- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Çok ikilemdesin kararı zor verecek gibi duruyorsunValla panpa güzel şehirdeki iş aşırı sıkıcı, olduğum yerdeki iş güzel ama yorucu. Annem yeter yorulduğun tükendiğin dinlen elinde fırsat varken diyor ben de bazen öyle bazen böyle düşünüyorum. Yani bu güzel işi sonsuza kadar çalışılacak bir iş değil asla. Öte yandan beriki de aşırı sıkıcı 0 yani. Bunun bir ortası yok mu kanka
Ben nisanlimin yanina ve ayni zamanda kendimin büyüdüğü şehire geri geldim. Gül gibi işimi birakdim. Şimdi kaldığım yer büyük şehir. Stressden ölüyorum- yorgunluktan gezmeyi birak kendimi eve zor atiyorum iyice monotonlaşti hayatim. Her sabah 1 saat yol derdi... itiş kakış...arabayla 1'5 saat ama zaten park yeri yok. Alışveriş ölüm resmen. Artık rewede millete carpiyorum arabayla. İyice agresif oldum burda. Single olsam yanlızlıktan ölürdüm galiba.
Uni okuduğum ve 10 sene yaşadığım yer küçükdü...cennetmiş ama ben değer bilmemişim. Burda herşey sorun. Doktor bile bulamiyorum. Herşey getaktet... bi kici moklu ummeldung icin 9 hafta bekledim mesela. İnsanlar agresif, sabirsiz.... ayyy içim şişmiş. Nerdesin bilmiyorum ama hamburga gelme... burasi insanin ruhunu emiyo...oysaki büyüdüğüm yer. Gencken demekki gözüme batmıyormuş
Madem başka kapıları açma potansiyeli var o kapıları zorlasan.Olduğum yerdeki işin başka kapıları açma potansiyeki de var, çok popüler bir konu, yaparsam şu anda çok büyük çıkış yaparım o kadar bu fırsat bir daha gelnez diyeyim.
Hayırlısı olsun ne diyeyim
Ben nisanlimin yanina ve ayni zamanda kendimin büyüdüğü şehire geri geldim. Gül gibi işimi birakdim. Şimdi kaldığım yer büyük şehir. Stressden ölüyorum- yorgunluktan gezmeyi birak kendimi eve zor atiyorum iyice monotonlaşti hayatim. Her sabah 1 saat yol derdi... itiş kakış...arabayla 1'5 saat ama zaten park yeri yok. Alışveriş ölüm resmen. Artık rewede millete carpiyorum arabayla. İyice agresif oldum burda. Single olsam yanlızlıktan ölürdüm galiba.
Uni okuduğum ve 10 sene yaşadığım yer küçükdü...cennetmiş ama ben değer bilmemişim. Burda herşey sorun. Doktor bile bulamiyorum. Herşey getaktet... bi kici moklu ummeldung icin 9 hafta bekledim mesela. İnsanlar agresif, sabirsiz.... ayyy içim şişmiş. Nerdesin bilmiyorum ama hamburga gelme... burasi insanin ruhunu emiyo...oysaki büyüdüğüm yer. Gencken demekki gözüme batmıyormuş
Ooo o zaman daha ne dusunuyosun be canim kaç kurtul ordan yeni şehire maddi olarak fark yoksa işteki farki o şehirde edindiğin enerji mutlulukla kapatirsinValla panpaaa o kadar janjanlı ki havaalanına bir iniyorsun AllahhhhhHayat standartı aşırı yüksek, temiz su, temiz hava, ormanlar, zengin herifler, janjanlı ablalar, her yerde Porscheler(abartmıyorum) Bir de kendi yaşadığım yere bakıyorum kireçli su kafamda saç bırakmadı, göçmenler, Araplar zenciler....neyse
Ooo o zaman daha ne dusunuyosun be canim kaç kurtul ordan yeni şehire maddi olarak fark yoksa işteki farki o şehirde edindiğin enerji mutlulukla kapatirsin
Yazdım yazdım sildim. Nedensen diğer şehir bana güvensiz geldi... Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hem çok aşık, hem çok mutlu, hemde çok paralı olursunuz/oluruz :)
Yazdım yazdım sildim. Nedensen diğer şehir bana güvensiz geldi... Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hem çok aşık, hem çok mutlu, hemde çok paralı olursunuz/oluruz :)
Cherryciğim kesinlikle diğer şehir diyorum.Sevgili kkdaşlar,
Özellikle yaşça büyük deneyimli üyelerden yorum bekliyorum. Malum yurtdışında yaşıyorum, birkaç aya 32 olucam, teknik bir işte çalışıyorum.
Şimdi canlar, benim önümde 2 iş teklifi var(dı) biriyle deneme süresi yapmaya başladım bile. Yaşadığım yerden uzun süredir sıkılıyorum, bana göre kimse yok daha serbest/rahat yaşayan tipler, öğrenciler, liboş tipler var diyeyim. Uzun süredir taşınmak istiyordum taşınmak istediğim yerdeki bir şirketten de teklifim var. Lakin olduğum yerdeki bir şirketten de çok süper kariyer fırsatları sunan bir teklif var, burda deneme süresindeyim işi de çok sevdim.
- Bu şehirden max 6 ay içinde taşınmak istiyorum, kalmak gibi bir fikrim kesinlikle yok.
- Burdaki işi gerçekten çok sevdim
- Bir süredir özel hayatım olmaması sebebiyle tükenmişlik yaşıyorum. Hayatımın bir tarafı komple eksik, uzun süredir sevgilim yok, olduğum yerde kafama göre kimse de yok bir türlü tanışamadım. 4 yıldır burdayım hayatımda bu anlamda hiçbir ilerleme yok.
- Diğer şehir gayet bankacıların, doktorların vb ciddi abilerin olduğu bir şehir.Dişime göre biri çıkar diye düşünüyorum.
- Bu şehirdeki şirket büyük bir şirket, düzgün bir şirket, çok da para veriyor. Lakin iş çok bayık, potansiyelimin altında.
- Güzel olan iş yorucu bir iş, özel hayatıma enerji ne kadar kanalize edebilirim bilmiyorum. Diğer şehirdeki iş tüketici bir iş değil. Malum 32 olucam bu konuya çaba koymam gerek
- Öbür taraftan diğer şehre gidince hemen aşkı bulucam diye de bir şey yok orda da yine yalnız kalırsam hem de b.k gibi bir işle baş başa kalırsam felaket olur
- Bu işle volemi vurup daha sonra daha az yorucu bir iş bulma fikrim vardı. Bu güzel işin temposunu 6-8 aydan çok taşıyamam gibime geliyor.
Bilemedim yani. Konuştuğum bir eleman bana .... şehri kaçmıyor dedi ama, o şehirde yabancı olarak iş bulmak zor şu anki kadar paralı iş bulmak da zor.
Başka bir arkadaşımla konuştum sevmediğin işi yapma için çürür dedi. Öte yandan sonsuza kadar da programlama yapmak istemiyorum çünkü gerçekten yorucu ve tüketici bir iş. Bu işi yapmazsam içimde kalıyor, yaparsam süper bir kısmet elimden kaçıyor.
Yani sevdiğim işi yorulana kadar yapayım sonra da istediğim şehirde emekli olayım kafasındayım ama yedirmiyorlar maalesef
Her türlü fikre açığım teşekkür ederim
Valla panpa güzel şehirdeki iş aşırı sıkıcı, olduğum yerdeki iş güzel ama yorucu. Annem yeter yorulduğun tükendiğin dinlen elinde fırsat varken diyor ben de bazen öyle bazen böyle düşünüyorum. Yani bu güzel işi sonsuza kadar çalışılacak bir iş değil asla. Öte yandan beriki de aşırı sıkıcı 0 yani. Bunun bir ortası yok mu kanka
Bence bu is sana cok sey katiyorsa, ilgincse, önünü acacaksa sik disini biraz daha.Aile kurmak istemeni anliyorum ama kendine biraz daha zaman ver.Istedigiz zaman hayatini degistirebilirsin.Önüne baska firsatlar cikabilir.Sikici bir is insani öldürebilir.Is saatlerin belirliyse hafta sonlarinda sehir turlari yap.Icimden senin icin gecen bu.Kismetin varsa seni zaten bulur:)kendimden biliyorum.
Aynı yaş bandındayız, malesef “32” olunca insan biyolojik olarak zaten ilişki istiyor orası apayrı...
iş-güç yerinde olunca da dişine göre insan istiyor o da ayrı...
Gelgelelim, gerçek hayata... gerçekler acıdır panpa :)
Ben de kendimi romantik komedide sanıp kurulu hayatıma bastım tekmeyi, 32 yaşında ve ailesiyle yaşayan biriyim artık. Ha artısı da var, ama geçmişe özlem de var. İnan hangi seçeneği seçersen seç diğeri aklının bir köşesinde kalacak.
Ama ben değişiklik iyidir derim, ne kaybedersin ki, bazen büyük adımlar atmak iyidir. Şansın bol olsun seviyorum seni deli kız :)