Bir iş konusu da benden

Hollanda da çok yağmurlu, soğuk, kötü yani beni açmaz panpa. Ben güneye doğru ilerliyorum

İş tabi ki bulunuyor ama böylesi zor kız çok dinamik ve yeni bir alan katkım çok olursa ünlü bile olurum vallahi.Başka kapıları da açabilecek bir iş yani.

İlk mesaji okudum sadece yorumumu yapayim, bence insanin işinde mutlu olması çok önemli hayatinin yarisini oluşturuyor, fakat özel hayatında mutlu olmasi da çok önemli bu da diğer yarisini olusturuyor. Ben olsam diğer şehire gider bir de oraya bakardim, konularini takip ettigim kadariyla basarili bir kadinsin. Diyelimki ordaki işi sevmedin hayati sevmedin 1 sene sonra başka işlere başvurup kabul edilebilirsin. Fakat geçen zaman geri dönmez. O şehirde mutlu değilsen degistir.

Meseleye aşk hayatın açısından bakamam kısmet işi çünkü. Ama 23 yıldır aralıksız çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim; gençliğini idareli kullan, kendini yıpratma. Varacağın bir yer yoksa 6 ay gibi kısa süreler için başka fırsatlar kaçırma. Bence şehrini değiştir sana iyi gelecektir, bol şans dilerim:)

Yaaaa kıızz cok tatlisin chery :) ısrarla aile kurmk istiyorum demissin. Coook mutlu ol harika dusunceli bir esin birde minnak cheryn olsun

Gözlerimiz yollarda kaldı Attraente nerdesin
Yani bu diğer şehirdeki iş hiç ilgimi çekmiyor sadece şehir çekiyor
Olduğum yerdeki işin başka kapıları açma potansiyeki de var, çok popüler bir konu, yaparsam şu anda çok büyük çıkış yaparım o kadar bu fırsat bir daha gelnez diyeyim.
Hayırlısı olsun ne diyeyim

Yaaaa kıızz cok tatlisin chery :) ısrarla aile kurmk istiyorum demissin. Coook mutlu ol harika dusunceli bir esin birde minnak cheryn olsun

Valla panpa yıllardır istyrm ama olmayınca bari ben de çalışayım dedim vallahi ordinaryüs oldum sevgisiz ilgisizlikten Dur hele kız taşınınca hemen koşacaklar demediler ya

miss merhaba

bence sehir degistir.bir arkadasin da dedigi gibi aradigin insani bulman kismet isi.Ama buradaki sehirleri bildigimden sehir degistir hayatin renklensin diyorum.Hem cok yoruluyormussun bu isinde bir de uzun vadeli orda calismayi düsünmüyorsun.Öbür türlü derdim ki sevdigin iste calis sevmedigin is adami öldürür.Sen git o büyük sehire bana daha yakin olacaksin:)

Sen ne zamandir bulundugun yerde tukendiginden bahsediyorsun git baska bir hayat kur. Hayat beklemeye degmez ertelemeye gelmez. Kosa kosa git guzellikleri bul:)
Bu arada iki guzel is arasinda ne yapacagim telasinda olmak ne hos masallah de buralarda issizlik yuzunden herkes cinnet gecirirken yolun acik olsun:)
Onemli not: Aman ask mesk evlilik sevgili de bos isler seker... Guzel enerjini hep cok yuksek tutman dileklerimle...

32 yaş çok değil ki , en verimli çağları bence bir insanın o dönemler.20li yaşların deneyimsizliği ve 40ların yorgunluğu yok.Tam yaşındasın bence.Ben de diğer şehre gitmenden yanayım.Sevgili olmasa bile belki arkadaş edinirsin saadet zinciri gibi bir şey oluşur sevgili de bulursun.Senin için en iyisi olsun inşallah.

Cherry :) bize yansiyan enerjin cok cok iyi ama kendi icinde mutlu olabilmen daha önemli tabi..
Suan bulundugun sehirde iş var ama kimbilir gitmek istedigin yerde hem iş hem aşk olur denemeden bilemezsin.
Kendi potansiyelin ve istedigin sartlar dahilinde iş,öyle ya da böyle bulursun.Orasi Türkiye değil malum. :)
Ama huzur ve mutluluk her yerde yok iste..
Aşk meşkten ziyade farkli,iç açıcı insanlar ve ortamlar kendini iyi hissettirir diye düşünüyorum.
Bizim milletin de yabanci milletin de erkeği pek çekilmez be Cherry
Yine de herşey gönlünce olsun dilerim..

Evlilik gerçekten kısmet aramayla veya ortam değiştirmeyle olan birşey olduğuna inanmıyorum ben köy gibi yerdeyim nerdeyse ama karşıma bi sürü insan çıktı yok mal çıktı demem daha doğru:))) umarim karşınıza kısa zamanda adam gibi adam çıkar yalnızlık berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…