyi niyetli ne yapıyorsa ondan o çok saf diyor yakın zamanda bize gelecek şimdiden stresi sardı ama ben eşim yanımda olmadığında hiç yüz vermeyecem soru sorsa cevap vermeyeceğim kendi kendine konuşsun biliyorum çünkü elimi versem kolumu kaptıracağım .

Ayy aynısı benimde eşim annem hep bizim iyiliğimizi düşünüyor diyo ya gel de deli olma. Ben bu kez kendim için değil ama bebeğim için endişeliyim inşallah sinir stresten sütüm kesilmez

Yaoniz değilsiniz.Bende koyu renk eşya aldım diye laf isitmistim.Bunlar aslında hep bahane hakimiyet kurmak istiyorlar.

Çok pasif kalmışsınız, net çizgileriniz olsun. Çizgi aşıldığında iyi bir cinnet lazım, biraz korkutun eşinizi ve kvyi. Tamam siz kendimi bozmayayım yüz göz olmayayım diye düşünüyorsunuz anlıyorum ama karşınızdaki onu anlayacak biri değil. Eşiniz de annesini kenara çekip konuşmalı bu durumu ama pek o izlenimi vermedi maalesef.

Ya cinnet benimde aklımdan geçiyor ama huzursuzluk olur diye geçiremiyorum eşim zamanında çok konuştu karıma karışma çok dedi kadın iki üç gün bize trip atıp sonra başa sardı. Anlamıyor gerçekten anlamıyor

Sizin sorununuz kvden cok kocaniz. Kocaniz muhtemelen sizi idare ediyor. Uyarisinda istikrarli olsa kaynananiz kuslugu baki tutardi. Oglunun uyarisi lafta kaldigi icin yuz buluyor. Sutunuz oyle hemen kesilmez ondan endise etmeyin ama bu defa geldiginde meseleye hic esinizi karistirmadan tak tak net dille ifade edin. Cocugunuzu tek birakmayin. Bu tip kaynanalar cocugu alip tek basina baska odaya goturmeye bayilirlar bkz. Benim kaynana. Sizin yaninizda sevecekse sevsin. Bir de hep baskalari uzulur kirilir diyr dusunmeyin hicbiri sizi dusunmuyor neticede. Baktiniz tribe girdi umursamayin. Esiniz size tavir mi yapti rica ederim konuyu cozemiyorsun benim cozumume karisma diyip kapatin konuyu. Asla taviz vermez ama bagirip cagirmazsaniz esiniz de size uc bes gun trip yapar sonra duruma alisir. Kaynana belki ayilip bayilabilir emin olun hicbir seyi cikmayacak. Bunlar hep numara. Gerekirse siz daha cok ayilip bayilin.

Ya acaba yeterince açık mı değilim anlayamıyorum ya. Surat astım olmadı açıkça söyledim olmadı daha ne yapabilirim bilmiyorum
Artık alaya almaya başlayın, gülün geçin ay anne karışmadan duramıyorsun, huy olmuş sende diyin. Her seferinde anne duramıyorsun dimi diyip gülün.

Ayy çok güzel çözüm yolu sunmuşsunuz çok çok teşekkür ederim çok kafama yattı bunu deneyeceğim belki bu sefer hallolur bu mesele yaa, bakalım ondan sonra devam edecek mi müdahale etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…