Bir iş yaparken heyecanlanıyorum

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
142
-14
25
Normalde ailem mükemmeliyetçi ve ben bi iş yapsam aman sen yapma biz yaparız aman sen yapamazsın bişey alsam eleştiren beğenmeyen insanlardı çok baskı ve eleştirel bi ailede büyüdüm . Şuan birinin yanında bir iş yaparken veya kendi kendimeyken sürekli eleştirilicem hızlı yapmam gerekiyor güzel yapmam gerekiyor gibi düşünceler zihnime geliyor . Elim ayağıma dolanıyor . Ne önerirsiniz lütfen fikir berin

Normalde ailem mükemmeliyetçi ve ben bi iş yapsam aman sen yapma biz yaparız aman sen yapamazsın bişey alsam eleştiren beğenmeyen insanlardı çok baskı ve eleştirel bi ailede büyüdüm . Şuan birinin yanında bir iş yaparken veya kendi kendimeyken sürekli eleştirilicem hızlı yapmam gerekiyor güzel yapmam gerekiyor gibi düşünceler zihnime geliyor . Elim ayağıma dolanıyor . Ne önerirsiniz lütfen fikir berin

Hala ailenizle mi yasiyorsunuz? Calisiyor musunuz? Is yaparken dedigin calisma hayatiniz mi yoksa evde herhangi bir is mi?

Terapi al cok benzerlerini yasadim ailem de seninkiler gibi yapamazsin edemezsinciydiler. Ama iş hayati bu tur seyleri kaldirmiyor kimse bu kizcaagiz kucukken boyle buyutulmuş demez. Zamanla azalabilen bişey ama kendi başina yenemiyor insan.

Bu bende birileri tarafından göz hapsine alındığımda oluyor.
Normalde çok pratik ve deneyimli olduğum bir şeyde bile tuhaf bir beceriksizlik yaşıyorum.
Belki de kemgözler denk geliyordur hep, gözleri beleresiceler😈😂

X