Bir kadınım ve bir kadından hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakası yok ne yapmam gerekiyor diye bakıyordum ama kimde bu konu hakkında konu açmamisti bende yazdim
Hikaye zayıf,oyunculuk kötü.
Top musun,tüfek misin diyen bir başka kadin daha var üstelik.
Yahu iki kadının arasında cereyan etmesi gereken hadiseden bir zerafet bir naiflik bekliyor insan.
Hiç ozenmemisssin hiç..
Otur,sıfır..🤦‍♀️

Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Bu da yeni moda oldu herhalde.
Evet tercihlere saygımız var ama artık dikkat cekmek isteyen herkes hemcinsinden hoslanmaya basladı.

Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Dünya kötüyse kendi doğrusunu dayatan, kendinden başka kimselere saygısı olmayan, dünya görüşü okyanuslardan habersiz ufacık bir fanusta yaşayan japon balığı kadar dar olan, sürekli nefret suçu işleyerek ve habis düşünceleriyle zehir saçarak yaşayan kişiler yüzünden kötü. Sizin normaliniz herkesi enterese etmiyor.

İki bekar yetişkin gönül rızası dahilinde kiminle ne isterse yapar. İki tip insan vardır kötü insan iyi insan. Ben sizi yargılamam hem eşcinsel karşıtı değilim hem de iki kızım var büyük konuşmam.
Bu kadınla da konuşmamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü karşınızdakinde hiç sinyal yok ve size kırıcı aşağılayıcı şeyler söyleyebilir. Ayrıca erkek arkadaşları olmuş.

Sizin bu yaşa kadar hiç sevgiliniz olmadı mı?

Bence sen kadın değil sapiksin artık boyle şeyleri normallestiriyorlar asıl o yaşadığınız duygular normal değil gercekden anormal .böyle yaparak dahada kotulestiriyorsunuz bu dünyayi .
Dünyayı kötüleştiren, farklı yönelimleri olan insanlar mı? Nefretini kusmaktan hiç sakınmayanlar, bir cana zarar vermekten rahatsız olmayanlar, tecavüzcüler, kendi menfaatleri doğrultusunda her şeyi yapabilenler dünyayı iyileştirmek adına ne yapıyor acaba merak ettim.
Farklı yönelimlerin olduğunu bilmek dahi size iyi gelmiyor olabilir. Ama insanları sapık olarak nitelendiremez, hakaret edemezsiniz. İnsan bazen "düşüncelerini" içinde tutabilmeli!

Ablacim size asilmadi,sizinle birlikte olmak istemedi,neden bu kadar yükseldiniz..?
Toplumsal mesaj vereyim,milletin gözüne gireyim derken ; bildiğiniz b.ka battiniz.
Şimdi bu kız, size kalkıp hakaret ettiginiz için bir dava patlatsa ; ne diyeceksiniz hakime ?

Bana da üyesi olduğum spor klübünde soyunma odasında bir kız asılmıştı. Kız daha yeni reşit olmuş. Ben giyinirken sohbet etmeye başlamıştı. Benim vücudumda irili ufaklı 6 tane dövme var. Anlamlarını sordu. Tabii bakış tarzından ben hissettim escinsel olduğunu. Daha sonra da zaten kendisi de söyledi. Bende uygun bir dille tercihimin erkeklerden yana olduğunu söylemiştim. Sonrasında da ben başka muhite taşındım. O spor klübüne de devam etmedim.
Karşınızdakini taciz etmediğiniz sürece bir sıkıntı yok.

herkesin kendi tercihleri saygi duyuyorum. Kiz arkadasiniz biliyormu biliyorsa sasirmaz bellki kibarca Red eder. Bilmiyorsa arkadasligin biter onuda göze alarak acil yada biraz zamana birak bakalim sana karsi tavri nasil olacak

Bir arkadaşım var ve kendisinden çok hoşlanıyorum ama acilamiyorum

Kendimi nasıl açıklayacağım bilemiyorum hoşlandığım biri var ve ona hiç hir türlü acilamiyorum.Hosladiigim kisinin escinsel olduğunu düşünüyordum ama sanırsam değil,her zaman benimle erkek arkadaşları hakkında konuşuyor ve yolda gördüğü çekici bulduğu erkekleri bana anlatıyor.

Kendisinden çok hoşlanıyorum açılmak isterim ama onun homofobik olmasından korkuyorum ne yapmam lazım nasıl kendisine nasil yakinlasabilirim?
Bi bitin yaa

Anneler kulübü yazıyor. Evladınızın cinsel yöneliminden nasıl bu kadar eminsiniz?

Bu da yeni moda oldu herhalde.
Evet tercihlere saygımız var ama artık dikkat cekmek isteyen herkes hemcinsinden hoslanmaya basladı.
Daha saçma bir bağlam kurulamaz gerçekten. Evet insanlar o kadar salak ki, eşcinselliğin bu denli kabul görmediği topraklarda, öldürülme riski taşıdıkları bu topraklarda sırf dikkat çekmek için hemcinsinden hoşlanır oldu.

Hepimiz ergen olduk. Ergenlikte uçarı davranışlar daha sık görülür ve cinselliğimizi farkederiz. Hangimiz yönelimimizden başka şeyler denemek istedik sirf dikkat çekmek için?

Uzun zamandır kendisinden hoşlanıyorum
Bir ara bana şey demişti,"hiç erkek arkadaşın yok,top musun sen?" Demişti.sakasina dememisti sanirim gayet ciddiydi
Top mu? Bu devirde bu tabir kaldı mı,üstelik bir kadına top musun sen ?çok kaba bir kadın mış

Cinsel yönelim mi? Komiksiniz ya 21 yaşında bir ergen ve her şeyi denemek istiyor işte merak salmış. Zaten bu eşcinsel yönelim çok çok nadir olan bir şeydir. O kişiler kendini tanır fiziksel olarak da farklılık gösterirler. Bu yaradılıştan olan güdüye bir şey diyemeyiz. Ama bu son zamanlarda herkesin kafasına göre ben eşcinselim demesi de çağımızda gençlerin yeni oyuncağı oldu sosyal medyadan sonra. Evet inanmıyorum. Git işine oğlum(bence erkek) kızları keseceğine azıcık ülkeye faydalı işler yapmaya çalış. 15 tatil için uygun bir aktivite değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X