- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 44
Yüzüğü attım ama gitmedi, yüzüğünü bile çıkartmadı. Bavulunu topla git dedim, işe gitti ve şu an salonda oturuyor. Hiç mi gurur olmaz bir adam da arkadaşım? Hic mi bir özür olmaz?
Ben hala ev salmasına şokum.
İthal damat satın alana kadar o parayla 2 tane yerli satın alırdınız. Uçak, vize masrafıyla 2. bir tane daha satın alırdınız bence.
Iyi de yazdıklarınızda hiç siz ve nişanlınız yok kiYüzüğü attım ama gitmedi, yüzüğünü bile çıkartmadı. Bavulunu topla git dedim, işe gitti ve şu an salonda oturuyor. Hiç mi gurur olmaz bir adam da arkadaşım? Hic mi bir özür olmaz?
Hep ben suçlandım. Sen iyi olsan iyi olur severlerdi herhalde, sen kötü şeyler yapıyorsun ki sana kötüler dedi bana.
Ben hala ev salmasına şokum.
İthal damat satın alana kadar o parayla 2 tane yerli satın alırdınız. Uçak, vize masrafıyla 2. bir tane daha satın alırdınız bence.
mantıklıBenim.burdan gördüğüm şu:herif kapağı iyice attıktan sonra zaten ayrılacaktı, 1 2 sene sürecek bir evlilik için aileside tabir-i caizse masraf yapmak istemedi
Hele hikaye baştan aşağı garip.
Baba damat ithal etmek için ev satmış????
Cnm direk sınır dısı ettir orda kalmak için gitmez o işçi olursa ne o ne ailesi sanmıyorum seni mutlu edeceıini..Yüzüğü attım ama gitmedi, yüzüğünü bile çıkartmadı. Bavulunu topla git dedim, işe gitti ve şu an salonda oturuyor. Hiç mi gurur olmaz bir adam da arkadaşım? Hic mi bir özür olmaz?