Bir iş konusu da benden

Çok ikilemdesin kararı zor verecek gibi duruyorsun

Valla panpa büyük şehirlerden Hamburg ve Berlin gereksiz ve saçma sapan bir şekilde aşırı büyüdü bence. Aynen mesafeler uzak, 1 saat gidip 1 saat dönüyorsundur insanı yıpratan bir durum. Metro toplu taşıma falan yalan hem çok kalabalık hem rezillik. Almanya yabancıydı mülteciydi derken aşırı nüfuslandı bence.

Valla panpa büyük şehirlerden Hamburg ve Berlin gereksiz ve saçma sapan bir şekilde aşırı büyüdü bence. Aynen mesafeler uzak, 1 saat gidip 1 saat dönüyorsundur insanı yıpratan bir durum. Metro toplu taşıma falan yalan hem çok kalabalık hem rezillik. Almanya yabancıydı mülteciydi derken aşırı nüfuslandı bence.

Hamburg sadece balık yerim biraz gezerim o kadar yaşanacak yer değil bence. Berlin üst üste çöp ve köpek kakası yığını zaten ofsayft.En iyisi Zürih vallahi.

Son düzenleme:

Valla panpa büyük şehirlerden Hamburg ve Berlin gereksiz ve saçma sapan bir şekilde aşırı büyüdü bence. Aynen mesafeler uzak, 1 saat gidip 1 saat dönüyorsundur insanı yıpratan bir durum. Metro toplu taşıma falan yalan hem çok kalabalık hem rezillik. Almanya yabancıydı mülteciydi derken aşırı nüfuslandı bence. Gelenler de yaramaz tipler bence varsa yoksa IT bir tane doktor yok. Neyse.

Ooo o zaman daha ne dusunuyosun be canim kaç kurtul ordan yeni şehire maddi olarak fark yoksa işteki farki o şehirde edindiğin enerji mutlulukla kapatirsin

Dedem bize hep bogulacaksan buyuk denizde bogul derdi.
Miss, buyuk bir sehirden kucuk bir sehire geldim ben. Is icin. Tamam yasam cok kolay, trafik yok ama cok kucuk, imkanlar kısıtlı. Ha daha once cok mu yer geziyordum hayir ama 30 lu yaslar icin buyuk sehir derim. Emekli sehrini bosver...
Seni seviyorum umarim hersey gonlunce olur. Bu arada son kararini bildirirsin umarim.

Yazdım yazdım sildim. Nedensen diğer şehir bana güvensiz geldi... Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım hem çok aşık, hem çok mutlu, hemde çok paralı olursunuz/oluruz :)

Cherryciğim kesinlikle diğer şehir diyorum.

Bence bu is sana cok sey katiyorsa, ilgincse, önünü acacaksa sik disini biraz daha.Aile kurmak istemeni anliyorum ama kendine biraz daha zaman ver.Istedigiz zaman hayatini degistirebilirsin.Önüne baska firsatlar cikabilir.Sikici bir is insani öldürebilir.Is saatlerin belirliyse hafta sonlarinda sehir turlari yap.Icimden senin icin gecen bu.Kismetin varsa seni zaten bulur:)kendimden biliyorum.

Ben de aynen böyle düşünüyorum ama olduğum yerdeki işi berbat ettim patronun kafasını biraz kızdırdım

cherry cim tatlışım çok akıllı bi kızsın sen verdiğin karar doğru karar olur eminim

bana kalırsa 3 günlük dünyada kendini kariyer için yıpratmaya değmez

aşkı meşki geç o kovalayınca gelmiyor tecrübeyle sabit

ama yine de tebdili mekanda ferah vardır diyorum

Pffff olduğum yerdeki işi çok çok istediğimi fark ettim, ama patron bir öyle bir böyle olduğum için beni istemiyor. Her şeyi berbat ettim kısacası aşırı mutsuz ve umutsuzum.

Akışına bırakmayı dene o zaman. Zaman sana dogruyu gosterecektir. Bir de bakmissin Turkiyeye donmussun:) Gerci burada mutlu olur musun o muamma.... Merak etme su akar yolunu bulur. Sen mutsuz olma. Hersey olmasi gerektigi gibi oluyor nasilsa. Uzulme....

Aynı yaş bandındayız, malesef “32” olunca insan biyolojik olarak zaten ilişki istiyor orası apayrı...
iş-güç yerinde olunca da dişine göre insan istiyor o da ayrı...
Gelgelelim, gerçek hayata... gerçekler acıdır panpa :)
Ben de kendimi romantik komedide sanıp kurulu hayatıma bastım tekmeyi, 32 yaşında ve ailesiyle yaşayan biriyim artık. Ha artısı da var, ama geçmişe özlem de var. İnan hangi seçeneği seçersen seç diğeri aklının bir köşesinde kalacak.
Ama ben değişiklik iyidir derim, ne kaybedersin ki, bazen büyük adımlar atmak iyidir. Şansın bol olsun seviyorum seni deli kız :)

Gerçekler acı çarptı panpaaaa
İyi iş artık beni istemiyor, diğer şehirdeki işi de ben kesinlikle istemiyorum.
Kendi hayatımı kendi elimle yıktım
Ortayaş krizi bana bu saçmalıkları yaptırdı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…