Bir kadın için Polis olmak..

Cumartesi pazari
Resmi tatilleri
Dini bayramların, tatilleri...
Devlet memurlarının hiçbir tatili yanı yok.
Arama yapılan evlere bayan memur gitme şartı var, ve büyük bir yer de olsa, küçük bir yer de olsa, gece arama yapılacak evler mutlaka oluyor haftanın bir kaç günü, gece 3-4 te mesai ye gitmeniz gerekiyor.

Hemsirelikte vs aylık çalışma saati var, onu nöbet tutarak yada gündüz mesai çalışarak bir şekilde tamamlanıyor. Ama polislikten mesai kavramı yok, seni istediğin kadar fazladan calistirabiliyorlar.

Ve çoğu olumsuz taraflara rağmen, talep çok fazla, yani içinden seçilmek sadece KPSS puanı mülakat spor puanına bakmıyor, yapabildiğin kadar torpil istiyor.

Ben Ankara'da yasiyorum ama poh istemiyorum pomem istiyorum. Simdi 21.donem alimi yapilacak ama benim daha okulum bitmedi basvurdunuz mu 21.doneme
21. Dönem alım yaptı spor mülakatı oldu Ekim sonu, Pazartesi sözlü mülakatlar başlıyor ben başvurdum spora katıldım sözlüye gidicem. 22. Dönem pöh olucak. Mayısta yeni bi pomem alımı olucak ona başvurun kpss ye girdiniz mi 60 kpss puanı istiyor çünkü

21. Dönem alım yaptı spor mülakatı oldu Ekim sonu, Pazartesi sözlü mülakatlar başlıyor ben başvurdum spora katıldım sözlüye gidicem. 22. Dönem pöh olucak. Mayısta yeni bi pomem alımı olucak ona başvurun kpss ye girdiniz mi
Hayir girmedim temmuzda girecegim 23.donem ne zaman olur acaba bilginiz var mi

Cumartesi pazari
Resmi tatilleri
Dini bayramların, tatilleri...
Devlet memurlarının hiçbir tatili yanı yok.
Arama yapılan evlere bayan memur gitme şartı var, ve büyük bir yer de olsa, küçük bir yer de olsa, gece arama yapılacak evler mutlaka oluyor haftanın bir kaç günü, gece 3-4 te mesai ye gitmeniz gerekiyor.

Hemsirelikte vs aylık çalışma saati var, onu nöbet tutarak yada gündüz mesai çalışarak bir şekilde tamamlanıyor. Ama polislikten mesai kavramı yok, seni istediğin kadar fazladan calistirabiliyorlar.

Ve çoğu olumsuz taraflara rağmen, talep çok fazla, yani içinden seçilmek sadece KPSS puanı mülakat spor puanına bakmıyor, yapabildiğin kadar torpil istiyor.
Benim torpil yaptirma gibi bi sansim olsa bile asla yaptirmam cunku ben o isi kendim hakettiysem girmeliyim baska biri kendi emegiyle girecekken ben onun yerine girersem kul hakki yemis olurum ve omurumu onun hakkini yiyerek geciremem

Insallah bakalim. Su torpil konusu acilmisken sormak istiyorum siz girerken birinden yardim aldiniz mi acaba
Hayır almadım. Ön sağlık ve sporda torpil oluyor mu bilmiyorum ama çok zor kamera çekiyor çünkü parkuru yaparken.
Söyle ki öbsağlık ve Sporu geçmek sizin elinizde ama sözlü mülakat sıkıntı komisyonun keyfine kalmış ister geçirir ister eler.

Hayır almadım. Ön sağlık ve sporda torpil oluyor mu bilmiyorum ama çok zor kamera çekiyor çünkü parkuru yaparken.
Söyle ki öbsağlık ve Sporu geçmek sizin elinizde ama sözlü mülakat sıkıntı komisyonun keyfine kalmış ister geçirir ister eler.
Fakat herkes parkuru gectikten sonra mulakatta birakmiyorlar diyor normal sohbet havasinda geciyormus

Fakat herkes parkuru gectikten sonra mulakatta birakmiyorlar diyor normal sohbet havasinda geciyormus
Bırakmaz olurlar mı geçen dönem 10.000 erkek alımı vardı sözlü mülakata 12.000 civarı kişi kalmış 10.000i bile doldurmadılar 7bin küsür kişi kazandı.
Sözlü mülakatı bazılarının gergin bazılarının sohbet havasında geçiyormuş. Ancak mülakatım çok iyi geçti soruyu bildim kesin kazandım deyip elenen o kadar çok kişi var ki. Tam tersi soruyu bilemedim komisyon çok sert davrandı kovar gibi çıktım mülakattan diyen bi çok kişi de kazandı. Yani kriter nedir kimse tam çözebilmiş değil.

Eşim polis, şu an doğu görevindeyiz. Karşı komşumuzda hem kendisi hem eşi polis. Nerdeyse tüm çevrem polis şu an.

Valla kusura bakmayın, yanlış düşünüyorsunuz önce bunu söyleyeyim. Polislik parası için yerleşmesi kolay olduğu için zordan kaçmak için yapılacak bir iş değil.

Bunun doğu görevi var nöbeti var operasyonu var, kısaca var Allah var.

Eşim bazen dış göreve gidiyor, 3 gün diye gidiyorlar 10 gün yok, bazen daha uzun.

Kadınsın diye sana hafif görevler falanda vermiyorlar.

En az günde 12 saat çelik yelek koca silah palaska bilmem ne çoğu adamın bile isyan edip taşıyamadığı şeyleri hergün giyicekmisin?

Şu an çevremde bir sürü öğretmen,mühendislik mezunu var atanamamış parası tatlı gelmiş girmiş polis okuluna, şu an hepsi isyan halinde. Hepsi küfrederek işe gidip geliyorlar.

Düzenli aile hayatı yok, akşam yemeğinde sofradan kaldırıp göreve çağırıcaklar bazen, izin günleri sıkıntı, çat diye izinleri bi kapatıyorlar tüm planlar çöp olur gider.

Meslek hayatındaki sıkıntıları daha aklıma gelmeyen çok şey var.

Yani öyle aman atanmak zor aman parası güzel diye yapılacak iş değil kusura bakma, bu ülkeninde böyle kolaya kaçıp başka şey olması zor dur ben gidip polis olayım diye düşünen polise askere hiç ihtiyacı yok zaten.

Bazı meslekler vardır gönül vermeden,çok sevmeden,işine bağlanmadan asla yapamazsın. Polislik,askerlik,öğretmenlik vs gibi..

Düşünceniz bu ise asla girmeyin, ki zaten belirtmişsiniz düşünceniz bu şekilde. Olmaz, bulaşmayın.
Kesinlikle katılıyorum. Parası için yapan hakkıyla yapamaz bu meslekleri. Ben yürekten istiyorum polisliği. Kadınım diye de hafif görevler vermesinler. Buna da karşıyım.

Konu sahibi tartışmak için söylemiyorum gerçekten tenzih ediyorum sizi ama parası için girenlere bunlar çoğunluğu zaten "referansla" girenler. Hakkım onlara haram olsun.

I
Bırakmaz olurlar mı geçen dönem 10.000 erkek alımı vardı sözlü mülakata 12.000 civarı kişi kalmış 10.000i bile doldurmadılar 7bin küsür kişi kazandı.
Sözlü mülakatı bazılarının gergin bazılarının sohbet havasında geçiyormuş. Ancak mülakatım çok iyi geçti soruyu bildim kesin kazandım deyip elenen o kadar çok kişi var ki. Tam tersi soruyu bilemedim komisyon çok sert davrandı kovar gibi çıktım mülakattan diyen bi çok kişi de kazandı. Yani kriter nedir kimse tam çözebilmiş değil.
Insallah siz gecersiniz

Kesinlikle katılıyorum. Parası için yapan hakkıyla yapamaz bu meslekleri. Ben yürekten istiyorum polisliği. Kadınım diye de hafif görevler vermesinler. Buna da karşıyım.

Konu sahibi tartışmak için söylemiyorum gerçekten tenzih ediyorum sizi ama parası için girenlere bunlar çoğunluğu zaten "referansla" girenler. Hakkım onlara haram olsun.
Çok haklısınız gerçekten zaten parası için girenler, torpille emek harcamadan girenler kısa bir süre sonra tazminat ödemeden istifa etmenin yollarını arıyor. Rabbim inşallah gönülden isteyen herkese nasip etsin.

Çok haklısınız gerçekten zaten parası için girenler, torpille emek harcamadan girenler kısa bir süre sonra tazminat ödemeden istifa etmenin yollarını arıyor. Rabbim inşallah gönülden isteyen herkese nasip etsin.
Evet haklısınız. Çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bi dua. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Mülakata giriyosunuz değil mi yanlış anlamadım. İnşallah hakkınızda hayırlısı ise Allah işinizi kolaylaştırır. Rast getirsin inşallah :)

Mülakata giriyosunuz değil mi yanlış anlamadım. İnşallah hakkınızda hayırlısı ise Allah işinizi kolaylaştırır. Rast getirsin inşallah :)
Evet giriyorum. Çok teşekkür ederim bu dönem ilk kez başvurdum olmazsa yaşım dolana kadar 2 yıl daha başvurma hakkım var hepsini kullanıcam, inşallah Rabbim hayırlı eyler :)

X